icon

Čo vás láka na rezortovej dovolenke?

8. aug 2024

Co vas laka narezortovej dovolenke?

Strana
z2
matkahelka
8. aug 2024

pre nas je to s detmi idealna dovolenka. vsetko po ruke. ciste uteraky, vzdy upratane. jedlo a pitie od vymyslu sveta. deti su hladne? najedia sa kedy chcu. su smadne? napiju sa, kedy chcu. bez toho, aby som musela vlacit kartu ci cash. a bez toho, aby som sa musela nahanat po obchodoch, ci kadejakych fast foodovych stankoch stat v rade. chceme ist na vylet? naranajkujeme sa, ideme. ked vieme, ze sa nevratime na obed, zabalia nam balicky. ist s detmi do apt a riesit vlastnu stravu je pre mna utrpenie, vyskusala som raz, pred rokmi a dakujem, nikdy viac

beata_k
8. aug 2024

Ze vsetko urobia za mna. Ja sa len nonsalantne presuniem z bodu A do bodu B 😁

matkahelka
8. aug 2024

este som zabudla na skvely benefit - animacny klub. neexistuje nic lepsie, ako ked si chce clovek v klude zaplavat a na dieta mu niekto da pozor

veklipo
8. aug 2024

Nič, momentálne je to len kvôli detom. Sú vo veku, keď ich bavia tobogany, detské minidisco atd.
Prejdú 2-3r a už budeme hľadať niečo mimo rezortov.

klip0
8. aug 2024

Aj u mňa je to mať všetko na jednom mieste, že nemusím nič robiť a všetko spravia za mňa. Po rušnom roku mi to padne vždy vhod

marsmykkok
8. aug 2024

To, že môžem vypnúť hlavu úplne. Neriešim čo budeme raňajkovať, či treba upratať, že treba ísť kúpiť ovocie a tak, Proste všetko urobia za mňa.

terina25
8. aug 2024

Ze je o mne postarane a nemusim riesit nic

4stanka4
8. aug 2024

Ze nemusím riešiť nič a len oddychujeme

mirage
8. aug 2024

ked boli mali, bol to ideal, ale pre nas rodicov nieco, co sme "pretrpeli". Teraz su tinedzeri, chcu poznavat, adrenalin, zazitky, tak uz chodime do apartmanov, airbnb a hotelov max s ranajkami.

alenkatt
8. aug 2024

Pre mňa oddych od varenia, upratovanie a každodennej rutiny. Sú to krásne strávené chvíle s rodinou , kedy sa venujeme len sebe a zábave. Muž a dcéra milujú tobogany , šmykľavky, všetko je po ruke.

sisaka
8. aug 2024

Ja potrebujem raz do roka si totálne oddýchnuť a vypnúť - nemať na starosti nič, nič neplanovať, nič neupratovať, nič nevariť, len oddychovať, relaxovať, jesť na čo práve dostanem chuť…
Okrem tejto dovolenky idem raz do roka na normalnu, poznávaciu - ktorú planujem tyždne/mesiace dopredu, kde mám dopodrobna pripravené, kde pôjdeme, čo si pozrieme, tam sa neustále presúvame z miesta na miesto, riešime ubytovanie, stravu, vstupy do muzeii, atrakcie… - baví ma aj takáto, ale raz do roka jednoducho potrebujem ten týždeň nič nerobenia

petamich
8. aug 2024

Ze nemusim ani prstom pohnut okrem nevyhnutnych veci 🙂 navarene, upratane, dieta ma o zabavu postarane, drink mi prinesu k lehatku a nic nemusim riesit, planovat, totalne vypnem a oddychujem, to su presne dovolenky ake v tejto faze zivota potrebujeme a chceme.

simsalabim
8. aug 2024

Kym boli deti male, lakalo ma to, ze o vsetko bolo postarane. Teraz mam velke deti a vyhovuje nam apartman s viacerymi spalnami. Manzel rad vari, tak ked na chut, navari. A radi ochutnavame miestnu kuchynu, raz denne sa ideme najest von do restiky.

lauriik
8. aug 2024

Mne to vyhovovalo kym boli deti uplne male a my sme boli extremne unaveni. Nemusela som riesit stravu, zabavu, upratovanie, vsetko bolo po ruke. Ale kym sme deti nemali a teraz uz ked su vacsia tak ma to uz nelaka.

