icon

Kedy môžme ísť s bábätkom do Grécka?

snapecy
14. máj 2014

Samko ma dnes 3 mesiace, moze uz letiet lietadlom? A moze ist vobec do takeho tepla chcel by som tam ist 31.5. 2014

marylis
14. máj 2014

@snapecy Jasne, ze moze ist lietadlom. A pokial ho nebudete vystavovat priamemu slnku, tak urcite ani teplo nebude vadit. Ved tu na Slovensku mame 40tky. V Grecku je aspon primorska klima, cize sa teplo da vydrzat 😀

janinah
14. máj 2014

dostaneš x odpovedí,aká báječná bola dovolenka s pár mesačným dieťaťom..môj názor je,že nech si drobec najprv zvyká na to,že je vôbec na svete a doma,more mu neutečie,grécko bude existovať aj o rok 😉

miku1
14. máj 2014

Samozrejme, že môže letieť. Len je otázne či mu to nenaruší režim. Pri našej prvej sa nám dovolenka "kruto" vypomstila. Takže pri druhej dcérke sme ju radšej oželeli a pôjdeme až najskôr budúci rok.

lady511
14. máj 2014

určite ti rád poradí aj pediater malého,,stačí ked zavoláš,,ja sa vždy pýtam aj ked na hocijaku banalitu...ale myslím že ako píše marylis ...sa to dá ved pri mori to slnko tak necítit ako tu kde more nieje 😉

marthuska
14. máj 2014

Zober si len samotny let, myslis ze malemu chudatku nebude v uskach pukat?? Slnko? Pre babo podla mna nevhodne. Mozne bacile? Akoze diki.

sue
14. máj 2014

...keďže aj v Taliansku, Grécku, Španielsku a iných južanských štátoch sa rodia bábätká, tak samotný pobyt nebude žiadny problém - skôr pre vás rodičov to môže byť riadna otrava (napríklad kúpanie drobčeka bez vaničky či kýblika, lekáreň, umelé mlieko, voda atď...) a o lete ťa určite poinformuje pediater...

ushuaia
14. máj 2014

letiet moze, len sa porad s pediatrom...,nasa mala letela prvy raz tiez ked mala 3a pol mesiaca kedze zijeme v africkej krajine, aj je tu narodena...let bez problemu zvladla, treba davat pozor na slnko a hmyz...tu budes mat rozne komentare za a proti, ved kazda mame svoj nazor, ale mozete mat prijemnu dovolenku...preco nie 😀

lin123
14. máj 2014

moze, zvladnete..ale neodporucam..tlaky, klima, prudka zmena prostredia...zvazte.

prasiatko30
14. máj 2014

Moze letiet lietadlom do pohody - pokial nie je chory a nema ziadne ine problemy. Pri mori v dobrom hoteli a pri dodrziavani urcitych zasad - neprazit sa na plazi rovno cez obed, mat slnecnik, spravne hydratovat tak by vobec nemal mat problem.

Potom samozrejme zalezi aj na tom akej povahy je babetko pokial je to kludas tak mu bude sumafuk ci papa, spi a kaka v grecku pri mori alebo v petrzalke v panelaku. Pokial je to dieta nervozne a je zvyknuty tak ze nezaspi inde ako vo svojej postielke ani v kociku tak bude mozno nervozny aj v grecku ale nemusi deti vedia prekvapit i ked je vacsia pravdepodobnost ze si toho moc neuzijete

stanislavao
14. máj 2014

urcite moze ist 5 mesacne dieta na dovolenku. ale... stale je tam to ale, ze dietatu je v takom malom veku lepsie doma. zaliehanie v usiach, turbulencie a pod. iste, dieta to zvladne. ludia cestuju aj s takymi malickymi detmi. a na slnku urcite nemoze byt ani nahodou. aj na chladku treba aspon OF 50 a na slnko take male dieta v ziadnom pripade. radsej by som na vasom mieste isla az na jesen, alebo o rok.

celasapremenim
14. máj 2014

nepojdem pred prvym rokom dietata s nim letecky na dovolenku, este v tristvrte roku si trufnem ist na chalupu, 2h vzdialenu autom, ale letecky ani nahodou a to nikam...uz len kvoli tomu, ako taketo deti strasne usi bolia z letu
vobec to nie je o povahe dietata, je to o jeho zdravi a zdravom rezime, ktory by mal mat v tomto veku
vydrz 🙂

alexanotbad
14. máj 2014

samotny pobyt mu urcite nemoze uskodit, pretoze by nemali byt este extra horucavy. len sa pripravte, ze sa mu urcite narusi jeho rezim.
my sme leteli prvykrat, ked mal maly 8m, ale nie do tepla, k moru. let bol v pohode, trval 2h40m. co ja som jedine riesila a stale riesim, ked treba letiet s takymito babatkami je ten sajrajt, co sa nachadza v klimatizacii lietadiel. z toho by som mala najvacsie obavy. aby dieta nieco nechytilo a neochorelo.

brcica
14. máj 2014

my sme boli Rhodose,ked mal maly 7 mesiacov....samozrejme doktorka nam to schvalila a poradila co vsetko treba zobrat...v lietadle to maly zvladal super,ked sme vzlietali a pristavali,kedze bol este kojeny,bol na prsu pil mliecko,aby mu nezaliehalo v uskach a zvladol to super,navyse ta klima tam neni ako v Egypte,bolo tam fajn,ziadne brutal horucavy.......navyse maly doma mal problemy so spavanim poobede,nechcel ani za svet spat a tam spinkal ako ukazkove babo,takze nam len prospelo....myslim si ze kazdemu dietu primorska klima prospeje,pokial nema vazne zdravotne problemy,aby nemohol ist....