icon

Je bezpečné ísť posledný júnový týždeň na dovolenku do Lignana?

eva423
7. jún 2012

Ahojte, som na pochybách či ísť alebo neísť po posledných zemetraseniach v Taliansku práve tam na dovolenku . Máme objednaný hotel v Lignane a stále zvažujem ,či je to pre nás bezpečné. Čo by ste urobili vy?

sisaha
7. jún 2012

@eva423 ja planujem tiez dovolenku v IT, ale v Jesole a urcite pojdem. Zemetrasenie ta moze zastihnut aj doma. Ak by to bolo nebezpecne, tak urcite kompetentní odporucia necestovat do tychto oblasti..

provoke
7. jún 2012

@eva423 ja som rovnakého názoru ako sisaha. my ideme tiež do Lido di Jesolo v polovici júla a nebojíme sa. určite pôjdeme. beriem to tak, že čo sa ti má stať, tak sa ti stane. nebezpečenstvo na teba môže číhať aj doma. opatrnosť síce asi bude na mieste, ale kvôli zemetraseniu doma nezostaneme

hoogy
7. jún 2012

@eva423 nasi tiez idu so synom vtedy do cattolicy mam tam kamaratku a ta hovorila ze na pobrezi to necitili.ze sa nemusime bat 😉

katren
7. jún 2012
rienok
7. jún 2012

@eva423 v lignane ani nebolo cítiť otrasy , vlastne nikde na pobreží a všetko normálne beží. Inak tak ako písala @sisaha a @provoke zajtra môže byť zemetrasenie alebo spadnúť meteorit aj na Slovensku 😅

irriss
7. jún 2012

@sisaha
NIKDO TE NEUPOZORNI... 🙂 🙂 🙂 ☹
Nejde o nebezpeci..jelikoz zemetreseni je jedno z divu Sveta, ktere NELZE predpovedet... 😉
Muze se stat, ze hotely budou dany k dispozici obetem zemetreseni..uz se tak i deje, ale ne v castech, o ktere se mluvi v teto Teme..
Kazdy den je tu zemetreseni..a dokonce ani jedno nesouvisi s dalsim..to znamena, ze zeme je "rozhybana" na vice castech...nejedna se o jakesi "pokracovani ci odeznivani" zemetreseni.... 😎
Vcera bylo zemetreseni v mori u pobrezi Ravenny...t.j. nastesti v mori... 😉