Najlepšie rezorty na dovolenku s teplými bazénmi
Poraďte nejaky fajný rezort na dovolenku, kde sú teplé bazény, dobré jedlo, dostatok ležadiel pri bazéne, biliard a piesok pri mori. Ďakujem vám pekne.
V júli, tolerancia horúčav dobrá, 2+1 puberťák. Rozpočet do 4500.
V akejkolvek primorskej krajine v meste s pieskovou plazou
@anonym_28359a otazka je ten biliard 🙂 🙂
@anonym_28359a Všade sú hotely s teplými bazénmi, biliardom a dobrou kuchyňou?
Ty si asi bola najďalej vo vedľajšom okrese, že?
@anonym_autor mate nejake konkrétne štáty, ktore uprednostňujete?
My sme na Teneriffa mali fajn hotel, TUI Kids Club Isabel, hostia hlavne Nemci, Anglicania, fajn aj jedlo, velke indoor- outdoor ihrisko pre deti, Shopping Zone blizko, biliard, gym, bazeny, za man super, vecer program, ale ze pekne veci mali.
@anonym_28359a to aurorka určite vie. Ona sa pýta na odporúčania na konkrétne hotely. To je tak, keď má potrebu niekto trápne reagovať, aj keď nemá odpoveď na otázku autora.
Vsetko ma Shangri-La hotel v Kota Kinabalu napriklad
@martinmmartin
😅😅 to uz si najvzdialenejsi rezort ani vybrat nemohol to tak trva 20 hodin sa tam dostat, v tom rezorte som nebol ale v Keke ano , problem je ze od marca do juna su v mori box jellyfish - stvorhranka takze domaci doporucovali plavat len v overale, inac je tam moc teplo a hlavne vlhko
@anonym_autor my sme sa viac krát na želania mužovho syna vrátili na Krétu do hotela Fodele beach water park resort, určite je tam biliard, voda v bazénoch sa priznám neviem, nechodím pri mori do bazénov. Myslím že aj do rozpočtu sa zmestíte pri klasickej izbe.
Ja neviem, či by som za aktuálnej situácie mala odvahu niekam cestovať, veľmi to zvažujem, lebo som sa na letnú dovolenku tešila. Ale nevyzerá to, že by sa všetko do leta upokojilo.
@anonym_autor mam precestovane urcite viac ako ty zalozenych diskusii na MK. Ten biliard a tepla voda v bazenoch hovori za vsetko 😂
@anonym_autor mam precestovane urcite viac ako ty zalozenych diskusii na MK. Ten biliard a tepla voda v bazenoch hovori za vsetko 😂
@anonym_28359a a čo je zlé na mojich požiadavkách? Založila som diskusiu lebo toto sú moje podmienky na dovolenke. Tvoj prvý príspevok mal akú výpovednú hodnotu????
@anonym_autor Ja viem o biliarde v Egypte a v Tunise. Tunis uz je zopar rokov, ale minuly rok v Egypte bola cela herna - a aj korculovanie, bowling, stolny hokej. Bazeny aj more su prirodzene teple v juli, akvapark, horucavy (ale pre mna znesitelne, hlavne pri mori), strava mne chutila. Rozpocet podla mna bude dostacujuci. Ale otazka znie - ci moze byt ten Egypt. Ak ano - Alibaba Palace.
pozor ale billiard nieje pool ani snooker . Billiard sa hra na vacsim stole (10 stôp) bez kosikov v roho h a iba s 3 gulami kedy medzi vzajomnym dotykom dvoch gul musi byt min 2x odraz od mantinelu.
Neviem ci to bude v kazdom hoteli
pozor ale billiard nieje pool ani snooker . Billiard sa hra na vacsim stole (10 stôp) bez kosikov v roho h a iba s 3 gulami kedy medzi vzajomnym dotykom dvoch gul musi byt min 2x odraz od mantinelu.
Neviem ci to bude v kazdom hoteli
@martinmmartin ak by tam bol snooker ja by som ani nesiel
teply bazen - tu by som dopisala, ze ked chces teple bazeny tak hladaj Turecko.

Rozpocet ? Pocet dni ? Tolerovanie horucav ?