Koľko vreckového vziať na rodinnú dovolenku do Grécka?
Ahojky idem s deťmi do Grécka na týždeň. Budeme 3. Koľko peňazí vziať? Dovolenku sme si bookovali na začiatku roka aj bola hneď vyplatená. No od januára som bola nečakane PN do mája a rozpočet je Tesnejši. Koľko vám bolo malo a koľko je tak objektívne za predpokladu ze deti nedostávajú všetko na čo si ukážu? 😩 Strašne mi je ťažko kvôli tomu
@anonym_autor hotovosť tak stovku a k tomu kartu
Nula. Blbosti nekupujem, stravujem sa v hoteli. Predrazene vylety od delegata ignorujem.
Pripadne tak 50 az 150 na pozicanie auta a benzin.
@anonym_autor to je taká otázka zas.
Máte All inclusive alebo iba raňajky alebo žiadnu stravu? Máte zabezpečený odvoz z letiska/na letisko?
V ktorej časti Grécka? Je rozdiel či idete na Santorini alebo na Lefkadu.
No ale tak ak sa pýtaš iba na vreckové ako je v nadpise a nie na celkovú sumu ako píšeš v otázke tak potom kľudne 100€ stačí.
Na dovolenku beriem peňaženku ako obvykle s pár bankovkami a 2 karty.
Kde sa dá platím kartou, alebo si vyberiem z niektorého bankomatu oficiálnej banky.
Peňaženku ti môžu ukradnúť a potom je to ľúto ak tam bolo veľa peňazí.
planujes vylety? mate polpenziu bez napojov ? v Grecku inak postaci karta a 100-150 v drobnejsich
ja vzdy beriem na dvoch aspon 2500 euro. ak chcete pozicat lod tak lacnejsie ju mate bez papierov v hotovosti. Aj drahsie auta vam radsej daju v hotovosti, a samozrejme vzdy nejaky trigelt ci vsimne treba davat.
Podľa toho čo chcete robiť a kde chodiť,či mate stravu v cene dovolenky
My berieme tak 200€v malých bankovkách a minciach na sprepitné a potom tak do dvetisíc mame čisto na karte na dovolenku
Ak nejdete na výlety a stravu mate zabezpečenú tak staci nič
ja vzdy beriem na dvoch aspon 2500 euro. ak chcete pozicat lod tak lacnejsie ju mate bez papierov v hotovosti. Aj drahsie auta vam radsej daju v hotovosti, a samozrejme vzdy nejaky trigelt ci vsimne treba davat.
@anonym_458de7 Má natesno rozpočet, iste bude požičiavať loď a drahé auto 🙄
Nepíšeš dôležité veci, ako napríklad či máte All inclusive, alebo sa budete stravovať aj sami. Ak máš All inclusive, tak veľa peňazí ti netreba, ...no ak plánujete aspoň jeden výlet, tak isto vezmi aspoň 200 euro. No ak máš polopenziu a stravu a aj nápoje musíš kupovať, tak aspoň 600 e by som vzala
@anonym_458de7 Má natesno rozpočet, iste bude požičiavať loď a drahé auto 🙄
@belllinka Buď nevie vôbec čítať s porozumením, alebo túžba sa pochváliť, ako ona na to má bola silnejšia.😂
Pardon mame all in nápoje bazény jedlo všetko. Výlety neplánujeme mala ma kinetozu a zvracia.takze čisto len pláž a nejaké suveníry
Pardon mame all in nápoje bazény jedlo všetko. Výlety neplánujeme mala ma kinetozu a zvracia.takze čisto len pláž a nejaké suveníry
@anonym_autor Tak buď v kĺude.Tých pár dní nemusíš riešiť výlety, deti sa ti zahrajú v mori, bazéne, či det.klube a večer nejaká detská disko, či prechádzka. Vzala by som pokojne 50-až 100 eur. Aj to je veĺa a všade sa platí kartou v obchodíkoch. Čisto len na suveníry a deťom nejakú drobnosť na pamiatku.
a to sa musis radit, kolko penazi? beriem kartu, vsade sa da platit kartou
@anonym_autor v pripade all incl.ti netreba vela, nemusite minut doslova ani cent navyse. Ziadny stres.
