icon

Bulharsko 2013. Kde je naj?

kikina84
4. dec 2012

aké máte skusenosti s touto destináciou? kde sa Vám páčilo a čo odporúčate? hlavne pre pobyty s detmi..Absolvoval niekto výlet aj do delfinária? vdaka za typy 🙂

annie13
16. apr 2013

@martikrudna prosim ta cez aku cestovku?

jankafa
16. apr 2013

Odporúčam Alfa travel - sú spoľahliví, mám s nimi veľmi dobrú skúsenosť, aj čo sa týka delegátky - prvý deň všetko s nami prešla, ukázala nám, kde čo je , všetko bolo ako má byť - maximálna spokojnosť

mica11
16. apr 2013

@annie13 linky má uvedené na prvej strane

cubatour
29. apr 2013

@lea0201
@ragulca
@gabrielita87 Kocky ak sa mozem opytat, mozete mi hodit do IP cestovky cez ake ste sli? A priblizne aj sumu, na ktoru Vas dovolenka vysla? Ja som pozerala, pre dve dospele osoby, 5 rocne dieta, letecky vyse 1300 € a to je uz pre nas dost ☹ a Bulharsko by sme chceli aj my tento rok velmi ....

mimi126
29. apr 2013

My sme boli na Slnecnom pobrezi v 3hviezdickovom hoteli BAJKAL. Mali sme iba ranajky. Slnecne pobrezie mozem iba odporucit,je tam krasne a zivo.Boli sme aj v aquaparku,ktory nas ale neoslovil(voda v mori bola teplejsia,stravovanie takmer ziadne aj to drahe,ale ked niekto miluje tobogany je to tam pre neho stvorene) Hotel Bajkal bol cisty,takej strednej triedy,jedenie stale formov svedskych stolov.tento hotel je blizko vsetkeho(centra,plaze...) Nam v cestovke neodporucali si brat "all" ak sme sa chceli stravovat hocikde.Tento hotel mal iba jeden bazen,no vedla bol 4hviezdickovy hotel Fenix,ktory mal vela bazenov,smykacky,detske atrakcie...takze pre deti by som odporucala skor takyto...ale urcite az nas drobcek trosku podrastie sa tam vratime zas 🙂

mechanis
29. apr 2013

slnecne pobrezie je co sa tyka pomeru ceny a hodnoty najlepsie.......
hlavne sledovat pocasie http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia-letov...
lebo velakrat je tak podobne ako u nas........

neodporucam pomorie, primorsko a duplom uz nie kitten........ su to najlacnejsie destinacie a tomu zodpoveda aj kvalitka{ okolie{ sluzby.,......

billam
29. apr 2013

Ja mam zas uplne opačný názor - Slnečné pobrežie má vela nevyhod - hluk, špina a pre deti nevhodne. Určite skôr odporúčam Pomorie.

carda7
2. máj 2013

@lea0201 --tak presne aj ja si vybavujem dovolenky sam alebo cez megacestovky-co maju pod sebou CKcka no ak je to mozne tak sa napichnem priamo na hotel a platim zalohu jemu na ucet a vyjde ma to o polovicu lacnejsie-cestovky su dost drahe-aj teraz ma to stoji o 1500 euro menej -a vlastnym autom-hlavne vyuzivam vcastne zaplatenie zalohy a je mi smiesne ked niekto sa pochvali ze kolko ho to stalo ked pride tam letecky...

carda7
2. máj 2013

tiez som bol v bulharsku viackrat a hotel si pozriem ana dalsi rok ho riesim-a pomaha mi v tom dost rustina a teraz aj O2 -volas ako miestny hovor vramci celej unii carda7@azet.sk

bebebrumik
6. máj 2013

Dievčata, čo ste si nakupili na dovolenke v BG? Co sa oplati a je to dobre a zaujimave a u nas take niet?

bubu84
6. máj 2013

jednoznacne Primorsko 😉

pstros33
30. máj 2013

@carda7 a čo je na tom lietaní také smiešne???

rebesita
23. jún 2013

@inmaza smiem sa opýtať na ubytovanie v obzore? My sme tam kedysi boli a tento rok by sme to oprášili a išli tam. Vieš poradiť? Ďakujem

kinna
Odpoveď bola odstránená
minimidimaxi
23. jún 2013

my sme boli v Prímorsku, bolo tam veľa rodín s deťmi aj plno atrakcií a kúsok od ubytovania sme mali taký aquapark...do Delfinária sme chceli ísť, ale jednak tam niečo vtedy práve opravovali, že bola časť uzavretá a jednak vyšli lístky strašne draho...

