Čo vás láka na rezortovej dovolenke?
Co vas laka narezortovej dovolenke?
Ze vsetko urobia za mna. Ja sa len nonsalantne presuniem z bodu A do bodu B 😁
este som zabudla na skvely benefit - animacny klub. neexistuje nic lepsie, ako ked si chce clovek v klude zaplavat a na dieta mu niekto da pozor
Nič, momentálne je to len kvôli detom. Sú vo veku, keď ich bavia tobogany, detské minidisco atd.
Prejdú 2-3r a už budeme hľadať niečo mimo rezortov.
Aj u mňa je to mať všetko na jednom mieste, že nemusím nič robiť a všetko spravia za mňa. Po rušnom roku mi to padne vždy vhod
To, že môžem vypnúť hlavu úplne. Neriešim čo budeme raňajkovať, či treba upratať, že treba ísť kúpiť ovocie a tak, Proste všetko urobia za mňa.
Ze je o mne postarane a nemusim riesit nic
Ze nemusím riešiť nič a len oddychujeme
ked boli mali, bol to ideal, ale pre nas rodicov nieco, co sme "pretrpeli". Teraz su tinedzeri, chcu poznavat, adrenalin, zazitky, tak uz chodime do apartmanov, airbnb a hotelov max s ranajkami.
Pre mňa oddych od varenia, upratovanie a každodennej rutiny. Sú to krásne strávené chvíle s rodinou , kedy sa venujeme len sebe a zábave. Muž a dcéra milujú tobogany , šmykľavky, všetko je po ruke.
Ja potrebujem raz do roka si totálne oddýchnuť a vypnúť - nemať na starosti nič, nič neplanovať, nič neupratovať, nič nevariť, len oddychovať, relaxovať, jesť na čo práve dostanem chuť…
Okrem tejto dovolenky idem raz do roka na normalnu, poznávaciu - ktorú planujem tyždne/mesiace dopredu, kde mám dopodrobna pripravené, kde pôjdeme, čo si pozrieme, tam sa neustále presúvame z miesta na miesto, riešime ubytovanie, stravu, vstupy do muzeii, atrakcie… - baví ma aj takáto, ale raz do roka jednoducho potrebujem ten týždeň nič nerobenia
Ze nemusim ani prstom pohnut okrem nevyhnutnych veci 🙂 navarene, upratane, dieta ma o zabavu postarane, drink mi prinesu k lehatku a nic nemusim riesit, planovat, totalne vypnem a oddychujem, to su presne dovolenky ake v tejto faze zivota potrebujeme a chceme.
Kym boli deti male, lakalo ma to, ze o vsetko bolo postarane. Teraz mam velke deti a vyhovuje nam apartman s viacerymi spalnami. Manzel rad vari, tak ked na chut, navari. A radi ochutnavame miestnu kuchynu, raz denne sa ideme najest von do restiky.
Mne to vyhovovalo kym boli deti uplne male a my sme boli extremne unaveni. Nemusela som riesit stravu, zabavu, upratovanie, vsetko bolo po ruke. Ale kym sme deti nemali a teraz uz ked su vacsia tak ma to uz nelaka.
ze sa nemusim o nic starat, len o to co budem jest a pit a ci si pojdem zaplavat do bazena, alebo mora :D
Ze vypnem hlavu a nemusim riesit vobec varenie, nakupy, co budeme jest alebo varit.
V rezorte som len v egypte.inak ma baví chodiť po miestnych pekarnickach.nebyt viazaná na čas ani miesto obeda.mat uuuuplnu slobodu.Mojim snom je sadnúť do auta s mužom a ísť rovno za nosom.doslova.
Všetko po ruke, nič nemusím robiť...
Ze si za to rada priplatim a mam dovolenku bez starosti. Od nástupu do lietadla sa nestaram absolútne o nič, odvezú ma tam, ubytuju a ja len hovorím co by som chcela. Všetko po ruke , súkromná pláž par metrov od izby, žiadni cudzí ľudia na nej, žiadni predavači, nikto ma neotravuje, čisté plážové osušky denne, vylestena izba, strava a drinky od výmyslu sveta 24 hodín denne. Stačí mi len zamavat z lehátka. Pre deti akcie , škôlka, animátori.... Nikto ma tam nedrží na silu, na výlety si ideme keď chcem prídem aj v noci, ale čaká ma tam môj komfort. Kedysi po 20 tke som to neznášala, chodili sme na vlastnú päsť , mestské plaze , teraz už nikdy.
Nikdy nesedim len v rezorte, v žiadnej krajine, všade behám aj po okolí.
Osobne sa takýmto dovolenka vyhýbame. Z času na čas, ked ozaj potrebujeme len vypnúť, tak ideme do rezortu. Ale to ozaj vtedy, ked potrebujeme len plávať, jesť, spať a hotovo.
Pre mňa je hlavným benefitom jednoznačne strava - polpenzia alebo All. Nemám rada stále rozmýšľať čo kedy budem variť ani doma, na dovolenke to absolútne odmietam. Takto prídeme, jeme pestré jedlo z miestnych surovín a je to rýchlo. Sedieť v reštike hodinu kým si objednáme, kým nám jedlo donesú, ešte predtým hľadať tú reštiku... no des. Ešte podotýkam, že bývať v rezorte neznamená nevytiahnuť z neho päty. My si prenajmeme auto a spoznávame krajinu na vlastnú päsť, stretávame miestnych, ich obchodíky a zvyky.
Že mám o všetko postarane
ked boli deti mensie, tak kids club, aj teen club....AI a jedlo a pitie pre nich dostupne po cely cas.....aj nejedaci si vzdy neico nasli, co im chutilo.
Jedine služby pre deti, animatorsky program celodenné jedlo detský bazén a tobogány detský kútik a podobne... Teším sa keď budú väčší nech môžme ísť mimo rezortov, my s mužom sme nikdy moc rezorty nemali radi 😊
ale ak si v rezorte, to neznamena, ze nemozes ist niekam na vylet ci sa najest mimo.....
Nás napríklad neláka ani trochu. Smejeme sa,že možno v dôchodkovom veku ak budeme žiť a nato mať 😎

pre nas je to s detmi idealna dovolenka. vsetko po ruke. ciste uteraky, vzdy upratane. jedlo a pitie od vymyslu sveta. deti su hladne? najedia sa kedy chcu. su smadne? napiju sa, kedy chcu. bez toho, aby som musela vlacit kartu ci cash. a bez toho, aby som sa musela nahanat po obchodoch, ci kadejakych fast foodovych stankoch stat v rade. chceme ist na vylet? naranajkujeme sa, ideme. ked vieme, ze sa nevratime na obed, zabalia nam balicky. ist s detmi do apt a riesit vlastnu stravu je pre mna utrpenie, vyskusala som raz, pred rokmi a dakujem, nikdy viac