icon

Čo si zbaliť na krátky výlet k moru?

12. júl 2025

Ahojte, idem s kamosom na 3 dni/3 noci k moru. Prvýkrát idem len takto s príručnou batožinou. Plánujeme len byt na pláži, večer sa prejsť do mesta. Koľko kusov oblečenia, topánok a pradla potrebujem? V šatníku mám poväčšinou staršie oblečeni, tak si musím niečo nakúpiť.

Strana
z2
januska12323
12. júl 2025

Nemusíš si nič nakúpiť, však teraz tiež nechodíš nahá. Plavky, uterák, šaty alebo nejakú šatku na prehodenie cestou z pláže, spodné prádlo na tri dni, oblečenie do mesta ako chodíš aj doma, šľapky na pláž a do mesta, niečo keby sa ochladilo a ideš.

biba_18
12. júl 2025

toto je moj sen, ísť k moru s príručnou ☺️

eeffka
12. júl 2025

Spodne pradlo, 1kratasy 2trivka,1saty,plavky uterak,zabky na plaz kozmetiku a pol prirucnej prazdnej

martul
12. júl 2025

@anonym_autor ja ti holka neviem, keby ideš s celou rodinou, deťmi niekde na mesiac
Ale ideš sama na 3 dní a musíš sa radiť s inými? Šak toto si tak jednoduché veci

nina004
12. júl 2025

@anonym_autor Mne by stačilo dvojo plaviek , uterák, niečo ľahké na prehodenie cez plavky, dvojo šiat a nejaká mikina a gate keby bolo chladnejšie, šľapky k moru a k šatám nejaké ľahučké plátenky ( keby bolo aj chladnejšie) . Samozrejme spodné prádlo, pre istotu Paralen a niečo na hnačky ( podľa toho kam idete), krém na opaľovanie, nejaká bežná kozmetika, nabíjačka

lindous
12. júl 2025

Dlhšie veci, tenisky, nejaké ľahké nohavice a svetrík či mikinu na seba do lietadla a do batožiny ti potom toho už naozaj netreba veľa 😊 ja vždy zbalím viac ako reálne využijem, lebo aj tak nosím v tom čo mi je najpohodlnejšie, v realite nám toho stačí fakt minimum na takýto trip 😄 zober ľahko kombinovateľné kúsky, podľa toho či si šatová alebo nohavicová ale napríklad univerzálne kraťase či sukňu, 2 topy, jedny šaty a hneď máš outfity na večerné prechádzky, jeden plážový outfit, šľapky a pripadne nejaké sandále, podľa toho v čom sa ti dobre chodí, keď chcete aj niečo prejsť…

lenka.25
12. júl 2025

3x spodné prádlo , 3x trikco dvoje plavky , 2 x kratase , 2x sukňu / saty , šľapky , kozmetiku , uterák . Na sebe do lietadla by som mala dlhé legíny / tenké nohavice , tričko , tenkú mikinu / svetrik a obidve tenisky

ilene22
12. júl 2025

2 plavky, (ak treba1 osuška na plaz, 1 uterák na izbu), 2 saty na den - na plaz, 2 saty na večernú prechádzku, 1 tricko + kratasy, 1 klobuk (siltovka) 1 šľapky, slnecne okuliare, spodné prádlo, kozmetika plus oblečenie a obuv na cestu

natalka13
12. júl 2025

Tri plne dni pri mori? 3 tricka 1 nohavice ak si chlap, zene saty 2 stacia. Ostane snad zvladnes plavky uterak opalovak pyzamo hygienu. Tenku mikinu na seba

slavomira236
12. júl 2025

@anonym_autor uterak plavky nieco na plavky . Kratasy tricko a nejake saty na vecer. Spodne pradlo na nohy tenisky do vaku slapky pas okuliare

tiezjedna
12. júl 2025

dvoje šaty, plavky, žabky, spodné prádlo. Vybavené😉

prasiatko30
12. júl 2025

Aspon dvoje plavky, plazove slapky, plazove saty klobuk, slnecnik, nejkau kamoing stolicku, krem, uterak, knihu, mozno flasu co udrzi teplotu vody, alebo si budes dokupovat v miestnych obchodoch(jedine, zeby ste isli na odlahlu plaz, kde nie je ziadne obcianske vybavenie) - vybava na plaz. Na ranajky a na vecer - letne saty a pohodlne slapky/sandale, v ktorych vydrzis dlho chodit. A ak si pesimista tak aj nejaky tenky sveter

sense
12. júl 2025

Tak dcéra sa zbalila do malého kufra na týždňovú dovolenku. Tričko, šortky šaty, spodné prádlo , plavky, opaľovací krém, uterák z mikrofaze. Zakl.kozmetika. na tri dni nepotrebuješ neviem koľko topánok,outfitov atď. Najdôležitejši je pás/občiansky, peniaze , telefón , nabíjačka

kiki68
12. júl 2025

Tak normalne slapky na plaz, plavky a nejake veci,nech mas nahradne ked sa napr spotis atd. Nieco dlhsie na vecer a lahky prehoz do mesta. A to je cele. Kozmetika nejaka a pas. A ficis het

liv1
12. júl 2025
@biba_18

@biba_18 s prirucnou, uplne naj 😁. Len nesmies mat deti so sebou, ktorym tu prirucnu musis nosit tiez 😂😂

niekto2hy
12. júl 2025

Poistenie.

