Priplatiť za izbu s výhľadom na more?
Pozeráme hotel pri mori a neviem sa rozhodnúť, či priplatiť za izbu s výhľadom na more.
Rozdiel v cene nie je úplne malý. Na jednej strane si hovorím, že na izbe aj tak veľa nebudeme. Na druhej strane ranná káva na balkóne s výhľadom znie dosť lákavo.
Len nechcem zaplatiť navyše a potom zistiť, že more vidno niekde zboku medzi stromami.
Priplácali ste si za výhľad na more? Bolo to super, alebo by ste tie peniaze dali radšej inde?
@anonym_autor my sme mali výhľad na more ako promo akciu, ale sama od seba som si predtým nepriplácala. Ale, veruže sme si ho vychutnali. Veľakrát sme s deťmi šli na balkón, popozerať sa. Boli sme na 4. Poschodí, a ten výhľad bol ozaj skvelý. Do budúcna
si to ale nezaplatím, pýtali za to +180€.
Nepriplacam. Kedze som znacny cas mimo izby ci hotela, pridu mi to vyhodene peniaze.
To more zas nie je az take terno - otvorit vecer balkon a vetrat? No hmyz je vsade, komare takmer tiez. A sum mora - pre cloveka, co pri mori nezije moze ten sum byt riadne rusivy. Je super to pocuvat ked pijes kavu ale pocuvat to celu noc? Nie dakujem, skusila som a radse nie. Je to strasne monotonny pravidelny zvuk, nie kazdy to psycho zvladne.
Mne sa najviac paci vyhlad z plaze, vanok priamo na plazi a ranna prechadzka, ked tam nikoho nieje. Vtedy aj ten sum je "amazing" 🤭
V Turecku sme pred rokmi dali vsimne do pasu a naozaj nam aj dali izbu s vyhladom na more. Prvotne nadsenie nas rychlo preslo, kedze slnko sa tocilo tak, ze cely den doslova pražilo do izby, klima nestihala chladit, bolo to strasne.. Ten vyhlad nestal za to, na terase sa ani nedalo vydrzat. Odvtedy nedavame nic a kludne nech je vyhlad na cestu, ale tien.
V Turecku sme pred rokmi dali vsimne do pasu a naozaj nam aj dali izbu s vyhladom na more. Prvotne nadsenie nas rychlo preslo, kedze slnko sa tocilo tak, ze cely den doslova pražilo do izby, klima nestihala chladit, bolo to strasne.. Ten vyhlad nestal za to, na terase sa ani nedalo vydrzat. Odvtedy nedavame nic a kludne nech je vyhlad na cestu, ale tien.
@la_dolce_vita presne ..aj my sme tak mali ...priplatili sme pri kúpe dovolenky do Turecka 300€ za výhľad na more...výhľad pekný , balkón obrovský ale vešali sme tam iba mokre plavky..celý deň tam pieklo slnko..ledva sa dalo s klímou vychladiť..na druhý rok sme išli tiež do toho hotela a už bez príplatku..dostali sme výhľad do záhrady..bol tam pokoj, kľud,celý deň chládok..

@belllinka je tam rozdiel v tom, ze tam je tych izieb na vyber viac, pozri si nejaku rakusku CK a uvidis, ze o com pisem. Tak isto odletove casy, slovenske CK, ktore idu vsetky jednym lietadlom si letovy cas nevyberaju (je jeden let, orientacne casy, lebo ked si kupujes first moment, tak oni netusia, kedy sa bude lietat), tam je mozne si vybrat let, nie pri kazdom hoteli, ale do vacsiny letnych destinacii sa to da uz pri kupe.
@abbey1 - čo je vtipné?
@anonym_57016e pozerám TUI, teda viac možností izieb na výber nevidím, tiež iba že či výhľad na more alebo do záhrady a let tiež jeden za deň ako u nás. A u nás vždy kupujem FM v decembri a mám tam už aj napísané lety a ešte sa nestalo že by tie časy zmenili, takže tak. Či mám pozerať inú rakúsku cestovku?