icon

Neteším sa na dovolenku

ingrideta
20. jún 2017

Ahojte, idem z priatelom na dovolenku a zistila som , ze ideme na to iste miesto kde bol so svojou byvalou aj do teho isteho hotela. Je to normalne , ze ma tam berie

Strana
z4
sisulia
20. jún 2017

noo to by v prvom rade asi nepotesilo ziadnu ale zas ide hlavne o miesto. ak je to miesto aj hotel krasny, tak by mi to bolo jedno. vsak nebudete mat rovnaku izbu. to je ako keby si sa na neho hnevala, ze ta zval do kina, pri com tam niekedy bol s byvalou. ja by som to tak tragicky nebrala

ingrideta
autor
20. jún 2017

No mne to zacina dost vadit, mal vybrat dovolenku a on presne vybere tu kde bol s ex , su milion miest kde mohli sme ist

obsadenemeno
20. jún 2017

@ingrideta tak mu to povedz, ze ti to vadi....
no mozno ma vernostnu zlavu....... 😵

mondolina
20. jún 2017

Riešiš hlúposti.

jahodnicka
20. jún 2017

Ja bych za tim nic nehledala...podle me chlapi nejsou moc kreativni a sel na jistotu🙂

enka81
20. jún 2017

nenapadlo ta, ze keďže tam už bol, a bolo mu tam dobre, tak ide na istotu, aby si bola spokojná a nevyberal mačku vo vreci? Ak riešiš takéto blbosti teraz, čo bude, keď prídu skutočné problémy?

dominika6
20. jún 2017

@obsadenemeno vernostnú zľavu a ešte aj pekné spomienky 😀

tenerifka
20. jún 2017

Vsetko je to len o komunikacii, to ste sa mali o tom porozpravat dopredu

eeffka
20. jún 2017

isteze by som nesla nikam kde som bola s nejakym ex. Bud je uplny truhlik ( tu je este nadej, vymenit hotel) alebo sa nespamatal z rozchodu a vymenil len model ( tu utekat kade lahsie)

evittam
20. jún 2017

@ingrideta Suhlasim s vacsinou-riesis blbost. A btw.to mal vybrat dovolenku a ani ste sa neporozpravali, nepozreli jeho vyber spolocne a on ju rovno objednal a zaplatil? Vacsi problém vidim vo vasej komunikacii.

katkakovac
20. jún 2017

Zasadna otazka je, kto tu dovolenku plati. Ak on, tak je to jeho vec kam ta berie. Ak ju platite obaja, tak si sa mala viac zaujimat, kam idete. Inak si myslim, ze on si pameta dobry hotel a to je vsetko. Moj muz si pameta hotely len podla jedla a plaze. Inak absolutne netusi v akom hoteli bol a s kym. Zmen uhol pohladu. Chce ta zobrat na spolocnu dovolenku. Kolko je takych, ze vzivote nikde z partnerom neboli. Dobuducna sa naucte KOMUNIKOVAT. Ak ti nieco vadi, tak mu to povedz. Ziadne oduvanie a pod. Je vela knih o komunikacii a pochopeni vztahov. Myslim, ze by ti ppmojli ziskat nadhlad.

ingrideta
autor
20. jún 2017

On ju vybral a mne sa pacila a az potom som zistila , ze tam bol s ex,dakujem vam za odpovede

lenkafirka1
20. jún 2017

@jahodnicka presne to iste som chcela napisat 😀👍

meusicka
20. jún 2017

@ingrideta chapem ta uplne, mne sa totiz stalo to iste, akurat som sa dozvedela, ze na tom mieste sa spoznal so svojou prvou laskou, a bla bla, nebudem rozpitvavat. a dozvedela som sa to, az ked sme tam uz boli. no tak som to predychala, ale obcas do neho este tym pichnem. a pritom je tomu uz takmer 18 rokov.
a nie je to od neho vobec pekne a ohladuplne a teda ja by som na taku dovolenku nesla, kebyze to viem vopred.....
na druhej strane.... preco ste nevyberali spolu? to si sa hned mohla ohradit, ale ked uz je to aj zaplatene, tak uz je asi neskoro.

sense
20. jún 2017

@ingrideta keby si ns to neprisla problem by nebol...ja by som si dovolenku.uzila, a neriesila...ved z nejakeho dovodu je ex uz len ex

ingrideta
autor
20. jún 2017

Vobec sa mi nechce ist na dovolenku uz sme sa aj pohadali kvoli tomu

pribinak
20. jún 2017

mne by to vadilo, kurnik sopa, svet je velky a on ta zoberie na ten isty hotel, to iste miesto? dnes je na kazde letovisko, hotel, či rezort milion rezencii, čiže u mna by neuspel argument, ze nekupuje macku vo vreci a tak.
nechcela by som ist na taku dovolenku.

amelia18
20. jún 2017

@ingrideta Je to cez cestovku? Proste vymeňte hotel.

iskrickaa
20. jún 2017

Ja by som tam tiez nesla. Inak, presne na tuto temu bola jedna epizodka mojho oblubeneho komedialneho serialu. Isli na dovolenku - uz manzelia- a ked im do hotelovej izby doniesol casnik jedlo, chlap otvoril a casnik ho pozdravil a hned za tym - a ako sa ma Jessica? To bola ta jeho ex, s ktorou tam bol predtym. Chlapik v pomykove hovoril, ze uz je zenaty s Carrie. Ta sedela na posteli a nebolo ju vidno, ale samozrejme to pocula a hned chcela vymenit izbu, lebo aj v tej boli s byvalou. A strasne ju napalilo, ked zistila, ze postel vrzga🙂)) Mna by to maximalne urazilo a reagovala by som ako ty. Uz teraz mas z toho neprijemne pocity, tak ako sa budes citis, ked tam budete? Budes len na to mysliet. Pri pohlade na to vsetko ta napadne, ci to spolu nerobili tam a tam... Za mna - nesla by som. Neviem, ako dlho ste spolu, ci spolu zijete atd. podla toho by som veci riesila.

dzjanetta
20. jún 2017

@ingrideta ahoj. To su chlapi..bud rada ze vobec niekam idete..ja by som to tiez asi neriesila..uzivala by som si ⛵..vela stastia a krasnu dovolenku..uzi si to a neries

ingrideta
autor
20. jún 2017

No chodime spolu rok a he to nasa prva dovolenka pri mori , vsetko je uz zaplatene a som ponizena

nyusika
20. jún 2017

mna by omnoho viac stvalo, ze sme dovolenku nevyberali spolu

dzjanetta
20. jún 2017

@ingrideta vies co..na druhej strane ta aj chapem..teraz co ides robit? A priatel to vyberal sam?

iskrickaa
20. jún 2017

@ingrideta Nesla by som tam!!! Po roku chodenia a toto urobi? To je fakt dobry pako.

ingrideta
autor
20. jún 2017

A co mam robit teraz

iskrickaa
20. jún 2017

@ingrideta Nech zmeni hotel.

pribinak
20. jún 2017

@ingrideta vzdy sa to da stornovat, ak stornujes dostatocne vopred, tak tie poplatky nie su az take katastrofalne
mne by to vadilo, co mu sibe? dufam, ze zabookoval aj tu istu izbu, pako

iskrickaa
20. jún 2017

@ingrideta Ja by som bola schopna sa kvoli tomu aj rozist. Ked si mlada, bez zavazkov, chlapi sa na teba musia lepit ako osy na med.

iskrickaa
20. jún 2017

@pribinak si precitaj moj komentar vyssie🙂 O tej istej izbe.

pribinak
20. jún 2017

@iskrickaa krok za krokom?

Strana
z4