icon

Koľko opaľovacieho krému potrebujeme na týždeň pri mori?

123lucinda
Včera o 08:24

Ahojte, chystame sa k moru, 2 dospely a 3 deti, UI mi vyratala opalovaci krem 5 litrov na tyzden ked budeme pol dna vonku, mne sa to zda vela, ake mate skusenosti ked sa pravidelne natierate kolko cca miniete?

Strana
z2
svetlonos
Autor odpoveď zmazal
suve99
Včera o 12:11

@123lucinda prepáč, ale tak sa tu rehocem, až mi slzy tečú... 😂 ak sa chceš kúpať v opaľováku, tak tých 5 l vám stačiť nebude.... ak sa chceš kúpať v mori, presne tak, ako píšu ostatní...stačí 1-2 balenia, v prípade potreby dokúpiš v destinácii.. Prajem peknú dovolenku.

tenerifka
Včera o 12:54
@123lucinda

@tenerifka preco si neulahcit zivot ked je moznost

@123lucinda len AI ti velakrat trepne uplnu kravinu, ako vidis aj v tomto pripade. Ja tiez pouzivam Gemini alebo Chat. gpt, ale odtial potial

anonym_f83c16
Včera o 13:37

Ja sa natieram pravidelne, rozumej kazde 2 hodiny a je jedno ci som na slovensku v zahrade, na kúpalisku, v meste prosze od aprila-novembra+na hory....
Ideme k moru 2 dospeli + 2 velki teenageri, cize rátam ako 4 dospeli na 2, 5 tyzdna... Beriem 3 litre teloveho, 6 kremov na tvar (ja miniem najviac), my to realne spotrebujeme.. Cize na tyzden asi 1,5 litra + kremy na tvár
Ja nemam rada ine znacky ako svoje + byvaju na dovolenkách predražené

anonym_f83c16
Včera o 13:40

A pozrite si, kolko sa ma použiť kremu, na tvar ma ist 1 kávová lyžička (spolu s usami a krkom), na telo 2-3 polievkovych lyžíc (aby to skutocne ochránilo)
Ak vas to da na slnku dohneda, pocita sa to ako spálenie... Len vas to neboli

Strana
z2