@anonym_autor zalezi hlavne od toho ci mate stravu vramci ubytovania alebo bez. Ked bez stravy tak to vyjde drahsie tak isto ci sa uskromnite bez lehatka na plazi. Podla mna ak nepotrebujete lehatko, stravu mate zabezpecnu staci na den takych 100€ na nejaku zmrzku, vodu, kavu, magnetku... Ked ste bez stravy alebo len ranajky pocitaj 10-15€ denne len strava na osobu a to tiez pri vybere lacnejsich restauracii a moznosti
@anonym_autor zalezi hlavne od toho ci mate stravu vramci ubytovania alebo bez. Ked bez stravy tak to vyjde drahsie tak isto ci sa uskromnite bez lehatka na plazi. Podla mna ak nepotrebujete lehatko, stravu mate zabezpecnu staci na den takych 100€ na nejaku zmrzku, vodu, kavu, magnetku... Ked ste bez stravy alebo len ranajky pocitaj 10-15€ denne len strava na osobu a to tiez pri vybere lacnejsich restauracii a moznosti
@anonym_0f7f86 Veď to píše, že majú all a že nechcú ísť ani na výlety. 100 eur denne je extrémne prestrelená suma , keď jasne napísala, že majú malý rozpočet. V hoteli si dá bez dodatočných nákladov kávu, aj zmrzlinu , aj vodu.
@anonym_0f7f86 Veď to píše, že majú all a že nechcú ísť ani na výlety. 100 eur denne je extrémne prestrelená suma , keď jasne napísala, že majú malý rozpočet. V hoteli si dá bez dodatočných nákladov kávu, aj zmrzlinu , aj vodu.
@anonym_b472fd v prispevku to nepise, kebyze mam citat diskusiu pod kazdym prispevkom tak cely den nerobim nic ine. A pisem, kolko by som ja zobrala a mne bolo treba, mne to prestrelene nepride. Ale ked maju all inclusive tak reane navyse nepotrebuje ani cent ak nebude kupovat ani suveniry, zmrzlinu, kavu proste nic a cely den bude lezat len v rezorte alebo na plazi.
@anonym_b472fd v prispevku to nepise, kebyze mam citat diskusiu pod kazdym prispevkom tak cely den nerobim nic ine. A pisem, kolko by som ja zobrala a mne bolo treba, mne to prestrelene nepride. Ale ked maju all inclusive tak reane navyse nepotrebuje ani cent ak nebude kupovat ani suveniry, zmrzlinu, kavu proste nic a cely den bude lezat len v rezorte alebo na plazi.
@anonym_0f7f86 Presne tak. Teoreticky nepotrebuje skoro nič, keďže nikde sa z rezortu nechystajú mimo.
Nula. Blbosti nekupujem, stravujem sa v hoteli. Predrazene vylety od delegata ignorujem.
Pripadne tak 50 az 150 na pozicanie auta a benzin.
@patrike 😅😅vsak pozicanie auta a benzin je bezne na kartu. niektore autopozicovne dokonca len na kreditku.
@patrike 😅😅vsak pozicanie auta a benzin je bezne na kartu. niektore autopozicovne dokonca len na kreditku.
@anonym_06042c A na karte vlastne nie sú reálne peniaze , takže karta vyrieši jej problém s jej napnutým rozpočtom. 😎
@anonym_06042c A na karte vlastne nie sú reálne peniaze , takže karta vyrieši jej problém s jej napnutým rozpočtom. 😎
@anonym_b472fd reakcia bola na nieco uuuplne ine.
@anonym_autor Po príchode na recepcii budete niečo platiť?
Napr.Rhodos, 4* hotel na noc/ izba 10€, 5* 15€

@anonym_autor v Grecku maju euro a mozes platit kartou, takze hotovosti ti vela netreba, len na zmrzlinu, nakup na trhovisku alebo v stanku