icon

Kontaktovali ste hotel pred dovolenkou cez cestovnú kanceláriu?

katarinaba
16. júl 2026

Ahojte, su tu cestovatelia, ktori kupuju dovolenku cez CK a pred terminom kontaktuju hotel s prosbou o izbu v konkretnej casti alebo s inymi preferenciami? Uz som v rozhovoroch zachytila viac krat, ze si takto ludia pytaju napr. rovnake cislo izby, alebo aspon nejaku susediacu, alebo zrekonstruovanu izbu, izbu v tichej casti hotela - mimo bazenov, vecernych programov.
Vyhovel vam hotel vzdy? Priplacali ste niekedy? Pisali ste aj, ze si priplatite ak treba? Ktore destinacie takto riesite? V akom casovom horizonte pred priletom do hotela? Reagoval vobec hotel na poziadavku? Prosim, len realne skusenosti a cesty cez CK, nie na vlastnu past.
Vdaka.

Strana
z3
anonym_3fcb3a
16. júl 2026
@anonym_0d770b

@anonym_3fcb3a a ako vie ktora je najlepsia po telefonate na tisice km? no proste ide prva a povie chcem delene izby a vychodnu stranu, a ako rva je vacsia sanca ze bud v ponuke.

@anonym_0d770b iste prvá pobeží z autobusu😂dovolenka je často jedna neznáma a peniaze sú žiadané všade, takže pekne šuštave do pasu, pod občiansky a vždy sa dá dohodnut

anonym_c44ba5
17. júl 2026

Vsetky poziadavky sme vzdy riesili v CK a nestalo sa nam, ze by neboli tak ako sme chceli. Raz sa nam stalo, ze v Egypte sme mali na izbe mravce- hned prvy den sme to isli riesit na recepciu a dali nam krajsiu, vacsiu izbu s vyhladom na more. V Dominikanskej sme prisli na hotel v noci- nasa izba nebola pripravena a upratana. Taktiez sme to riesili na recepcii, ze sme unaveni z cesty a atd- dali nam apartman, vip vstupy do vsetkych 12 restik, kt. boli v areali resortu. Tento rok sme si zaplatili za predlzenie izby, nakolko ju bolo nutne uvolnit do 12tej a let sme mali o 20tej. Riesili sme to na recepcii pocas dovolenky.

slavomira236
17. júl 2026
@katarinaba

@anonym74 dakujem velmi pekne ❤️

@katarinaba ahoj vy idete calimera blend paradise? Ak ano napis potom recenziu do skupiny egyot ja nad nim rozmyslam na dalsi rok

katarinaba
autor
18. júl 2026
@slavomira236

@katarinaba ahoj vy idete calimera blend paradise? Ak ano napis potom recenziu do skupiny egyot ja nad nim rozmyslam na dalsi rok

@slavomira236 Ano tam ideme. Sama som velmi zvedava, trosku lutujem, ze som nezobrala znova Alibabu, ale treba spoznat aj nieco nove, mozno nakoniec budem rada 🤭. Syn sa tesi na aquapark, ja zas dufam, ze bude pekny snorchel. Kazdopadne, mame program aj mimo, tak si to uzijeme.
Jasne, recenzia urcite bude 🤗

slavomira236
18. júl 2026
@katarinaba

@slavomira236 Ano tam ideme. Sama som velmi zvedava, trosku lutujem, ze som nezobrala znova Alibabu, ale treba spoznat aj nieco nove, mozno nakoniec budem rada 🤭. Syn sa tesi na aquapark, ja zas dufam, ze bude pekny snorchel. Kazdopadne, mame program aj mimo, tak si to uzijeme.
Jasne, recenzia urcite bude 🤗

@katarinaba my bolii zatial len alibaba a prima life..do obidvoch by som sa vratila ale ja vzdy nieco nove skusam a egypt sa mi zapacil mne vyhovuje co sa tyka mora zabavy ceny a ochoty zamestnancov.. Boli sme minuky rok aj turecko skusita ale egypt mi nejak vyhovuje viac este mame na konci prazdnin tunisko prvy krat tak som zvedava ci sa mi zapaci..

katarinaba
autor
18. júl 2026
@slavomira236

@katarinaba my bolii zatial len alibaba a prima life..do obidvoch by som sa vratila ale ja vzdy nieco nove skusam a egypt sa mi zapacil mne vyhovuje co sa tyka mora zabavy ceny a ochoty zamestnancov.. Boli sme minuky rok aj turecko skusita ale egypt mi nejak vyhovuje viac este mame na konci prazdnin tunisko prvy krat tak som zvedava ci sa mi zapaci..

@slavomira236 Turecko som bola raz, aj to kvoli korone. Tunisko ak vyberies dobre je krasne, super piesok, plytka, cira a tepla voda. Len v tej vode na plazach nic.
Preto uz niekolko rokov travime dovolenku v Egypte. Skus pozriet hotely Titanic Palace alebo Titanic Breach - su hned vefla seba a maju spolocny aquapark. Je tam sice velky odliv, ale po mole sa da ist do viacerych hlbok a na konci aj snorchel. Vsade rybicky.
Alibaba je super, my sme boli uz dva krat, tento rok som sa rozhodla pte Calimeru, tiez som ju mala v hladaciku uz dva roky.
Do Tunisu idete kam?

slavomira236
18. júl 2026
@katarinaba

@slavomira236 Turecko som bola raz, aj to kvoli korone. Tunisko ak vyberies dobre je krasne, super piesok, plytka, cira a tepla voda. Len v tej vode na plazach nic.
Preto uz niekolko rokov travime dovolenku v Egypte. Skus pozriet hotely Titanic Palace alebo Titanic Breach - su hned vefla seba a maju spolocny aquapark. Je tam sice velky odliv, ale po mole sa da ist do viacerych hlbok a na konci aj snorchel. Vsade rybicky.
Alibaba je super, my sme boli uz dva krat, tento rok som sa rozhodla pte Calimeru, tiez som ju mala v hladaciku uz dva roky.
Do Tunisu idete kam?

@katarinaba deti si vybrali mahdia beach &aquapark. Egylt sme mali teraz bez aquaparku len 3 smykacky tak nech sa im to vykompenzuje😆 niekto povie ze aquaparky su aj na sk ale my vyberame tak aby sme boli vsetci sookojni..co si budeme hovorit deti 12 a 9 to prote chcu..a my na východe sk tu nic nemame taketo tak nech si uziju

katarinaba
autor
18. júl 2026
@slavomira236

@katarinaba deti si vybrali mahdia beach &aquapark. Egylt sme mali teraz bez aquaparku len 3 smykacky tak nech sa im to vykompenzuje😆 niekto povie ze aquaparky su aj na sk ale my vyberame tak aby sme boli vsetci sookojni..co si budeme hovorit deti 12 a 9 to prote chcu..a my na východe sk tu nic nemame taketo tak nech si uziju

@slavomira236 jasne, ja len do hotelov s aquaparkom chodim - rano more, poobede aquapar alebo opacne. Pekne vyvazene. Ani mna to na plazi cely den nebavi. Ja na SK na kupaliska ani nechodim. Ak do aquaparku, tak v zime + saunovy svet, to mozem.
V Mahdii som bola len raz, s tym nepomozem. Sousse je moja srdcovka, tam to trochu poznam.
Tak uzivajte leto, ja idem o tyzden, urcite napisem uz odtial - hotel, potapanie, kone - takze bude toho dost.

Strana
z3