icon

Je bezpečné cestovať do Londýna s deťmi v lete?

12. mar 2026

Išli by ste v lete s 10 ročným synom v situácii, co sa deje vo svete? Viem ze to nie je blízky východ ale aj tak sa obávam ľuďom úplne šibe same prepady,terorizmus ,bodanie nožom atd

Strana
z2
haley7897
13. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d5828c rumuni

@anonym_autor je možné, ze rumuni maju tiež nejaký svoj gang zameraný na toto, ale inak, žiadne špecifické etnikum alebo národnosť. Zvyčajne teenageri, pripadne trochu starší. Mládež co si "privyraba ". V zásade, ak uvidíš vo svojom okolí niekoho na e-biku , zvycajne tmavé oblečenie + balaclava 👉🏼 phone do vrecka.

haley7897
13. mar 2026
@anonym_241ccf

@anonym_e6395f to už skôr mať fake mobil s výbušninou a diaľkovým odpálením

@anonym_241ccf úplne ideálne ak chceš ist do basy na veeelmi dlhú dobu. 👏🏼🤌🏼

adelleli
13. mar 2026

@anonym_autor my ideme na Veľkú noc s 10 mesačným bábom do Londýna a neriešila som otázku vojny.. Snáď bude všetko ok 🙂

anonym_4f0807
14. mar 2026

V Londýne som žil mnoho rokov. Násilná kriminalita hlavne bodanie nožmi a násilie sa deje medzi gangmi (drogy) hlavne v južnom a východnom Londýne. Bežných ľudí to obvykle neovplyvní ak sa nevyskytujú v zlom čase na zlom mieste. Centrum je bezpečné, samozrejme platí čo bolo spomenuté a to krádež. V posledných rokoch sa veľmi rozmohol tzv. phone snatching, videl som o tom dokument nedávno. Ľudia v centre pozerajú do telefónu, keď sa k ním priblíži človek na elektro bicykli, vytrhne im telefón z ruky a je preč. V centre napríklad na Oxford st. sú aj nápisy na chodníku aby ste si dávali na to pozor. Inak Londýn je bomba, málokomu sa tam nepáči 🙂

Strana
z2