Koľko opaľovacieho krému potrebujeme na týždeň pri mori?
Ahojte, chystame sa k moru, 2 dospely a 3 deti, UI mi vyratala opalovaci krem 5 litrov na tyzden ked budeme pol dna vonku, mne sa to zda vela, ake mate skusenosti ked sa pravidelne natierate kolko cca miniete?
A čo tam ideš s opalovákom natierať prasa na ražni?
1 kus pre 3 ľudí a ešte z neho aj ostane
Ze 5 litrov...toto nemozes mysliet vazne. Pohni rozumom, ved to je 10 opalovacich kremov po 500 ml a 20 po 250 ml. To by si sa musela natierat cele roky preboha. To tam idete na 10 rokov k tomu moru? Tak detom ak su male asi specialny detsky, ak su vacsie tak taky ako pre dospelych. Dva velke by som zobrala a keby bolo malo, tak si dokupim na mieste. Ja pouzivam na tvar specialny.
Pouzivaj rozum ako ludia, ked nemali pocitace. Kupis jednu flasticku a minas, kym nedominas. Potom kupis druhu. Gol bude, ked si ludia zacnu pocitat spotrebu toaletaku. Tri utrzky na strednu potrebu, 5 utrzkov na sracku. Kolko kotucov potrebujeme 3 osoby na mesiac, ak kazdy ma v priemere sracku kazde dva mesiace.
@123lucinda Nie opalovak, ale klobúk si kúp zjavne už máš teraz úpal keď sa reálne dokážeš toto opýtať.
Iba ak by ste sa v nom kupali 😁 Stacia ti 2-3 balenia, deti asi budes natierat castejsie, tak jeden pre dospelych, dva detske by mali stacit. Pripadne ak by sa minul, vies kupit na kazdom kroku.
@123lucinda treba občas použiť tu I, čo máš v hlave.
@anonym_29f882 a ma ju?
A toto je presne priklad,keby netreba pocuvat umelu inteligenciu, ale zapojit obycajny sedliacky rozum.
@123lucinda a co si tej AI zadala, ked ti to tak vypocitala? Lebo AI nie je az taka dementna.
5 litrov? To sa chystate byt 16 hodin denne holi na plazi?
Jezisikristepaneboze.... A prave dnes som si to surodencami pisala v nasej whatsapp skupine, ze AI uplne zmeni mozog cloveka... no a je to tu
Ja už nechápem prečo ľudia nevedia žiť bez UI.
No, lenže pravda je taká, že málokto sa natiera takým množstvom krému, ktoré je oficiálne odporúčané na správnu ochranu 😅 keďže na jedno natretie dospelého človeka je potrebné cca 30ml a malo by sa opakovať každé 2h, tak zrazu to už vychádzajú celkom veľké čísla za týždeň...
Na 2 týždne beriem pre troch 3 kusy -každému jeden. Trochu vždy ostane.
Ja už nechápem prečo ľudia nevedia žiť bez UI.
@anonym_d8bbea dokazem bez toho zit, ale uz mi vela casu usetrila hladanim, porovnavanim.
Jezisikristepaneboze.... A prave dnes som si to surodencami pisala v nasej whatsapp skupine, ze AI uplne zmeni mozog cloveka... no a je to tu
@tenerifka preco si neulahcit zivot ked je moznost
@123lucinda Evidentne ti to ulahcilo zivot😉
@123lucinda ulahcit si zivot neznamena vypnut mozog, ty si ho zjavne vypla uplne, lebo keby si aspon trochu rozmyslala vies, ze to je blbost ako Brno
@123lucinda ked sa da detom kup uv tricka napriklad v decathlone, dlhy rukav, velmi vela kremu ti to usetri. Rovnako ciapku co mozu mat aj vo vode, rychloschnucu, co chrani krk aj usi. A dvom dospelym komplet telo a detom nohy a tvar nam 5ludom na tyzden v Turecku stacili 3ks 250/300ml kremu 50spf. Natierame sa rano, ked idu po obede na tobogany a potom poobede na plaz. Cize 3x. A kremom nesetri. Plus kup panthenol keby Vas specie a krem po opalovani napr. s aloe vera. Peknu dovolenku.
@123lucinda ulahcit si zivot neznamena vypnut mozog, ty si ho zjavne vypla uplne, lebo keby si aspon trochu rozmyslala vies, ze to je blbost ako Brno
@anonym_943b2e preto sa pytam na realnu skusenost, neboli sme este tyzden pri mori a kedze planujeme Cyprus v auguste kedy budu velke palavy planujem nas casto natierat
@dskjhfdlkdjhl A batožinu zaťažilo. 🙂
@abbey1 ja som nenapisala ze chcem tolko zobrat.realne uvazujem zobrat max 500ml pre vsetkych
@abbey1 ja som nenapisala ze chcem tolko zobrat.realne uvazujem zobrat max 500ml pre vsetkych
@123lucinda 500 ml pre vsetkych, To su 2 opalovaky. Pises ze sa budetecasto natierat. Bezne sa natieras kazde dve hodiny.Tu nechodite na kupalisko a opalovacie kremy nepouzivate?? Kedze idete na tyzden, tak realne tam budete pri mori 5 dni. Na Cypre kupis cokolvek, ked Ti bude chybat.
Na 10 dní (2 dospelí + 1 malé dieťa, muž sa natiera menej) som zobrala 2x Sundance senstitive roller po 100 ml a som si úplne istá, že si ešte donesiem domov. Často sme v tieni, dieťa má UV šilt s ochranou krku/pliec aj UV tričko, ktoré zatiaľ moc nepoužívame. Zatiaľ nebol spálený nik a ani sa nechystáme byť. Nevypekáme sa, chránime sa pred úpalom a úžehom.

5 litrov opalovaku neminieme za 10 rokov, nie to este za tyzdnovu dovolenku... Kupim 50 a 30 velke balenia. Keby sa minuli opalovaky predavaju v kazdej primorskej destinacii tak dokupim