icon

Môžem cestovať lietadlom v 7. mesiaci tehotenstva?

22. jan 2024

Ahojte mamičky, píše sa kadekde kadečo, chcem sa spýtať Vás na skúsenosti.. let by trval hodinu a pol, chcela by som ísť pozrieť rodinu. Budem na prelome 6-7 mesiaca vtedy.
Doktorka sa nijako nevyjadrila, nepovedala ani že mi to nezakazuje ale ani to vraj neodporúča..

anjelicek26
22. jan 2024

Ja som letela v 36.tyzdni s medzipristatim..do 12h potom porodila 😅 Ale myslim, ze to vyvolal najmä ten stres...

cookie29
22. jan 2024

A letecka spolocnost? Mnohe z nich neakceptuju zenu po urcitom stadiu tehotenstva. Ja osobne by som asi neletela, uz je to dost neskoro. A to som v tehu lietala

melanta
22. jan 2024

Podstatné je, čo vraví letecká spoločnosť. Niektorá to nerieši, niektorá chce od určitého týždňa potvrdenie že tehotenstvo je v poriadku a niektoré letecké vôbec nepovolia let od určitého týždňa.

avonladyba
22. jan 2024

Tak naozaj záleží či si vedia predstaviť na palube riešiť pôrod, a či chces aj ty riskovať.

tenerifka
22. jan 2024

1,5 h je kratky let, ale zalezi od okolnosti.
Taka Nemka, ktora lieta 20 x za rok 5-hodinove lety(poznam ich osobne niekolko, a lietaju aj tehotne), to da lavou zadnou, pre ñu je to ako ist busom.
Ale zena, ktora leti raz za rok do Turecka a pritom sa este aj boji lietat, z toho moze mat riadny stres a moze to zle dopadnut.
To musis vediet najlepsie ty, ako sa citis, samotny let nic neovplyvni, ale tvoja psychika ano