Čo si zbaliť na krátky výlet k moru?
Ahojte, idem s kamosom na 3 dni/3 noci k moru. Prvýkrát idem len takto s príručnou batožinou. Plánujeme len byt na pláži, večer sa prejsť do mesta. Koľko kusov oblečenia, topánok a pradla potrebujem? V šatníku mám poväčšinou staršie oblečeni, tak si musím niečo nakúpiť.
toto je moj sen, ísť k moru s príručnou ☺️
Spodne pradlo, 1kratasy 2trivka,1saty,plavky uterak,zabky na plaz kozmetiku a pol prirucnej prazdnej
@anonym_autor ja ti holka neviem, keby ideš s celou rodinou, deťmi niekde na mesiac
Ale ideš sama na 3 dní a musíš sa radiť s inými? Šak toto si tak jednoduché veci
@anonym_autor Mne by stačilo dvojo plaviek , uterák, niečo ľahké na prehodenie cez plavky, dvojo šiat a nejaká mikina a gate keby bolo chladnejšie, šľapky k moru a k šatám nejaké ľahučké plátenky ( keby bolo aj chladnejšie) . Samozrejme spodné prádlo, pre istotu Paralen a niečo na hnačky ( podľa toho kam idete), krém na opaľovanie, nejaká bežná kozmetika, nabíjačka
Dlhšie veci, tenisky, nejaké ľahké nohavice a svetrík či mikinu na seba do lietadla a do batožiny ti potom toho už naozaj netreba veľa 😊 ja vždy zbalím viac ako reálne využijem, lebo aj tak nosím v tom čo mi je najpohodlnejšie, v realite nám toho stačí fakt minimum na takýto trip 😄 zober ľahko kombinovateľné kúsky, podľa toho či si šatová alebo nohavicová ale napríklad univerzálne kraťase či sukňu, 2 topy, jedny šaty a hneď máš outfity na večerné prechádzky, jeden plážový outfit, šľapky a pripadne nejaké sandále, podľa toho v čom sa ti dobre chodí, keď chcete aj niečo prejsť…
3x spodné prádlo , 3x trikco dvoje plavky , 2 x kratase , 2x sukňu / saty , šľapky , kozmetiku , uterák . Na sebe do lietadla by som mala dlhé legíny / tenké nohavice , tričko , tenkú mikinu / svetrik a obidve tenisky
2 plavky, (ak treba1 osuška na plaz, 1 uterák na izbu), 2 saty na den - na plaz, 2 saty na večernú prechádzku, 1 tricko + kratasy, 1 klobuk (siltovka) 1 šľapky, slnecne okuliare, spodné prádlo, kozmetika plus oblečenie a obuv na cestu
Tri plne dni pri mori? 3 tricka 1 nohavice ak si chlap, zene saty 2 stacia. Ostane snad zvladnes plavky uterak opalovak pyzamo hygienu. Tenku mikinu na seba
@anonym_autor uterak plavky nieco na plavky . Kratasy tricko a nejake saty na vecer. Spodne pradlo na nohy tenisky do vaku slapky pas okuliare
dvoje šaty, plavky, žabky, spodné prádlo. Vybavené😉
Aspon dvoje plavky, plazove slapky, plazove saty klobuk, slnecnik, nejkau kamoing stolicku, krem, uterak, knihu, mozno flasu co udrzi teplotu vody, alebo si budes dokupovat v miestnych obchodoch(jedine, zeby ste isli na odlahlu plaz, kde nie je ziadne obcianske vybavenie) - vybava na plaz. Na ranajky a na vecer - letne saty a pohodlne slapky/sandale, v ktorych vydrzis dlho chodit. A ak si pesimista tak aj nejaky tenky sveter
Tak dcéra sa zbalila do malého kufra na týždňovú dovolenku. Tričko, šortky šaty, spodné prádlo , plavky, opaľovací krém, uterák z mikrofaze. Zakl.kozmetika. na tri dni nepotrebuješ neviem koľko topánok,outfitov atď. Najdôležitejši je pás/občiansky, peniaze , telefón , nabíjačka
Tak normalne slapky na plaz, plavky a nejake veci,nech mas nahradne ked sa napr spotis atd. Nieco dlhsie na vecer a lahky prehoz do mesta. A to je cele. Kozmetika nejaka a pas. A ficis het
Poistenie.
https://img01.ztat.net/article/spp-media-p1/a41...
