icon

Rodinná dovolenka k moru. Aké cestovné kancelárie odporúčate?

Včera o 18:52

Ahojte, chceme ísť ako rodina prvýkrát na naozajstnu dovolenku k moru, dcéra už má 8 rokov. Cez aké CK chodievame? Máme vo výhľade Európu - Taliansko, Francúzsku riviéru, Španielsko. Prípadne ostrovy. Rozpočet cca 1600 už so stravou. Myslíte že je to reálne? Nie sme tak zdatní, aby sme šli na vlastnú päsť. Bola som v Invii, ale tam pani vôbec nebrala do úvahy, čo chcem, nukala mi len Tunisko, Turecko.

Strana
z3
anonym_e387d7
Dnes o 19:40

Za 1600 nedáš pomaly ani poriadny hotel v Tatrách na týždeň pre 3 osoby. Nereálna suma k moru na miesta, ktoré si určila, keď to má mať nejakú úroveň

tilly
Dnes o 19:41

Ja som preratala, čo cca stojí u mňa v apartmáne týždeň v júli. A to my to máme celkom lacné. Prišla som na cca 1500 eur (360 letenky, 7x110 eur ubytko, 300 eur auto). Čiže bez jedla a benzínu na výlety. 1600 s CK pochybujem, že cez prázdniny lietadlom sa dá vrátane stravy a dopravy niečo nájsť.

sense
Dnes o 19:44

Ak za tých 1600 hľadáte v hlavnej sezóne, All inclusive resort, letecky tak asi ťažko niečo také nájdeš. Skôr na "vlastnú päsť", autom, ubytovanie s raňajkami.
Každý rok idú ceny vyššie a vyssie

Strana
z3