icon

Priplatiť za izbu s výhľadom na more?

Dnes o 16:29

Pozeráme hotel pri mori a neviem sa rozhodnúť, či priplatiť za izbu s výhľadom na more.
Rozdiel v cene nie je úplne malý. Na jednej strane si hovorím, že na izbe aj tak veľa nebudeme. Na druhej strane ranná káva na balkóne s výhľadom znie dosť lákavo.
Len nechcem zaplatiť navyše a potom zistiť, že more vidno niekde zboku medzi stromami.
Priplácali ste si za výhľad na more? Bolo to super, alebo by ste tie peniaze dali radšej inde?

Strana
z2
guudy
Dnes o 19:04
@anonym_c18c47

Jedna znama si priplatila s vyhladom na more a dostala toto... izbu ma nad strechou, kde su klimatizacne jednotky a huci to ako na letisku. Vyhlad na more (cervena sipka) sice je, ale urcite to nie je vhodna izba pre hosti.

@anonym_c18c47 Emiraty 🙂

pralinka25
Dnes o 19:05
@terina25

Vyhlad min.rok

@terina25 no tak ja napriklad pocas vychodu slnka rada spim. idealne aspon do 10 alebo kolko mozem

anonym_77838c
Dnes o 19:08

@anonym_autor ja nepriplácam. Min.rok sme mali krásny výhľad na olivový háj. Tí, čo mali izby s výhľadom mali ako bonus cikády a bol to hrozný zvuk. Náš hotel bol kaskádovito postavený, na more som pozerala celý čas aj z bazéna, z reštaurácie, hotelových barov...Na izbe sme boli minimum, čiže zbytočné by to bolo. Večer nič nevidíš. Ja si ráno chodím sama na prechádzky na pláž. Kávu som pila aj tak na raňajkách, nie na izbe.

terina25
Dnes o 19:08

Cyprus

maminkadeticiek
Dnes o 19:10

Slovenska cestovka ci aka?Ak slovenska tak sa na to rovno vykasli,Slovakom davaju uplne nanic izby.

anonym_0bcd12
Dnes o 19:10

Za mňa áno - ja by som si priplatila za výhlad na more.

terina25
Dnes o 19:11
@pralinka25

@terina25 no tak ja napriklad pocas vychodu slnka rada spim. idealne aspon do 10 alebo kolko mozem

@pralinka25 kazdy ako jemu vyhovuje 🤷‍♀️ ja byvam na sidlisku v byte a vyhlad mam na vedlajsi blok. Preto aspon na dovolenke chcem mat vyhlad . Tento rok zial hotel s vyhladom na more nemame,kedze je dalej od mora ,hoci by som si rada priplatila .

ovaaa
Dnes o 19:18

@anonym_autor 2x som bola so synom na dovolenke Bulharsko a Turecko a v oboch prípadoch sme dostali izbu s výhľadom na more, šťastie, za výhľad som neplatila. Uvidíme tento rok, izbu s výhľadom si neobjednávam..

terina25
Dnes o 19:20

Turecko 2024,tu vyhlad bol skor na palmy ako more. Ale aj tak krasa

anonym_24d5a4
Dnes o 19:25
@anonym_c18c47

Jedna znama si priplatila s vyhladom na more a dostala toto... izbu ma nad strechou, kde su klimatizacne jednotky a huci to ako na letisku. Vyhlad na more (cervena sipka) sice je, ale urcite to nie je vhodna izba pre hosti.

@anonym_c18c47
Mozes dostat aj rozbureny ocean po cyklone 1000km daleko

anonym_3ec84f
Dnes o 20:00
@anonym_5b436a

@anonym_3ec84f netrep blbosti, cestovka ma dopredu urcene izby a uz ked si objednavas izbu, tak platis podla toho, aku dostanes izbu.

