icon

Oplatí sa priplatiť za dve izby na dovolenke?

9. aug 2026

Vyberám dovolenku pre nás troch a neviem, akú izbu rezervovať. Dieťa vstáva skoro, partner si chce na dovolenke pospať a v jednej izbe sa potom asi budeme navzájom budiť.

Oplatí sa podľa vás priplatiť za dve izby?

Strana
z2
anonym_23797a
9. aug 2026

@anonym_autor tak ale priprav sa ze sa vam cena pomaly zdvojnasobi.
Este je moznost apartman alebo rodinna izba tj. obyvacka so spalnou.
My sme vzdy brali 2 izby, mame 2 deti a kym boli male tak sme spali 1dospely+1dieta. Ked boli vacsie mali deti svoju izbu a my rodicia svoju, vzdy izby pri sebe. Alebo sme brali velky apartman s 2 manzelskyni postelami aby nikto nespal na nejakej roztahovacej pristelke.

anonym_c217cb
9. aug 2026
@anonym_706a6b

Kazdy si chce na dovolenke pospat, urcite aj ty. To hlavne treba muzovi vysvetlit a dohodnut sa s nim, ktore dni bude s dietatom vstavat on. Ci uz v spolocnej izbe alebo v osobitnej.

@anonym_706a6b
Ja trpim chronickou nespavostou a som hore tak do druhej rano a rano spim dlhsie

anonym_5a18b7
9. aug 2026

Išla by som s dieťaťom a on nech si spi doma.. Ešte aj ušetríš

slavomira236
9. aug 2026

@anonym_autor ja chodim s detmi rano vstavam uz o 6stej vylujem kavu posedim na balkone pripravim veci na olaz a deti spia ako zabite. O pol 8smej ich budim...ak kupite dalsiu izbu preplatite budete platit za 2 lozka v tej izbe...

oblecenie99
10. aug 2026

Zariadila by som sa aj podľa toho, čo a ako vyhovuje mne. Čiže nie mužovi, nie dieťaťu, ale VÁM. Príklad: on potrebuje ráno si pospať, ty však máš rada wellnes, tak sa viete vystriedať: on si pospí ráno, ty sa zrelaxujes poobede. U nás to funguje nejak takto na takzvanej "dovolenke" (v úvodzovkách preto, lebo od istého veku do istého veku detí to proste dovolenka ako taká nie je, ja tie naše vnímam ako šialený kompromis a improvizácia tých istých vecí, ktoré máme doma, len v novom prostredí).

Strana
z2