Kde stráviť dovolenku v Španielsku s rodinou?
Ahojte idem si po radu chceme ísť s rodinou v polovici Júla do Španielska idem si po radu kde by ste nám odporučili ísť do akej časť Španielska 🙂 ďakujem
Ja milujem juh Španielska. Letíme do Malagy a odtiaľ dolu Torremolinos, Bennalmadena,....
Severné Španielsko,ak máte radi turistiku, prírodu
Presne co chcete robit?
kupat sa? Malorka, Ibiza
poznavacka Sevilla Alhambra Ronda
Malaga-Camino dei Rei
ku Gibraltaru s navstevou Maroka
Bilbao a San Sebastian po stopach Hra o trony
Valencia Alicante....
Barcelona Gaudiho domy muzea...
Chceme vidieť aj prírodu aj sa kúpať mám dve deti 12 a 13
@kvietok2891 u nas v denii je krásne. Pláž s modrou vlajkou a kúsok za nami sú hory, Monte pego, col de rates, vodopády, v alicante zoo, vo Valencii akvarko aj biopark plus krásne mestečká aj benidorm, kde je život, bary, hudba...
A k tomu každý deň inde miestne trhy s lokálnymi produktami
Letisko alicante aj z ba, Valencia z Viedne.
A more teplé na rozdiel od malagy,
@tilly wau nádhera 😍😍presne také niečo hľadáme
@kvietok2891 všetko je to v rámci 50km od domu. Pláž 550m, bazén v rámci urbanizacie
Juh Spanielska by som v juli neabsolvovala. Bud ako pise tilly, alebo Costa Brava. Ale urcite nie Lloret de Mar. Tomu sa oblukom vyhnite.
Pozri letovisko Villajoyosa,par dni tam na plazi s vyletom do alicante a potom par dni valencia a okolie.Sme akt.vo valencii,je tu vzdy co pizerat,plaze ok,ale more vlny a dost spinave ,zatial.Ale v juli by som sa nikam na tury neťahala.
andaluzii sa vyhnut v juli oblukom, ak teda nie ste fanusikovia 40+ teploty
ludi bude vsade vela a je jedno kam pojdes, aj costa blanca, aj costa brava, aj Mallorca/Menorca
Osobne by som nesla ani Alicante, ani Benidorm, Torrevieja, Marbella (a mnoho dalsich).... kde uz to okolo spanielskej kultury ani neslo, kde su sami anglani a aj ceny uz su davno anglicke.....
andaluzii sa vyhnut v juli oblukom, ak teda nie ste fanusikovia 40+ teploty
ludi bude vsade vela a je jedno kam pojdes, aj costa blanca, aj costa brava, aj Mallorca/Menorca
Osobne by som nesla ani Alicante, ani Benidorm, Torrevieja, Marbella (a mnoho dalsich).... kde uz to okolo spanielskej kultury ani neslo, kde su sami anglani a aj ceny uz su davno anglicke.....
@lucik194 hej, Benidorm, calpe sú už britské kolónie, ale altea je nádherná autentická, Villajoyosa, denia, oliva, Cullera... netreba zvrhnúť celú lokalitu kvôli dvom mestám. Costa blanca sever je autentická q krásna, na costa blanca juh - la mata, torrevieja apod by som tiež nešla.
Ale u nás v okolí nie je masaker ani cez leto, keďže tu nie je taká hustá výstavba a hotely tu nie sú. Čiže sem chodia len domáci a airbnb plus pár kempov je tu.
Juh Spanielska by som v juli neabsolvovala. Bud ako pise tilly, alebo Costa Brava. Ale urcite nie Lloret de Mar. Tomu sa oblukom vyhnite.
@amelie2017 preco nie Lloret??
@amelie2017 preco nie Lloret??
@anissee vysoka kriminalita, vsade plno ozratych mladych aj starych vo velkych bandach. Tam ist na dovolenku len sa ozierat. Este cast Fenals je pekna a v pohode.
@anissee vysoka kriminalita, vsade plno ozratych mladych aj starych vo velkych bandach. Tam ist na dovolenku len sa ozierat. Este cast Fenals je pekna a v pohode.
