Je normálne mať na dovolenke vlastný program?
Sme na dovolenke a včera som už večer fakt nevládala.
Celý deň sme chodili po meste, boleli ma nohy a chcela som si už len sadnúť alebo ísť na izbu. Priateľ chcel ešte pokračovať a pozrieť ďalšie uličky.
Povedala som mu, nech ide pokojne sám, ja som si sadla do kaviarne a vyložila nohy. On ešte pobehal mesto, ale potom bol urazený, že som sa mohla prekonať, keď sme na dovolenke spolu. Aj mňa to mrzelo, ale nie som človek, čo musí všetko vidieť :-/ Ale nevyčítala som mu, že šiel sám. Je normálne, že si každý na chvíľu spraví program podľa seba?
A on sa mohol prekonat vykaslat sa na tri ulicky a sadnut si s tebou 🤷♀️ ci takto to neplati?
ja by som sa určite neprekonávala. to je blbosť. načo
ale moj muž by sa neurazil…
mohli ste v reštike posedieť spolu , dať si kávu a potom pokračovať zas spolu po meste. Z ničoho robíte problém.
Dovolenka je od slova dovoliť si a nie prekonavať sa
@anonym_autor U nas to je uplne normalne, hocikedy sa na dovolenke ide niekto z nas sam prejst alebo na kavu.
@anonym_autor Na dovolenku si ides oddychnut v prvom rade a nie teraz hned ako on povie vsetko prelustrovat. Kludne ste si to mohli rozdelit co pozriete dajme tomu kazdy den (obden) zakazdym kusok okolia a kym by ste odisli by ste boli obaja spokojní. No a potom este druha moznost, pokial ste v tomto uplne rozdielni, ze on by len behal a ty si skor taka,ze si ides ozaj oddychnut, tak bud sa dohodnete na tom radsej dopredu, aby ste sa nepovadili tam priamo a neurazali sa ako deti, alebo chodievajte na dovcu kazdy sam alebo s kamosom(skou).
@anonym_autor Asi 90 % párov sa na dovolenke poháda. To sa chceš kvôli tomu s ním rozísť? Alebo čo chceš riešiť? Však to je medzi vami dvomi, načo to dávaš na MS. Však nežijeme v seriáli Beverly Hills 902 10, že musíme o všetkom diskutovať..
@anonym_autor moj manzel je tolerantny, vela chodime, ale raz ma strasne boleli nohy ako nikdy. Nieco som zvladla, ale jeden vecer este chcel niekde ist, zobral 2 deti, 1 zostalo so mnou na ubytovani...no problem...nakoniec to bolo kvoli plochym noham a potom uz ok 🙏 Stale sa prisposobujeme tomu najslabsiemu. U mna niekedy menej je viac. Niekedy vedel frflat, ze on este ma energiu niekde sa prejst, no ja mam dost. Teraz uz zoberie deti a moze ist, starsi maju energie na rozdavanie.
Ty si mala dost, oddychla si, on este siel. Aky problem? Obaja spokojnost, nie?
Ty si ako malé decko. Povieš mu, že nech ide pokojne sám a potom sa urazis.
Tak načo si povedala že nech ide pokojne sám keď ti to v skutočnosti vadí ?
No jak malé decko
No jak malé decko
@anonym_01c94f ty máš problémy čítať s porozumením zjavne 😏
@anonym_autor chcem vás problem
No jak malé decko
@anonym_01c94f on sa urazil, čítaj s porozumením
to sú problémy
@anonym_01c94f on sa urazil, čítaj s porozumením
@cacianka ak ona, píše že minto mrzelo. Len to krajšie nazvala. Tiež bola urazena
@anonym_autor ako muz ma zrejme prirodzene silnejsie nohy a lepsiu vydrz. Za toto sa urazit, je na povazenie...
Aspon vidis,co by ta cakalo.
@cacianka
@anonym_01c94f ju mrzelo že s ním nemohla. aspoň ja som to tak pochopila…
@biba_18 aj ja.
Mám tiež problémy s kĺbmi, chôdzou, tak ak chlap chce ísť kus ďalej, nemám problém, nech ide. Niekedy si sadne so mnou, niekedy ma to mrzí, že ja nevládzem a on by išiel , ale neurazam sa ( to je tá iná vec), nemusíme mať na 100 % rovnakú cestu a byť prilepeni ako cecky
@biba_18 aj ja.
Mám tiež problémy s kĺbmi, chôdzou, tak ak chlap chce ísť kus ďalej, nemám problém, nech ide. Niekedy si sadne so mnou, niekedy ma to mrzí, že ja nevládzem a on by išiel , ale neurazam sa ( to je tá iná vec), nemusíme mať na 100 % rovnakú cestu a byť prilepeni ako cecky
@cacianka tiež to poznám 😏 ešte aj na turke po hore idem v podstate sama a po mňa sa len tak občas vracajú…
Dovolenka v páre neznamená, že musíte byť ako siamské dvojčatá spojené 24 hodín denne a robiť všetko identicky. Krátky oddelený program je naopak skvelým receptom, ako predísť ponorkovej chorobe. Partner mohol byť len unavený, sklamaný, že s ním nezdieľaš nadšenie, a prejavilo sa to detinským urazením. Oddýchni si, vylož nohy a buď na seba hrdá, že poznáš svoje limity. S partnerom sa o tom v pokoji porozprávaj, keď emócie opadnú.
Prekonavat sa na dovolenke?! Chcela si si ist na dovolenku uzit a nie sa “zabit” 😂🙈
U nas je uplne normalne, ze si s manzelom uzivame dovolenku spolu a vacsinu aktivit robime spolocne, ale aj na dovolenke mame kazdy priestor pre seba- on ide hrat volejbal, ja sa opalujem, ja idem na zumbu do bazena, on ide do fitka, ci je niekde napisane, ze na dovolenke musite byt spolu 24/7? 🙂
A on sa mohol prekonat vykaslat sa na tri ulicky a sadnut si s tebou 🤷♀️ ci takto to neplati?
@petamich tieža to napadlo, že mohol oželieť uličky a sadnúť s tebou na ☕🍰
@anonym_autor my sa vzdy prisposobime najslabsiemu clenovi. Ptogram rozkladame na niekolko casti tak aby sme ho mohli dokoncit. Uz ci kvoli detom alebo niekomu s obmedzenim. Stalo sa aj ze muz s detmi isiel na narocnu turu a ja som ostala vo wellnese. Alebo ja s dcerou na fakultativny vylet a muz so synom pri mori. Vsetko je o dohode.

@anonym_autor 🙄 boze moj