Koľko opaľovacieho krému potrebujeme na týždeň pri mori?
Ahojte, chystame sa k moru, 2 dospely a 3 deti, UI mi vyratala opalovaci krem 5 litrov na tyzden ked budeme pol dna vonku, mne sa to zda vela, ake mate skusenosti ked sa pravidelne natierate kolko cca miniete?
@123lucinda prepáč, ale tak sa tu rehocem, až mi slzy tečú... 😂 ak sa chceš kúpať v opaľováku, tak tých 5 l vám stačiť nebude.... ak sa chceš kúpať v mori, presne tak, ako píšu ostatní...stačí 1-2 balenia, v prípade potreby dokúpiš v destinácii.. Prajem peknú dovolenku.
@tenerifka preco si neulahcit zivot ked je moznost
@123lucinda len AI ti velakrat trepne uplnu kravinu, ako vidis aj v tomto pripade. Ja tiez pouzivam Gemini alebo Chat. gpt, ale odtial potial
Ja sa natieram pravidelne, rozumej kazde 2 hodiny a je jedno ci som na slovensku v zahrade, na kúpalisku, v meste prosze od aprila-novembra+na hory....
Ideme k moru 2 dospeli + 2 velki teenageri, cize rátam ako 4 dospeli na 2, 5 tyzdna... Beriem 3 litre teloveho, 6 kremov na tvar (ja miniem najviac), my to realne spotrebujeme.. Cize na tyzden asi 1,5 litra + kremy na tvár
Ja nemam rada ine znacky ako svoje + byvaju na dovolenkách predražené
A pozrite si, kolko sa ma použiť kremu, na tvar ma ist 1 kávová lyžička (spolu s usami a krkom), na telo 2-3 polievkovych lyžíc (aby to skutocne ochránilo)
Ak vas to da na slnku dohneda, pocita sa to ako spálenie... Len vas to neboli