anos18
12. júl 2025
@eeffka

Spodne pradlo, 1kratasy 2trivka,1saty,plavky uterak,zabky na plaz kozmetiku a pol prirucnej prazdnej

@eeffka ako u koho pol príručnej prázdne😁 ja som si dala do kufrika moje tenisky c.43 a zaplnila som pol kufra 😁

autor
12. júl 2025

https://img01.ztat.net/article/spp-media-p1/a41...
Sú takéto šaty využiteľné pri mori? Napr na večer alebo peknú fotku?

autor
12. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sú z teplakoveho materiálu a dala by som si k nim kožené šľapky

eeffka
12. júl 2025
@anos18

@eeffka ako u koho pol príručnej prázdne😁 ja som si dala do kufrika moje tenisky c.43 a zaplnila som pol kufra 😁

@anos18 tenisky beries na nohy do lietadla

andrejka1974
12. júl 2025

@anonym_autor stačia plavky kraťasy uterák spodné prádlo šľapky k moru keď tak mikinu a to máš v malom batohu

mk1111111111
12. júl 2025

Cierne nieeeee.

sisaka
12. júl 2025

Ja sa akurát idem baliť do príručnej na 2 týždne. Úplne v pohode. 🤷‍♀️
Viac menej súhlasim s príspevkami, kde nebalia celú garderóbu ako na módnu prehliadku s 3 outfitmi na deň (načo?) ale ma zaujali tie 2x plávky? Na 3 dni? Načo?

eeffka
12. júl 2025
@sisaka

Viac menej súhlasim s príspevkami, kde nebalia celú garderóbu ako na módnu prehliadku s 3 outfitmi na deň (načo?) ale ma zaujali tie 2x plávky? Na 3 dni? Načo?

@sisaka ja osobne na to aby som nemala ramienka na ramenach alebo len okolo krku, podprsenku bez ramienok si nemozem dovolit 🤭

mamina7070
12. júl 2025

my ideme tiez na prelome jula beriem si plavky sportovy uterak klobuk proti slnku na sebe budem mat tricko letne dlhe gate, sveter, v ruksaku nahradne tricko, gatky, tenke saty vsetko rolujem, slnecne okuliare maly opalovak a to je vsetko teda okrem liekov este

sense
12. júl 2025
@sisaka

@sisaka tak ja sa vždy po vylezeni z vody prezlečiem, nenechavam uschnúť na sebe. Niečo iné by bolo ak by som len ležala na lehátku

natalka13
12. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor k comu ti budu take cierne saty? Ak ides do mischelinskej restiky ok ber ich.
Neverim ze dospela zena sa nevie pobalit na 3 dni.

sisaka
12. júl 2025
@sense

@sisaka tak ja sa vždy po vylezeni z vody prezlečiem, nenechavam uschnúť na sebe. Niečo iné by bolo ak by som len ležala na lehátku

@sense ahá, takže v podstate všade, aj na kúpalisko si bravaš dvoje a čakáš kým prvé uschnú, aby si mohla ísť do vody s tými druhými a po zaplávaní sa zase prezlečieš do tých prvých a čakáš na druhé kým uschnú.
Ja nosím k moru len dvojdielne, tie rýchlo schnú a zaberú menej miesta v kufri, takže neprezliekam nič.
Keď idem na týždeň do rezortu tak bravam dvojo, len tak pre zmenu, ale na poznavačku, predĺžený víkend a tak beriem len jedni

sense
13. júl 2025
@sisaka

@sense ahá, takže v podstate všade, aj na kúpalisko si bravaš dvoje a čakáš kým prvé uschnú, aby si mohla ísť do vody s tými druhými a po zaplávaní sa zase prezlečieš do tých prvých a čakáš na druhé kým uschnú.
Ja nosím k moru len dvojdielne, tie rýchlo schnú a zaberú menej miesta v kufri, takže neprezliekam nič.
Keď idem na týždeň do rezortu tak bravam dvojo, len tak pre zmenu, ale na poznavačku, predĺžený víkend a tak beriem len jedni

@sisaka áno aj na kúpalisko beriem vždy dvoje, aj pre dcéru beriem dvoje, ono kým je vonku a následne zas vo vode sa to uschne, a zaberá to minimum miesta

jablkovastrudla
14. júl 2025
@biba_18

@biba_18 kamoska isla do thajska na 3 tyzdne iba s prirucnou 😁

Strana
z2