Čím nahradiť kočík na dovolenke s 5-ročným dieťaťom?
Ahojte mam takú dilemu,dcéra má 5 rokov ale neviem si predstaviť dovolenku vez kocika do ktorého sa nezmesti už samozrejme.ked je už utahana po celom dni ale predsa by sme chceli na prechádzku s mužom co navrhujú mate nejaký nápad pre 5 ročnú ako "dopravny"proestriedok miesto kocika?dakujem za všetky napady
@maminkadeticiek nemáte xo robiť na tomto fóre keď urážate ľudí.hanbite sa.dospela žena a nevie ako sa spravat
@karolina2121 ideme na Lago di Garda a do Álp veľa chodenia, mala zaspáva okolo 8vecer tak som myslela ze by bola nejaka alternativa že by sme sa mohli poprechádzať ešte večer trosku pri jazere
Pre 5 ročnú kočík? 😅😅😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣 Môj syn nie je v kočíku od dvoch rokov. 😁😁😁
@ptvw
@barbie2023 tak si sed doma s cigaretou v ruke pred činžiakom alebo v miestnej krčme s dieťaťom
@weronika171717 gratulujem a ďakujem za info veľmi sa tesim
@prasiatko30
nevidim nic zle na tom, ze o osmej vecer, pripadne deviatej som v izbe a netulam sa po rusnych uliciach, ale citam si knihu. Nie kazdy musi mat rad ruch. Ani nejde kazdy na dovolenku, aby sa pochvalil susedom. Dovolenku si uzije aj cez den, pri mori, deti stavaju hrady z piesku a kupu sa, ja som si zaplavala, alebo sedela na brehu, popijala nejake nealko a divala sa do dialky na horizont a bola som ako v siedmom nebi. Pre mna dovolenka neznamena, ze sa musim cele dni tulat, aj v noci, dokonca ani vela krat nejedavame v restauraciach kvoli potravinovej intolerancii, ale varime si. Ak najdeme schopnu bezlepkovu restauraciu, tak sa ideme najest tam. A vobec sa mi nezdalo, ze som si ju patricne neuzila. Cele je to o tom, ze ano, bud chodit s dietatom kludne aj do desiatej vecer a ked dieta nevladze, tak ist spat. Alebo ak chodi spat, tak aj rodicia sa mozu prisposobit, ved nepada to cele na jednej dovolenke, ze aha teraz som na dovolenke, tak musim mat zrazu iny rezim. Preco by som musela? My sme sa tiez tulali, aj ebz kocika, aj s trojrocnym kludne aj do deviatej - desiatej a ked bol unaveny, vratili sme sa do apartmanu vyspat sa. A ak sa rodicom kvoli jednej dovolenke chce kupovat nejaku buginu, ci kocik za 200 eur, nech sa paci. Ja by som to nerobila.
@nyusika
@lienk12 Lago di garda je krasna lokalita, je tam aj super cyklotrasa https://www.mtbiker.sk/clanky/10116/garda-na-bi...
Inak ja som tiež bola dnes unavená, vyriešila som to piknik dekou 😉

5 rocna kocik???
Moj 5 rocny dal bez pripravy 8 km turu, akurat ku koncu ho muz vylozil na plecia..
Na case prestat slecnu rozmaznavat