Chválenie sa luxusnými dovolenkami
Zas tu ziadna pod 10000 ani nesadne do lietadla 🤣
Kazde leto asi od vzniku konika, kazdy den. Kazdorocna estrada a zavod v co najvyssej sume. Baby sa ako na veltrhu chvastaju jedna vyssou sumou ako druha, ved muz chodi na fusky do Nemecka predsa. Druhej muz robi v IT korporate predsa. Tretej muz podnika predsa, Slovensko bohatsie ako Svajciarsko a Emiraty dokopy. Kazda jedna diskusia sa na cca druhej strane a dalej premeni na suboj titanov. Radost tie dristy citat.
Len tak dalej baby, keby sa zo zavisti a sutazivosti chudlo, mame tu na koniku miss universe.
Damn it. Ja som zasa zmeskala nejaku dobrú diskusiu :D kde je?
@anonym_autor a?
🙋🏼♀️ ja som ani nebola na dovolenke lietadlom . Boli sme autom , boli sme “iba “ v Čiernej hore a ani omylom nás to nastalo 10 000 🤣 . Ale prečo neísť na luxusnú dovolenku , keď to niekomu financie dovolia ?
@anonym_autor Vsk aj ty chod na taku dovolenku, mozno ich pochopis
@martinmmartin Keby som bola na tom tak dobre, ze by som chodila na dovolenky za 10K a viac, o to menej by som chapala potrebu o tom presviedcat cely svet a bit sa na anonymnych forach 🤣🤣
🤷♀️ pochybujem že to píše každá. podľa mňa to nepíše ani 10%, nie že vačšina…
@anonym_autor ahoj, ja nechápem, čo to teba hnevá. Však si pozriem, koľko mám k dispozícii na dovolenku, otvorím booking, inviu a niečo si nájdem. Aj tam sú dovolenky v rozpätí od 500 eur do 10 000. Mám kamarátky, čo chodia na Maurícius, Thajsko, Seychelly, ja chodím autom do Chorvátska a Talianska, lebo to tak mám rada. Ukážeme si fotky, povieme, čo bolo super, čo nie, naberieme inšpiráciu a ideme ďalej. Inak úprimne mne sa ešte nestalo, aby mi niekto, kto chodí na drahé dovolenky zhejtoval moju lacnú. 😅 A to mám dokonca kamošku, čo sa plavila 2 tyzdne po Chorvátsku na katamarane, tam teda išlo o iné cifry. Netreba závidieť a brat fóra s rezervou. ☺️
Když vy břízolit, tak my kachličky!
https://www.youtube.com/watch?v=8MLrb-AlhqAA prečo to riešiš? Ja som tu jednu nachytala tiež ako si dala fotku z dovolenky na profil, keď som jej písala, že foto je stiahnutá z netu tak sa začala vykrúcať, že im neprialo počasie a preto foto stiahla z netu 😂 Nemôžeš to tu brať vážne, aj ja si sem môžem dať foto akú chcem a napísať o sebe čo chcem. Pritom pravda môže byť niekde úplne inde.
@anonym_autor a si predstav, že nám by bolo 10 000 málo. Tak sme vytiahli 50 000 ....
aby si nepukla od závisti, boli sme na kúpalisku v Maďarsku
Aby ma takto dokázali vytočiť cudzí ľudia na anonymnom diskusnom fóre kvôli tomu, že napísali (co ani nemusí byť pravda), že boli na dovolenku za 5k....to skôr svedčí o tebe a nie o nich.
Keby mam riesit vsetkych, co maju viac ako ja, len si nervy narobim... ja som spokojna s tym, co mam, je to o vnutornom nastaveni. Skus si to v hlave upratat.
@fion22 50 000 VND sme minuli len za bežný obed na jedného 🙂
A ty aby si nezaostávala tak založíš diskusiu o diskusii aby si si pohonila ego na tých druhých.
O čo si lepšia ?
Co mas, to si vaz. Co nemas, za tym nebanuj 😁
Závidíš či čo? A nebodaj veríš všetkému čo si prečítaš na internete.
bože a vy tu tiež všetkému uveríte. 😂 ako sa hovorí , papier znesie. tak aj fóra znesú .😂 nehejtujem, samozrejme, nech si každý dopraje dovolenku za 10 000€. len hovorím, že to čo sa tu píše tak to beriem s rezervou .
Len nech idú,aspoň bude v Tatrách prázdnejšie 😆. ...no a teraz spustíte, aké sú preplnené a predražené😄😄
Raz do mesiaca ideme niekde s deťmi, kde sa môžu okúpať, vyblaznit, mesačne dáme aj 200e aj viac na zážitok. A celé leto chodíme po výletoch, niektoré platíme, niektoré stačí spekacka a ohnisko, prírodné jazero....
Poxnam rodinu, čo celý rok jedia týždeň to isté, nejdu nikde, ani tam, kde stačí natankovať...ani pizzu im mama nekúpi, lebo musia šetriť na letnú dovolenku pri mori. Zaplatia za týždeň 3000e, nič popri tom nedostanú, žiadnu zmrzlinu, žiaden drink mimo rezortu.
Toto ty závidiš? Ak pracuješ, máš daňový bonus, ak máš deti, máš rodinné prídavky, skus to neminut a odlož, či už na letnú dovolenku pri mori, alebo na iný zážitok. Skus urobiť niečo preto, aby si nemusela nadávať na svet.
ja to nejak nesledujem, ja som mala nadhernu dovolenku letecky za 400 e na osobu a som stastna, ved nech kazdy ide ako mu vyhovuje
Damn it. Ja som zasa zmeskala nejaku dobrú diskusiu :D kde je?
@anonym_autor mozno hovoria pravdu, možno si vymýšľajú, možno chcú len zdieľať alebo sa pochváliť; tak to funguje na fórach. Pre mna je to zbytocne riešiť. Ak ta to však teba vytáča, bude to niečim v tebe a o tebe. Porozmyslaj, co presne je za tým. Keď na to prídeš, budeš s danou vecou vyrovnanejšia.
@anonym_48599c tak som si to docitala a zasnem 😀
kks, to vazne niekoho stve, kolko ini ludia platia za dovolenku ?
my sme boli teraz na pat dnu/4 noci (iba ranajky v cene) na Sardinii a to by asi mnohe nepredychali, kolko to vyslo 😀 😀
@nyusika daaaaaaj😎
@anonym_autor spala si ty vobec v noci? Takto sa trapit kvoli dovolenke cudzich ludi je uz naozaj na komplexnu analyzu mentalneho sveta v ktorom zijes.
@anonym_48599c tak som si to docitala a zasnem 😀
kks, to vazne niekoho stve, kolko ini ludia platia za dovolenku ?
my sme boli teraz na pat dnu/4 noci (iba ranajky v cene) na Sardinii a to by asi mnohe nepredychali, kolko to vyslo 😀 😀
@nyusika mininmalne 2500 za osobu, Sardinia je krasna a draha

@anonym_autor Vsk aj ty chod na taku dovolenku, mozno ich pochopis