Bulharsko 2013. Kde je naj?
aké máte skusenosti s touto destináciou? kde sa Vám páčilo a čo odporúčate? hlavne pre pobyty s detmi..Absolvoval niekto výlet aj do delfinária? vdaka za typy 🙂
Odporúčam Alfa travel - sú spoľahliví, mám s nimi veľmi dobrú skúsenosť, aj čo sa týka delegátky - prvý deň všetko s nami prešla, ukázala nám, kde čo je , všetko bolo ako má byť - maximálna spokojnosť
@lea0201
@ragulca
@gabrielita87 Kocky ak sa mozem opytat, mozete mi hodit do IP cestovky cez ake ste sli? A priblizne aj sumu, na ktoru Vas dovolenka vysla? Ja som pozerala, pre dve dospele osoby, 5 rocne dieta, letecky vyse 1300 € a to je uz pre nas dost ☹ a Bulharsko by sme chceli aj my tento rok velmi ....
My sme boli na Slnecnom pobrezi v 3hviezdickovom hoteli BAJKAL. Mali sme iba ranajky. Slnecne pobrezie mozem iba odporucit,je tam krasne a zivo.Boli sme aj v aquaparku,ktory nas ale neoslovil(voda v mori bola teplejsia,stravovanie takmer ziadne aj to drahe,ale ked niekto miluje tobogany je to tam pre neho stvorene) Hotel Bajkal bol cisty,takej strednej triedy,jedenie stale formov svedskych stolov.tento hotel je blizko vsetkeho(centra,plaze...) Nam v cestovke neodporucali si brat "all" ak sme sa chceli stravovat hocikde.Tento hotel mal iba jeden bazen,no vedla bol 4hviezdickovy hotel Fenix,ktory mal vela bazenov,smykacky,detske atrakcie...takze pre deti by som odporucala skor takyto...ale urcite az nas drobcek trosku podrastie sa tam vratime zas 🙂
slnecne pobrezie je co sa tyka pomeru ceny a hodnoty najlepsie.......
hlavne sledovat pocasie http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia-letov...
lebo velakrat je tak podobne ako u nas........
neodporucam pomorie, primorsko a duplom uz nie kitten........ su to najlacnejsie destinacie a tomu zodpoveda aj kvalitka{ okolie{ sluzby.,......
Ja mam zas uplne opačný názor - Slnečné pobrežie má vela nevyhod - hluk, špina a pre deti nevhodne. Určite skôr odporúčam Pomorie.
@lea0201 --tak presne aj ja si vybavujem dovolenky sam alebo cez megacestovky-co maju pod sebou CKcka no ak je to mozne tak sa napichnem priamo na hotel a platim zalohu jemu na ucet a vyjde ma to o polovicu lacnejsie-cestovky su dost drahe-aj teraz ma to stoji o 1500 euro menej -a vlastnym autom-hlavne vyuzivam vcastne zaplatenie zalohy a je mi smiesne ked niekto sa pochvali ze kolko ho to stalo ked pride tam letecky...
Dievčata, čo ste si nakupili na dovolenke v BG? Co sa oplati a je to dobre a zaujimave a u nas take niet?
jednoznacne Primorsko 😉
my sme boli v Prímorsku, bolo tam veľa rodín s deťmi aj plno atrakcií a kúsok od ubytovania sme mali taký aquapark...do Delfinária sme chceli ísť, ale jednak tam niečo vtedy práve opravovali, že bola časť uzavretá a jednak vyšli lístky strašne draho...
ahojte,my tiez rozmyslame tento rok nad bulharskom. bola som tam 3x ako decko este za komaca a vzdy sa nam velmi pacilo 😉 problem je ze tie letoviska okrem sozopolu nepoznam, tak uvitam kazdu radu. chceme ist do 4* hotela all inclusive a hlavne nieco kludnejsie, ziadne extra masovky + hluk, tiez aby to bolo blizko od letiska. zatial co som kukala hotely tak sa mi celkom pacili na slnecnom pobrezi colloseum, yavor palace, mercury a calimera studio. mate niekto skusenosti s tymito hotelmi? pripadne grand hotel primorsko. dakujem
jaj a este taka blba otazka ci tam staci obciansky alebo treba pas a ci tam maju este tie nestastne levy ako platidlo?
Ahojte kocky, citam, ze niektore ste boli v hoteli Sunset Resort, tiez nad nim rozmyslame, mame 2,5 rocneho syna... chcem sa spytat, hotely v Bulharsku vyzeraju, ze je tam strasne vela budov a v niektorych recenziach som aj citala, ze vela ludi a kapacitne sa nezmestili ani do jedalne, ako to je vtomto hoteli? a aka tam je strava? dakujeeem 😉
ja idem toho roku 3.x do primorska, neviem si to vynachvalit. v akom termine idete baby?
neboli ste niektorá z vás v blízkej dobe v Hoteli Sredec? chcela by som vediet čo presne všetko je na izbách...som počula že aj vlastná kuchynka,čo je podla mna blbost
@epelino,ja som sa včera vrátila so Sunset resortu v Pomorí a poviem ti,že to bola fakt luxusná a krásna dovolenka.Som prekvapená z Bulharska.Samozrejme,že je to hotel pre rodiny a deti sa tam nenormálne vyžijú,aj animácie a progamy sú len pre deti,dospelý sa tam nezabavia.My sme mali ešte kľud,ale už je tam veľa ľudí.Jedálne sú 3, hlavná v Sigme bola vždy preplnená,chodili sme do Delty,tam bol kľud a málo ľudí.Strava výborná,všetky druhy masa, cestoviny,šaláty-výborné,kopec ovocia,zmrzliny, nápoje,drinky,...no perfektné.More čisté,hneď pri resorte,bazény tiež.Nikdy nechýbal toaletný na wc,všetko čistunké.Pre mňa top dovolenka.70% dovolenkujúcich sú Rusi a každý mal po 4 deti.Takže všetko je tam prisposobené deťúrencom 😀
@jankastubka a to ste boli cez aku CK?
My sme sa vcera vratili s priatelom z Primorska bolo tam krasne hned by sme sa tam vratili .
bola som v SOZOPOLE a určite odporučam 🙂 príjemný ludia krásna historia .... všetko maš poblizku ... a čiste plaže .-) je to kusoček od burgasu 🙂

@martikrudna prosim ta cez aku cestovku?