@amelie2017 Tam ideme do Fenals...som.zvedava ...ideme az koncom augusta...snad bude ok..kamosky chvalil...v noci sa neplanujeme nikam presuvat
@amelie2017 Tam ideme do Fenals...som.zvedava ...ideme az koncom augusta...snad bude ok..kamosky chvalil...v noci sa neplanujeme nikam presuvat
@anissee Fenals je ok. Pracuje tam manzel. Ale do centra by som na dovolenku uz v mojom veku nesla 😂
@anissee Fenals je ok. Pracuje tam manzel. Ale do centra by som na dovolenku uz v mojom veku nesla 😂
@amelie2017 kusok od mora budeme byvat...no uviidime...ci ma porazi za prichodu 🥴🥴
@amelie2017 V Lloret som bol 4x, pred xy rokmi a bolo tam celkom dobre, hlavne diskotéky...
@amelie2017 V Lloret som bol 4x, pred xy rokmi a bolo tam celkom dobre, hlavne diskotéky...
@niekto2hy tie vyhladavat nebudeme, hlavne more bolo teple??
Minulý rok sme prešli takmer celé Španielsko - od Barcelony, cez Valenciu, dole do Alicante, odtiaľ sme zliezli ešte nižšie k pobrežiu, kde to bolo tak otrasné, že sme ani fotky nerobili, takže názov neviem, potom Granada, Toledo, Pyreneje, San Sebastian, prešli sme západ-juh Francuzska a vrátili sa cez Tossa de Mar nazad do Barcelony. Pamiatky pekné, hory super, ale ako plážovú dovolenku podľa toho, čo som ja videla, by som Španielsko osobne nevolila. Juh je poznačený imigrantmi, tam som sa necítila bezpečne, všetko tam bolo také špinavé, pri pohľade na zábery na nejaky Benidorm ma vyslovene až striasa, tam by ma nedostal nikto. Ak by som sa ešte niekedy mala vrátiť do Španielska, tak určite sever, severo západ, oblasť Baskidska….
Z kulinárskeho hľadiska tiež žiadne nadšenie, samé zemiaky, okrem nich tapas (overrated) a paella- ako kde, mali sme aj výbornú aj takú, že lepšie doma spravím, ale to je vec vkusu a čo človeku chuti.
Baby a ako to vyzera v alicante ohladom bezpecnosti? Planujeme ist bud september alebo oktober
Baby a ako to vyzera v alicante ohladom bezpecnosti? Planujeme ist bud september alebo oktober
@anonym_c8835a čo myslíš bezpečnosti? Od alicante hore je to v pohode, my ani nezamykame. Pod alicante trošku horšie, ale stále dobré.
Minulý rok sme prešli takmer celé Španielsko - od Barcelony, cez Valenciu, dole do Alicante, odtiaľ sme zliezli ešte nižšie k pobrežiu, kde to bolo tak otrasné, že sme ani fotky nerobili, takže názov neviem, potom Granada, Toledo, Pyreneje, San Sebastian, prešli sme západ-juh Francuzska a vrátili sa cez Tossa de Mar nazad do Barcelony. Pamiatky pekné, hory super, ale ako plážovú dovolenku podľa toho, čo som ja videla, by som Španielsko osobne nevolila. Juh je poznačený imigrantmi, tam som sa necítila bezpečne, všetko tam bolo také špinavé, pri pohľade na zábery na nejaky Benidorm ma vyslovene až striasa, tam by ma nedostal nikto. Ak by som sa ešte niekedy mala vrátiť do Španielska, tak určite sever, severo západ, oblasť Baskidska….
Z kulinárskeho hľadiska tiež žiadne nadšenie, samé zemiaky, okrem nich tapas (overrated) a paella- ako kde, mali sme aj výbornú aj takú, že lepšie doma spravím, ale to je vec vkusu a čo človeku chuti.
@sisaka pod alicante myslíš murciu, almeriu a okolie? Tam sú skleníky a celkovo nič moc, rovina, vyprahnuta krajina