crazy_cat_lady
8. aug 2024

ze sa nemusim o nic starat, len o to co budem jest a pit a ci si pojdem zaplavat do bazena, alebo mora :D

ivana11155
8. aug 2024

Ze vypnem hlavu a nemusim riesit vobec varenie, nakupy, co budeme jest alebo varit.

janinah
8. aug 2024

V rezorte som len v egypte.inak ma baví chodiť po miestnych pekarnickach.nebyt viazaná na čas ani miesto obeda.mat uuuuplnu slobodu.Mojim snom je sadnúť do auta s mužom a ísť rovno za nosom.doslova.

martinka13
8. aug 2024

Všetko po ruke, nič nemusím robiť...

lakebabe
8. aug 2024

Ze si za to rada priplatim a mam dovolenku bez starosti. Od nástupu do lietadla sa nestaram absolútne o nič, odvezú ma tam, ubytuju a ja len hovorím co by som chcela. Všetko po ruke , súkromná pláž par metrov od izby, žiadni cudzí ľudia na nej, žiadni predavači, nikto ma neotravuje, čisté plážové osušky denne, vylestena izba, strava a drinky od výmyslu sveta 24 hodín denne. Stačí mi len zamavat z lehátka. Pre deti akcie , škôlka, animátori.... Nikto ma tam nedrží na silu, na výlety si ideme keď chcem prídem aj v noci, ale čaká ma tam môj komfort. Kedysi po 20 tke som to neznášala, chodili sme na vlastnú päsť , mestské plaze , teraz už nikdy.
Nikdy nesedim len v rezorte, v žiadnej krajine, všade behám aj po okolí.

abbey1
8. aug 2024

Osobne sa takýmto dovolenka vyhýbame. Z času na čas, ked ozaj potrebujeme len vypnúť, tak ideme do rezortu. Ale to ozaj vtedy, ked potrebujeme len plávať, jesť, spať a hotovo.

dannieja
8. aug 2024

Pre mňa je hlavným benefitom jednoznačne strava - polpenzia alebo All. Nemám rada stále rozmýšľať čo kedy budem variť ani doma, na dovolenke to absolútne odmietam. Takto prídeme, jeme pestré jedlo z miestnych surovín a je to rýchlo. Sedieť v reštike hodinu kým si objednáme, kým nám jedlo donesú, ešte predtým hľadať tú reštiku... no des. Ešte podotýkam, že bývať v rezorte neznamená nevytiahnuť z neho päty. My si prenajmeme auto a spoznávame krajinu na vlastnú päsť, stretávame miestnych, ich obchodíky a zvyky.

tana85
Autor odpoveď zmazal
ankare
8. aug 2024

Že mám o všetko postarane

belllinka
8. aug 2024

@tana85 vies o tom, ze na vylet kam chces, mozes ist aj z rezortu? Nie si tam zavreta 🙂

belllinka
8. aug 2024

@dannieja aj mne toto liezlo na nervy, hladat restiku, kde je volne, cakat na listok, cakat na jedlo, na ucet… mne sa tam nechce vysedavat 2 hodiny 🙂 A po doneseni jedla zistim, ze to nie je uplne podla mojich predstav… Na All IN si nalozim co chcem, kolko chcem, ochutnavam 🙂

lakebabe
8. aug 2024

@dannieja presne toto veľa ľudí má zaskatulovane, ze prídeš do rezortu a ta tam zamknu😄 však to je hotel ako kazdy iný, takisto behám po vyletoch, spoznávam krajinu, zbehnem do lokálnych barov a restik. Nie je povinné stravovať sa výhradne v rezorte 😄

tenerifka
8. aug 2024

ked boli deti mensie, tak kids club, aj teen club....AI a jedlo a pitie pre nich dostupne po cely cas.....aj nejedaci si vzdy neico nasli, co im chutilo.

kris_tin257
8. aug 2024

Jedine služby pre deti, animatorsky program celodenné jedlo detský bazén a tobogány detský kútik a podobne... Teším sa keď budú väčší nech môžme ísť mimo rezortov, my s mužom sme nikdy moc rezorty nemali radi 😊

tenerifka
8. aug 2024

ale ak si v rezorte, to neznamena, ze nemozes ist niekam na vylet ci sa najest mimo.....

cukroska
8. aug 2024

Nás napríklad neláka ani trochu. Smejeme sa,že možno v dôchodkovom veku ak budeme žiť a nato mať 😎

Strana
z2