Neteším sa na dovolenku
Ahojte, idem z priatelom na dovolenku a zistila som , ze ideme na to iste miesto kde bol so svojou byvalou aj do teho isteho hotela. Je to normalne , ze ma tam berie
No mne to zacina dost vadit, mal vybrat dovolenku a on presne vybere tu kde bol s ex , su milion miest kde mohli sme ist
@ingrideta tak mu to povedz, ze ti to vadi....
no mozno ma vernostnu zlavu....... 😵
Ja bych za tim nic nehledala...podle me chlapi nejsou moc kreativni a sel na jistotu🙂
nenapadlo ta, ze keďže tam už bol, a bolo mu tam dobre, tak ide na istotu, aby si bola spokojná a nevyberal mačku vo vreci? Ak riešiš takéto blbosti teraz, čo bude, keď prídu skutočné problémy?
isteze by som nesla nikam kde som bola s nejakym ex. Bud je uplny truhlik ( tu je este nadej, vymenit hotel) alebo sa nespamatal z rozchodu a vymenil len model ( tu utekat kade lahsie)
Zasadna otazka je, kto tu dovolenku plati. Ak on, tak je to jeho vec kam ta berie. Ak ju platite obaja, tak si sa mala viac zaujimat, kam idete. Inak si myslim, ze on si pameta dobry hotel a to je vsetko. Moj muz si pameta hotely len podla jedla a plaze. Inak absolutne netusi v akom hoteli bol a s kym. Zmen uhol pohladu. Chce ta zobrat na spolocnu dovolenku. Kolko je takych, ze vzivote nikde z partnerom neboli. Dobuducna sa naucte KOMUNIKOVAT. Ak ti nieco vadi, tak mu to povedz. Ziadne oduvanie a pod. Je vela knih o komunikacii a pochopeni vztahov. Myslim, ze by ti ppmojli ziskat nadhlad.
On ju vybral a mne sa pacila a az potom som zistila , ze tam bol s ex,dakujem vam za odpovede
@ingrideta chapem ta uplne, mne sa totiz stalo to iste, akurat som sa dozvedela, ze na tom mieste sa spoznal so svojou prvou laskou, a bla bla, nebudem rozpitvavat. a dozvedela som sa to, az ked sme tam uz boli. no tak som to predychala, ale obcas do neho este tym pichnem. a pritom je tomu uz takmer 18 rokov.
a nie je to od neho vobec pekne a ohladuplne a teda ja by som na taku dovolenku nesla, kebyze to viem vopred.....
na druhej strane.... preco ste nevyberali spolu? to si sa hned mohla ohradit, ale ked uz je to aj zaplatene, tak uz je asi neskoro.
mne by to vadilo, kurnik sopa, svet je velky a on ta zoberie na ten isty hotel, to iste miesto? dnes je na kazde letovisko, hotel, či rezort milion rezencii, čiže u mna by neuspel argument, ze nekupuje macku vo vreci a tak.
nechcela by som ist na taku dovolenku.
Ja by som tam tiez nesla. Inak, presne na tuto temu bola jedna epizodka mojho oblubeneho komedialneho serialu. Isli na dovolenku - uz manzelia- a ked im do hotelovej izby doniesol casnik jedlo, chlap otvoril a casnik ho pozdravil a hned za tym - a ako sa ma Jessica? To bola ta jeho ex, s ktorou tam bol predtym. Chlapik v pomykove hovoril, ze uz je zenaty s Carrie. Ta sedela na posteli a nebolo ju vidno, ale samozrejme to pocula a hned chcela vymenit izbu, lebo aj v tej boli s byvalou. A strasne ju napalilo, ked zistila, ze postel vrzga🙂)) Mna by to maximalne urazilo a reagovala by som ako ty. Uz teraz mas z toho neprijemne pocity, tak ako sa budes citis, ked tam budete? Budes len na to mysliet. Pri pohlade na to vsetko ta napadne, ci to spolu nerobili tam a tam... Za mna - nesla by som. Neviem, ako dlho ste spolu, ci spolu zijete atd. podla toho by som veci riesila.
No chodime spolu rok a he to nasa prva dovolenka pri mori , vsetko je uz zaplatene a som ponizena

noo to by v prvom rade asi nepotesilo ziadnu ale zas ide hlavne o miesto. ak je to miesto aj hotel krasny, tak by mi to bolo jedno. vsak nebudete mat rovnaku izbu. to je ako keby si sa na neho hnevala, ze ta zval do kina, pri com tam niekedy bol s byvalou. ja by som to tak tragicky nebrala