Máte skúsenosti s cestovaním do USA s dieťaťom?
Ahojte mamičky, mam takú otázočku na vás.
Boli ste už s deťmi na dovolenke v USA? Napríklad v LA?
Chystáme sa na dovolenku a stále zvažujem, či mám vziať syna so sebou alebo nie? Bojím sa toho imigracneho. Ze by nás nepustili a potom neviem, čo by som robila ďalej. Preto chcela by som vedieť vaše skúsenosti a pod. Na ako dlho ste išli a s akými veľkými deťmi. A ci uz sa niekomu stalo aj to, že ho otočili na letisku a nepustili ďalej. Dakujem pekne za každú odpoveď.
Alebo ako ste ešte riešili cestu s dieťaťom do tak ďalekej krajiny medzi toľko ľudí. Aby sa vám nedaj bože niekde nestratilo. Ďakujem ešte raz. Viem, ze možno nezvyčajné a hlúpe otázky, ale už sa nám blíži odchod a začínam panikarit.
Skúsenosti máš, takže vieš, že je to náročné, dlhy let, kontroly atď, zvážiť si to musíš sama. Máte let priamy či prestupy, v noci či cez deň, syn už letel lietadlom, pýtali ste sa ho?. Každopádne my tvojho syna nepoznáme, je to však vek, kedy sa dá zabaviť zo všetkým možným a môže to byť pre neho zážitok.
@anonym_8df980 aj my už máme dopredu kúpené všetko, len o pár dní mame odletieť a začínam chytať paniku z toho
@anonym_autor už keď sú kúpené letenky tak nevymyslaj a zober ho na dobru dovolenku. Treba na neho dohliadať a nude všetko ok. Nikde sa nestratí.
Bola si minuly rok bez syna s co? zistila si ze to nieje bezpecne? tak ho nechaj doma.
boze fakt problem jak svet.
adeptka na zlteho slona👍
@anonym_651f7d a keď sa môžem opýtať, kde ste pochodili všade a nejaké tipy co ešte vidieť? My sme boli v disneylande, universal, potom rôzne plaze, vegas, beverly hills, Grand Canyon a tak, no toho roku chceme skôr San Diego a pod. Len sa bojím vziať malého so sebou, starší ti boli v pohode a oni ss uz strašne tešia. No akože mam u koho nechať malého, ale zase uz ma všetko zaplatene, tak stále zvažujem.
@anonym_autor SF - Yosemite - Sequoia - Death valley - LV - Hoover dam - Zion - Bryce - Yellowstone - Arches - Canyon lands - Monument valley - Page - Grand canyon - Joshua tree - Santa Monica - Santa Barbara - SF
3 týždne po moteloch a veci stále v aute
@elenka.k ano. Tak to máš pravdu, ja sa bojím len kvôli tomu, lebo on je teraz taky neposedny, keďže sa ideme rozvádzať s mužom a chodí na víkendy k nemu a potom ho človek nevie dať do poriadku, lebo tam môže všetko.
@anonym_autor no ak nemá manžel s tým problém, že idete vyletovať, tak v pohode,
ak by bol zakerák - môže ťa nahlásiť za únos 😲
ak ides bez otca dietata tak notarsky overene splnomocnenie na cestu
Bola som niekoľkokrát v USA s deťmi, bez muža. Moji rodičia boli v USA s mojim synom bez nás rodičov. Nevidím v tom problém.
Čoho sa obávaš? Mňa zobrali na imigračné, môjho syna nie, čakal na mňa. Bol to trojminutovy rozhovor a pustili ma ďalej. Moja sestra lieta 4-5 krát ročne do USA, skoro vždy ju berú na výsluch, je slušná, nič na ňu nezistia, tak ju pustia do krajiny.
Je to USA, nie nejaké Kongo alebo krajina tretieho sveta. Normálne sa dohovoríš, dohodneš.

@anonym_autor za rodinou
@zuzacka16 ok, ďakujem za info