Sú takéto šaty využiteľné pri mori? Napr na večer alebo peknú fotku?
@anonym_autor sú z teplakoveho materiálu a dala by som si k nim kožené šľapky
@anonym_autor stačia plavky kraťasy uterák spodné prádlo šľapky k moru keď tak mikinu a to máš v malom batohu
Cierne nieeeee.
Ja sa akurát idem baliť do príručnej na 2 týždne. Úplne v pohode. 🤷♀️
Viac menej súhlasim s príspevkami, kde nebalia celú garderóbu ako na módnu prehliadku s 3 outfitmi na deň (načo?) ale ma zaujali tie 2x plávky? Na 3 dni? Načo?
Viac menej súhlasim s príspevkami, kde nebalia celú garderóbu ako na módnu prehliadku s 3 outfitmi na deň (načo?) ale ma zaujali tie 2x plávky? Na 3 dni? Načo?
@sisaka ja osobne na to aby som nemala ramienka na ramenach alebo len okolo krku, podprsenku bez ramienok si nemozem dovolit 🤭
my ideme tiez na prelome jula beriem si plavky sportovy uterak klobuk proti slnku na sebe budem mat tricko letne dlhe gate, sveter, v ruksaku nahradne tricko, gatky, tenke saty vsetko rolujem, slnecne okuliare maly opalovak a to je vsetko teda okrem liekov este
@sisaka tak ja sa vždy po vylezeni z vody prezlečiem, nenechavam uschnúť na sebe. Niečo iné by bolo ak by som len ležala na lehátku
@anonym_autor k comu ti budu take cierne saty? Ak ides do mischelinskej restiky ok ber ich.
Neverim ze dospela zena sa nevie pobalit na 3 dni.
@sisaka tak ja sa vždy po vylezeni z vody prezlečiem, nenechavam uschnúť na sebe. Niečo iné by bolo ak by som len ležala na lehátku
@sense ahá, takže v podstate všade, aj na kúpalisko si bravaš dvoje a čakáš kým prvé uschnú, aby si mohla ísť do vody s tými druhými a po zaplávaní sa zase prezlečieš do tých prvých a čakáš na druhé kým uschnú.
Ja nosím k moru len dvojdielne, tie rýchlo schnú a zaberú menej miesta v kufri, takže neprezliekam nič.
Keď idem na týždeň do rezortu tak bravam dvojo, len tak pre zmenu, ale na poznavačku, predĺžený víkend a tak beriem len jedni
@sense ahá, takže v podstate všade, aj na kúpalisko si bravaš dvoje a čakáš kým prvé uschnú, aby si mohla ísť do vody s tými druhými a po zaplávaní sa zase prezlečieš do tých prvých a čakáš na druhé kým uschnú.
Ja nosím k moru len dvojdielne, tie rýchlo schnú a zaberú menej miesta v kufri, takže neprezliekam nič.
Keď idem na týždeň do rezortu tak bravam dvojo, len tak pre zmenu, ale na poznavačku, predĺžený víkend a tak beriem len jedni
@sisaka áno aj na kúpalisko beriem vždy dvoje, aj pre dcéru beriem dvoje, ono kým je vonku a následne zas vo vode sa to uschne, a zaberá to minimum miesta
toto je moj sen, ísť k moru s príručnou ☺️
@biba_18 kamoska isla do thajska na 3 tyzdne iba s prirucnou 😁

Nemusíš si nič nakúpiť, však teraz tiež nechodíš nahá. Plavky, uterák, šaty alebo nejakú šatku na prehodenie cestou z pláže, spodné prádlo na tri dni, oblečenie do mesta ako chodíš aj doma, šľapky na pláž a do mesta, niečo keby sa ochladilo a ideš.