Rodinná dovolenka k moru. Aké cestovné kancelárie odporúčate?
Ahojte, chceme ísť ako rodina prvýkrát na naozajstnu dovolenku k moru, dcéra už má 8 rokov. Cez aké CK chodievame? Máme vo výhľade Európu - Taliansko, Francúzsku riviéru, Španielsko. Prípadne ostrovy. Rozpočet cca 1600 už so stravou. Myslíte že je to reálne? Nie sme tak zdatní, aby sme šli na vlastnú päsť. Bola som v Invii, ale tam pani vôbec nebrala do úvahy, čo chcem, nukala mi len Tunisko, Turecko.
Ja som preratala, čo cca stojí u mňa v apartmáne týždeň v júli. A to my to máme celkom lacné. Prišla som na cca 1500 eur (360 letenky, 7x110 eur ubytko, 300 eur auto). Čiže bez jedla a benzínu na výlety. 1600 s CK pochybujem, že cez prázdniny lietadlom sa dá vrátane stravy a dopravy niečo nájsť.
Ak za tých 1600 hľadáte v hlavnej sezóne, All inclusive resort, letecky tak asi ťažko niečo také nájdeš. Skôr na "vlastnú päsť", autom, ubytovanie s raňajkami.
Každý rok idú ceny vyššie a vyssie
Ak za tých 1600 hľadáte v hlavnej sezóne, All inclusive resort, letecky tak asi ťažko niečo také nájdeš. Skôr na "vlastnú päsť", autom, ubytovanie s raňajkami.
Každý rok idú ceny vyššie a vyssie
@sense toto je svata pravda,ze z roka na rok su tie ceny vyssie. A to sa nebavime o CK, ale vseobecne o ubytovani, doprave, strave, PHM a pod.
Pred 3 rokmi slom bola prvykrat s detmi na tyzdem v bulharsku a stalo to 1900 letecky cez globtour all inclusive
@sense toto je svata pravda,ze z roka na rok su tie ceny vyssie. A to sa nebavime o CK, ale vseobecne o ubytovani, doprave, strave, PHM a pod.
@muchotrafka298 a ani egyot a tunis nieje lacny ak chce clovek lepsi hotel. Ceny egyota su tiez tale vyssie. Mozno teraz februar marec cena nizka ale od juna a cez prazdniny to ide hore kazdy rok
Našli sme. Maltu 590 eur na osobu cez CK so stravou. Mier všetkým 💪🏻
@muchotrafka298 a ani egyot a tunis nieje lacny ak chce clovek lepsi hotel. Ceny egyota su tiez tale vyssie. Mozno teraz februar marec cena nizka ale od juna a cez prazdniny to ide hore kazdy rok
@slavomira236 dnes uz neexistuje lacna destinacia, ked chces mat dovolenku na urcitej urovni. Aspon ja si to myslim.
@anonym_autor Gratulujem, že sa podarilo . Aspoň niekam idete.Každý rok sú tu podobnè príspevky a mám dojem,že nakoniec nikam nejdú, lebo to,čo si predstavujú je vysoko nad ich možnosti a väčšina nechce pochopiť, že buď uberú z nárokov, alebo došetria.
@anonym_autor tam ideme aj my ale vlastnou reziou, len si pozri oblast a ake plaze tam sy lebo nie vsetky maju pozvolny pristup do mora.
@anonym_autor a aky hotel??
Vynecháš top sezónu júl/ august, all inclusive a letecky tak do 1600 EUR sa v pohode zmestíte. Zo Španielska napríklad hľadajte Valenciu a okolie, lacnejšia ako Barcelona. Francuzska Riviéra je vždy drahšia nech idete kamkoľvek, Taliansko sa tiež dá.
Ja si naopak myslim že je to realny rozpocet len zalezi na kolko dni, ked si date 4-5 dni tak viete mat aj so stravou a tri osoby dovolenku na rhodose napr., a čo sa týka CK ja mam skusenosti len s Pelikanom a tam mate na ich stranke vypredajove dovolenky

Za 1600 nedáš pomaly ani poriadny hotel v Tatrách na týždeň pre 3 osoby. Nereálna suma k moru na miesta, ktoré si určila, keď to má mať nejakú úroveň