Kam chodíte s deťmi 10+ lietadlom?
Dajte tipy na vylety letecky s detmi 10+. Odlet Ba/Vie. Kamoska leti do Malagy. Kam este zvyknete? Londyn? Pariz? Ci? Dikicko.🛩
@anonym_autor Sú oblasti, a je ich väčšina, kde ubytovanie bookujem na poslednú chvíľu. Letenky kupujem ako prvé. Jedine si v niektorých mestách pozriem vopred ceny ubytovania aby som nekúpila letenky za 100 eur a následne ubytovanie za 1000.
Cize kúpil letenky za babku a ubytovanie následne, a často veľmi dlho, vyberám. Chcem čo najviac muziky za čo najmenej peňazí.
@abbey1 ty si uplne moja krva skupina mame to rovnako za mna sa, da takto precestovat kus sveta za malo penazi nikdy som nebola sklamana ani ja ani deti presli so mnou kus sveta ale este nikdy neboli v ziadnom rezorte a uprimne ani jeden z nas po tom netuzime jesuper spiznavat miestnych ludi a kulturu nie rezorty ktore su podla mna viac menej identicky tovnake vsade, ochutnavat miestne jedla (decka aj po rokoch spominaju na niektore miestne kulinarske zazitky), spoznava svet tak naozaj do hlbky a nie iba povrchovo preletiet....
@anonym_32af59 Z mnou vymenovaných krajín sme boli už všade okrem Macedónska a Rumunska, kam ideme tento rok. V Rumunsku chce dieťa navštíviť Drakulov hrad, čiže využijeme novú linku.
@abbey1 rumunsko je super urcite si ho uzijete my sme boli road trip su tam mega solne jaskyne (prirodne nie umele u niekoho doma) tie milion percent odporucam, nadherna priroda, super ludia
@anonym_autor Italia, Lisabon, Barcelona
Hocikam, plany sme robili s detmi. Podla obdobia aj .plaz aj mesta hrady....muzea.
@abbey1 rumunsko je super urcite si ho uzijete my sme boli road trip su tam mega solne jaskyne (prirodne nie umele u niekoho doma) tie milion percent odporucam, nadherna priroda, super ludia
@kulumulu123 Áno, presne road trip je v pláne. Uvidime, čo všetko sa podarí.
@abbey1 ty si uplne moja krva skupina mame to rovnako za mna sa, da takto precestovat kus sveta za malo penazi nikdy som nebola sklamana ani ja ani deti presli so mnou kus sveta ale este nikdy neboli v ziadnom rezorte a uprimne ani jeden z nas po tom netuzime jesuper spiznavat miestnych ludi a kulturu nie rezorty ktore su podla mna viac menej identicky tovnake vsade, ochutnavat miestne jedla (decka aj po rokoch spominaju na niektore miestne kulinarske zazitky), spoznava svet tak naozaj do hlbky a nie iba povrchovo preletiet....
@kulumulu123 My sme aj rezorty skúsili. Mali sme možnosť za výrazne lepšiu cenu chodiť, tak sme využili, ale nie je to pre nás. To ozaj len keď človek potrebuje total vypnúť. Radšej chodíme takto, že lacné letenky a potom naplánujeme niečo zaujímavé na mieste. Niekedy kúpim vopred, keď vyslovene chceme tú destináciu, ako teraz Rumunsko a Ohrid. Ale väčšinou otvorím stránku, pozriem, kam sú lacné letenky, pozriem predpoveď počasia a kúpim. Toľko krásnych miest na svete a na mnohé by sme sa ešte radi vrátili. Južná Amerika a časť Afriky sú zatiaľ len mojim snom. Ale veď pomaly. Ja svojim deťom stále hovorím, nech cestujú, keď môžu. Zrazu je človek starý či chorý a také nádherné miesta, ktoré by chcel ešte navštíviť.
@abbey1 presne moj styl kuk letenky potom vylet za mna vsetky zstial super maroko, egypt, malorca, spanielsko azia, juzna amerika... Cas cesty neriesim ci su to 2 hod alebo 30hod decka su zvyknute cestovat od malinka a vzdy sa tesia v lietadle sa vzdy vieme zabavit alebo cestu prespat 😁
@anonym_660456 Už len peniaze a zdravie a môžeme cestovať do 100 🙂 a aj tak nestihneme všetko.
@kulumulu123 v ktorej soľnej jaskyni ste boli? My v Turda salina, a nejako extra nás neoslovila. To viac sa nám páčila Wieliczka v Poľsku. Teraz rozmýšľame ktorú soľnú jaskyňu v Rumunsku si vyberieme tohto roku. Čo ešte odporúčaš vidieť v Rumunsku?
Podľa akcií na letenky 😅 boli sme na Rodose, na Korfu, ideme do Palermo cez leto. Ale naša ma len 4 roky. Kde sú more tam sa jej páči

@anonym_autor Malaga, vlastne kdekoľvek Španielsko, Taliansko, Grécko, Slovinsko, Rumunsko, Macedónsko, Portugalsko , Anglicko, Škótsko. UK a Severské štáty výrazne drahšie než ostatné menované.Super je i Agadir v Maroku.
Všade vieš nájsť niečo krásne. Ja proste kúpim lacné letenky a potom k tomu naplánujeme výlet. Ešte sme nikdy neboli sklamaní.
@abbey1 presne moj styl kuk letenky potom vylet za mna vsetky zstial super maroko, egypt, malorca, spanielsko azia, juzna amerika... Cas cesty neriesim ci su to 2 hod alebo 30hod decka su zvyknute cestovat od malinka a vzdy sa tesia v lietadle sa vzdy vieme zabavit alebo cestu prespat 😁