inmaza
23. jún 2013

@rebesita ahoj my chodime vzdy na slepo byvame vzdy inde cena ubytka od 5 eur na osobu az po 15 minuly rok sme byvali jednu ulicku od plaze cena na 3 postelovu izbu s vlastnou sprchou a wckom chladnicka a balkonik 20 eur 😎 bolo to super

rainee
24. jún 2013

ahojte,my tiez rozmyslame tento rok nad bulharskom. bola som tam 3x ako decko este za komaca a vzdy sa nam velmi pacilo 😉 problem je ze tie letoviska okrem sozopolu nepoznam, tak uvitam kazdu radu. chceme ist do 4* hotela all inclusive a hlavne nieco kludnejsie, ziadne extra masovky + hluk, tiez aby to bolo blizko od letiska. zatial co som kukala hotely tak sa mi celkom pacili na slnecnom pobrezi colloseum, yavor palace, mercury a calimera studio. mate niekto skusenosti s tymito hotelmi? pripadne grand hotel primorsko. dakujem
jaj a este taka blba otazka ci tam staci obciansky alebo treba pas a ci tam maju este tie nestastne levy ako platidlo?

legorka
24. jún 2013

@rainee ahoj, moja mama je práve na Slnečnom pobreží v hoteli Colloseum,zatiaľ je spokojná podľa toho, čo volá a píše.Platí sa stále levami. Len neviem,či budeš spokojná s destináciou,lebo ako píšeš,hľadáš kľudné miesto a to Slnečné pobrežie nie je.

epelino
26. jún 2013

Ahojte kocky, citam, ze niektore ste boli v hoteli Sunset Resort, tiez nad nim rozmyslame, mame 2,5 rocneho syna... chcem sa spytat, hotely v Bulharsku vyzeraju, ze je tam strasne vela budov a v niektorych recenziach som aj citala, ze vela ludi a kapacitne sa nezmestili ani do jedalne, ako to je vtomto hoteli? a aka tam je strava? dakujeeem 😉

nikak23
1. júl 2013

@inmaza
@inmaza ahoj,chcela som sa spytat na stredisko Obzor a ubytko naslepo,je to tam vsetko ok,nemas nahodou nejaky konkretny tip.dakujem za info.

mayca20
1. júl 2013

ja idem toho roku 3.x do primorska, neviem si to vynachvalit. v akom termine idete baby?

inmaza
2. júl 2013

@nikak23 ahoj ubytko konkretne nemam my to stale menime ale najdete to bez problemu 🙂

marry258
7. júl 2013

neboli ste niektorá z vás v blízkej dobe v Hoteli Sredec? chcela by som vediet čo presne všetko je na izbách...som počula že aj vlastná kuchynka,čo je podla mna blbost

juliana30
8. júl 2013

@epelino,ja som sa včera vrátila so Sunset resortu v Pomorí a poviem ti,že to bola fakt luxusná a krásna dovolenka.Som prekvapená z Bulharska.Samozrejme,že je to hotel pre rodiny a deti sa tam nenormálne vyžijú,aj animácie a progamy sú len pre deti,dospelý sa tam nezabavia.My sme mali ešte kľud,ale už je tam veľa ľudí.Jedálne sú 3, hlavná v Sigme bola vždy preplnená,chodili sme do Delty,tam bol kľud a málo ľudí.Strava výborná,všetky druhy masa, cestoviny,šaláty-výborné,kopec ovocia,zmrzliny, nápoje,drinky,...no perfektné.More čisté,hneď pri resorte,bazény tiež.Nikdy nechýbal toaletný na wc,všetko čistunké.Pre mňa top dovolenka.70% dovolenkujúcich sú Rusi a každý mal po 4 deti.Takže všetko je tam prisposobené deťúrencom 😀

mita9
12. júl 2013

@jankastubka a to ste boli cez aku CK?

ellinnka
12. júl 2013

My sme sa vcera vratili s priatelom z Primorska bolo tam krasne hned by sme sa tam vratili .

7janka7
12. júl 2013

@mayca20 ahoj aj nám ponukaju Primorsko a neviem sa rozhodnuť ci tam alebo na Slnecne Pobrezie? ako je to tam mas kde vecer vyjst sa prejst popripadne nieco nakupit? nije to tiche? a more sa vam pacilo ja sa hlavne obavam pocasia aby sme trafili 🙂 Dakujem

22beba
12. júl 2013

bola som v SOZOPOLE a určite odporučam 🙂 príjemný ludia krásna historia .... všetko maš poblizku ... a čiste plaže .-) je to kusoček od burgasu 🙂

mayca20
12. júl 2013

@7janka7 ahoj.ja na primorsko nedam dopustit, je tam pekne,lacno,prijemne.nie je to tam tiche.obchodiky ako hub po sazdi
My mame 13mes a uz sa nevieme dockat.

mayca20
12. júl 2013

@7janka7 pisem cez mobil.prepac za chyby