@anonym_5b436a Ty netrep blbosti. To že ty si išla iba s jednou slovenskou cestovkou a tam to nejako funguje, neznamená že všade to funguje rovnako. Ty si asi s rakuskou cestovkou ešte nešla, že 😀

ivicatolic
Dnes o 20:01

@anonym_autor na dovolenke sa v izbe väčšinou iba spí...teda aspoň my, celý deň sme preč 🙂🍀

anonym_5b436a
Dnes o 20:09
@anonym_3ec84f

@anonym_5b436a Ty netrep blbosti. To že ty si išla iba s jednou slovenskou cestovkou a tam to nejako funguje, neznamená že všade to funguje rovnako. Ty si asi s rakuskou cestovkou ešte nešla, že 😀

@anonym_3ec84f K čomu by mi dopomohla rakúska cestovka?

anonym_b03d96
Dnes o 20:11

my s manželom spíme tak do pol 10 tak ledva stihneme raňajky, takže nám je to jedno, my ani lehátka nepotrebujeme, väčšinou sme v reštaurácii pri mori a odtiaľ chodíme plávať a hlavne si požičiame auto a brázdime dov.destináciu, navečer sa chodíme prechádzať a do baru, na izbe sme málo, ale kto má deti tak je to ináč

anonym_3ec84f
Dnes o 20:13
@anonym_5b436a

@anonym_5b436a No vidíš. Rakúska cestovka má uplne iné hoteli, iné možnosti. A hlavne aj lepšie ceny. Tam to funguje trošku ináč ako v slovenskej cestovke kde veľaktát cestujú klasickí "účastníci zájazdu", ktorí sa bez (slovenského) delegáta nikde ani nepohnú 😀

zuzanka.zuzu
Dnes o 20:21
@anonym_5b436a

@anonym_5b436a cestovky majú zazmluvnené nejaké izby, resp.štandard izieb. prvý krát sme do Dubaja (to bolo ešte pred Kristom 😂) išli s nemeckou a to som čumela aký je to rozdiel v porovnaní so Slovákmi čo tam boli 😳😳😳 cena vyšla približne na rovnako. a o službách delegáta ani nehovorím (nemecky neviem nič, bavili sme sa anglicky ale úslužný bol fantasticky). možno sa odvtedy niečo zmenilo ale dosť pochybujem 😅

anonym_5b436a
Dnes o 20:53
@anonym_3ec84f

@anonym_5b436a No vidíš. Rakúska cestovka má uplne iné hoteli, iné možnosti. A hlavne aj lepšie ceny. Tam to funguje trošku ináč ako v slovenskej cestovke kde veľaktát cestujú klasickí "účastníci zájazdu", ktorí sa bez (slovenského) delegáta nikde ani nepohnú 😀

@anonym_3ec84f ale nehovor, vzdy v hoteloch, v ktorych sme boli, boli vacsinou nemecky hovoriaci hostia a rovno aj mali rovnake izby vedla nas. A chodime so slovenskou cestovkou a nemam pocit, ze by sme boli nejaky pribrzdeni, ze sa bez delegata nepohneme 🤦‍♀️ Toho sme videli iba na letisku pri prichode. Ale hlavne, ze mas super prehlad, ked ani nechodis so slovenskou cestovkou, tak nepis sem blbosti. 😅

abbey1
Dnes o 21:49
@anonym_autor

@anonym_3ec84f Grécko.

@anonym_autor My ideme čoskoro na Grécke ostrovy. Jedno ubytovanie sme kúpili doslova pri mori s výhľadom z každej izby na more. Druhé ubytovanie bez výhľadu na more, také izby už neboli voľné, ale terasa s bazénom je s parádnym výhľadom. V Grécku si tie výhľady chceme skutočne užiť i za drahšie bývanie.
Ale napr v Turecku to vôbec neriešim.
Niekedy sme dostali izby s výhľadom, i keď sme si za ne nepriplacali. Proste šťastie. Ja tie výhľady milujem.
Ale skutočne ochotne pri platím len tam, kde na 100% viem, aký ten výhľad bude.

Strana
z2