icon

Najlepšie rezorty na dovolenku s teplými bazénmi

Dnes o 08:39

Poraďte nejaky fajný rezort na dovolenku, kde sú teplé bazény, dobré jedlo, dostatok ležadiel pri bazéne, biliard a piesok pri mori. Ďakujem vám pekne.

patrike
Dnes o 08:52

Rozpocet ? Pocet dni ? Tolerovanie horucav ?

anjelicek26
Dnes o 08:55

Kedy?

martinmmartin
Dnes o 09:02

Vsetko ma Shangri-La hotel v Kota Kinabalu napriklad

autor
Dnes o 09:03

V júli, tolerancia horúčav dobrá, 2+1 puberťák. Rozpočet do 4500.

anonym_28359a
Dnes o 09:07

V akejkolvek primorskej krajine v meste s pieskovou plazou

anonym_5d8247
Dnes o 09:29
@anonym_28359a

@anonym_28359a otazka je ten biliard 🙂 🙂

autor
Dnes o 09:36
@anonym_28359a

@anonym_28359a Všade sú hotely s teplými bazénmi, biliardom a dobrou kuchyňou?
Ty si asi bola najďalej vo vedľajšom okrese, že?

anonym_b05ca7
Dnes o 09:39

@anonym_autor mate nejake konkrétne štáty, ktore uprednostňujete?

kiki68
Dnes o 09:42

My sme na Teneriffa mali fajn hotel, TUI Kids Club Isabel, hostia hlavne Nemci, Anglicania, fajn aj jedlo, velke indoor- outdoor ihrisko pre deti, Shopping Zone blizko, biliard, gym, bazeny, za man super, vecer program, ale ze pekne veci mali.

melanta
Dnes o 10:19
@anonym_28359a

@anonym_28359a to aurorka určite vie. Ona sa pýta na odporúčania na konkrétne hotely. To je tak, keď má potrebu niekto trápne reagovať, aj keď nemá odpoveď na otázku autora.

anonym_def3bc
Dnes o 10:20
@martinmmartin

Vsetko ma Shangri-La hotel v Kota Kinabalu napriklad

@martinmmartin
😅😅 to uz si najvzdialenejsi rezort ani vybrat nemohol to tak trva 20 hodin sa tam dostat, v tom rezorte som nebol ale v Keke ano , problem je ze od marca do juna su v mori box jellyfish - stvorhranka takze domaci doporucovali plavat len v overale, inac je tam moc teplo a hlavne vlhko

melanta
Dnes o 10:22
@anonym_autor

@anonym_autor my sme sa viac krát na želania mužovho syna vrátili na Krétu do hotela Fodele beach water park resort, určite je tam biliard, voda v bazénoch sa priznám neviem, nechodím pri mori do bazénov. Myslím že aj do rozpočtu sa zmestíte pri klasickej izbe.

zlatica99
Dnes o 10:28

Ja neviem, či by som za aktuálnej situácie mala odvahu niekam cestovať, veľmi to zvažujem, lebo som sa na letnú dovolenku tešila. Ale nevyzerá to, že by sa všetko do leta upokojilo.

anonym_28359a
Dnes o 10:31
@anonym_autor

@anonym_autor mam precestovane urcite viac ako ty zalozenych diskusii na MK. Ten biliard a tepla voda v bazenoch hovori za vsetko 😂

autor
Dnes o 10:36
@anonym_28359a

@anonym_autor mam precestovane urcite viac ako ty zalozenych diskusii na MK. Ten biliard a tepla voda v bazenoch hovori za vsetko 😂

@anonym_28359a a čo je zlé na mojich požiadavkách? Založila som diskusiu lebo toto sú moje podmienky na dovolenke. Tvoj prvý príspevok mal akú výpovednú hodnotu????

katarinaba
Dnes o 10:53

@anonym_autor Ja viem o biliarde v Egypte a v Tunise. Tunis uz je zopar rokov, ale minuly rok v Egypte bola cela herna - a aj korculovanie, bowling, stolny hokej. Bazeny aj more su prirodzene teple v juli, akvapark, horucavy (ale pre mna znesitelne, hlavne pri mori), strava mne chutila. Rozpocet podla mna bude dostacujuci. Ale otazka znie - ci moze byt ten Egypt. Ak ano - Alibaba Palace.

martinmmartin
Dnes o 11:29

pozor ale billiard nieje pool ani snooker . Billiard sa hra na vacsim stole (10 stôp) bez kosikov v roho h a iba s 3 gulami kedy medzi vzajomnym dotykom dvoch gul musi byt min 2x odraz od mantinelu.
Neviem ci to bude v kazdom hoteli

anonym_28359a
Dnes o 11:32
@martinmmartin

pozor ale billiard nieje pool ani snooker . Billiard sa hra na vacsim stole (10 stôp) bez kosikov v roho h a iba s 3 gulami kedy medzi vzajomnym dotykom dvoch gul musi byt min 2x odraz od mantinelu.
Neviem ci to bude v kazdom hoteli

@martinmmartin ak by tam bol snooker ja by som ani nesiel

lucik194
Dnes o 11:33

teply bazen - tu by som dopisala, ze ked chces teple bazeny tak hladaj Turecko.