Kontaktovali ste hotel pred dovolenkou cez cestovnú kanceláriu?
Ahojte, su tu cestovatelia, ktori kupuju dovolenku cez CK a pred terminom kontaktuju hotel s prosbou o izbu v konkretnej casti alebo s inymi preferenciami? Uz som v rozhovoroch zachytila viac krat, ze si takto ludia pytaju napr. rovnake cislo izby, alebo aspon nejaku susediacu, alebo zrekonstruovanu izbu, izbu v tichej casti hotela - mimo bazenov, vecernych programov.
Vyhovel vam hotel vzdy? Priplacali ste niekedy? Pisali ste aj, ze si priplatite ak treba? Ktore destinacie takto riesite? V akom casovom horizonte pred priletom do hotela? Reagoval vobec hotel na poziadavku? Prosim, len realne skusenosti a cesty cez CK, nie na vlastnu past.
Vdaka.
Vsetky poziadavky sme vzdy riesili v CK a nestalo sa nam, ze by neboli tak ako sme chceli. Raz sa nam stalo, ze v Egypte sme mali na izbe mravce- hned prvy den sme to isli riesit na recepciu a dali nam krajsiu, vacsiu izbu s vyhladom na more. V Dominikanskej sme prisli na hotel v noci- nasa izba nebola pripravena a upratana. Taktiez sme to riesili na recepcii, ze sme unaveni z cesty a atd- dali nam apartman, vip vstupy do vsetkych 12 restik, kt. boli v areali resortu. Tento rok sme si zaplatili za predlzenie izby, nakolko ju bolo nutne uvolnit do 12tej a let sme mali o 20tej. Riesili sme to na recepcii pocas dovolenky.
@anonym74 dakujem velmi pekne ❤️
@katarinaba ahoj vy idete calimera blend paradise? Ak ano napis potom recenziu do skupiny egyot ja nad nim rozmyslam na dalsi rok
@katarinaba ahoj vy idete calimera blend paradise? Ak ano napis potom recenziu do skupiny egyot ja nad nim rozmyslam na dalsi rok
@slavomira236 Ano tam ideme. Sama som velmi zvedava, trosku lutujem, ze som nezobrala znova Alibabu, ale treba spoznat aj nieco nove, mozno nakoniec budem rada 🤭. Syn sa tesi na aquapark, ja zas dufam, ze bude pekny snorchel. Kazdopadne, mame program aj mimo, tak si to uzijeme.
Jasne, recenzia urcite bude 🤗
@slavomira236 Ano tam ideme. Sama som velmi zvedava, trosku lutujem, ze som nezobrala znova Alibabu, ale treba spoznat aj nieco nove, mozno nakoniec budem rada 🤭. Syn sa tesi na aquapark, ja zas dufam, ze bude pekny snorchel. Kazdopadne, mame program aj mimo, tak si to uzijeme.
Jasne, recenzia urcite bude 🤗
@katarinaba my bolii zatial len alibaba a prima life..do obidvoch by som sa vratila ale ja vzdy nieco nove skusam a egypt sa mi zapacil mne vyhovuje co sa tyka mora zabavy ceny a ochoty zamestnancov.. Boli sme minuky rok aj turecko skusita ale egypt mi nejak vyhovuje viac este mame na konci prazdnin tunisko prvy krat tak som zvedava ci sa mi zapaci..
@katarinaba my bolii zatial len alibaba a prima life..do obidvoch by som sa vratila ale ja vzdy nieco nove skusam a egypt sa mi zapacil mne vyhovuje co sa tyka mora zabavy ceny a ochoty zamestnancov.. Boli sme minuky rok aj turecko skusita ale egypt mi nejak vyhovuje viac este mame na konci prazdnin tunisko prvy krat tak som zvedava ci sa mi zapaci..
@slavomira236 Turecko som bola raz, aj to kvoli korone. Tunisko ak vyberies dobre je krasne, super piesok, plytka, cira a tepla voda. Len v tej vode na plazach nic.
Preto uz niekolko rokov travime dovolenku v Egypte. Skus pozriet hotely Titanic Palace alebo Titanic Breach - su hned vefla seba a maju spolocny aquapark. Je tam sice velky odliv, ale po mole sa da ist do viacerych hlbok a na konci aj snorchel. Vsade rybicky.
Alibaba je super, my sme boli uz dva krat, tento rok som sa rozhodla pte Calimeru, tiez som ju mala v hladaciku uz dva roky.
Do Tunisu idete kam?
@slavomira236 Turecko som bola raz, aj to kvoli korone. Tunisko ak vyberies dobre je krasne, super piesok, plytka, cira a tepla voda. Len v tej vode na plazach nic.
Preto uz niekolko rokov travime dovolenku v Egypte. Skus pozriet hotely Titanic Palace alebo Titanic Breach - su hned vefla seba a maju spolocny aquapark. Je tam sice velky odliv, ale po mole sa da ist do viacerych hlbok a na konci aj snorchel. Vsade rybicky.
Alibaba je super, my sme boli uz dva krat, tento rok som sa rozhodla pte Calimeru, tiez som ju mala v hladaciku uz dva roky.
Do Tunisu idete kam?
@katarinaba deti si vybrali mahdia beach &aquapark. Egylt sme mali teraz bez aquaparku len 3 smykacky tak nech sa im to vykompenzuje😆 niekto povie ze aquaparky su aj na sk ale my vyberame tak aby sme boli vsetci sookojni..co si budeme hovorit deti 12 a 9 to prote chcu..a my na východe sk tu nic nemame taketo tak nech si uziju
@katarinaba deti si vybrali mahdia beach &aquapark. Egylt sme mali teraz bez aquaparku len 3 smykacky tak nech sa im to vykompenzuje😆 niekto povie ze aquaparky su aj na sk ale my vyberame tak aby sme boli vsetci sookojni..co si budeme hovorit deti 12 a 9 to prote chcu..a my na východe sk tu nic nemame taketo tak nech si uziju
@slavomira236 jasne, ja len do hotelov s aquaparkom chodim - rano more, poobede aquapar alebo opacne. Pekne vyvazene. Ani mna to na plazi cely den nebavi. Ja na SK na kupaliska ani nechodim. Ak do aquaparku, tak v zime + saunovy svet, to mozem.
V Mahdii som bola len raz, s tym nepomozem. Sousse je moja srdcovka, tam to trochu poznam.
Tak uzivajte leto, ja idem o tyzden, urcite napisem uz odtial - hotel, potapanie, kone - takze bude toho dost.

@anonym_3fcb3a a ako vie ktora je najlepsia po telefonate na tisice km? no proste ide prva a povie chcem delene izby a vychodnu stranu, a ako rva je vacsia sanca ze bud v ponuke.
@anonym_0d770b iste prvá pobeží z autobusu😂dovolenka je často jedna neznáma a peniaze sú žiadané všade, takže pekne šuštave do pasu, pod občiansky a vždy sa dá dohodnut