Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
Baby ešte jedna divná otázka, majú tam Pampersky 😅?
@zuzanafasiankova no ak nie zn.Pampers, tak ine jednorazove plienky predsa kupis vsade, ved mnozstvo turistov tam cestuje s malymi detmi
@monika15
Tak možno ťa našimi cenami prekvapím 🙂
Skúsila som aj ja ten hotel MELIA LAS DUNAS na Kube pre 2 dospelých a deti vo veku 6 a 1 s Ai, na 17 dni od 1.8.2017 - presne ako ty.
Tebe vyšla cena z Kanady 5300$ co je cca 4900€.
U nás to vyšlo 5269€, teda cca 350€ viac ale dĺžka letu neporovnateľná 🙂
Cena taktiež kompletná s letom, transferom, danami, hotelom, Ai, všetkým 🙂
Povedz, že sme dobrí :DD
@zuzanafasiankova no let bude zaujimavy hehehe pretoze vsetko bude chciet vidiet ale to nevadi 🙂)) mi lietame s detmi vzdy , ja vacsinou kupim nove hracky paru , aj take knizky, ipad natrepeme hrami filmamy 🙂)) maju svoje tasky male plne vecami 🙂 aj keksiky 🙂
neboj bude dobre 🙂 potom fotky tesime sa tesime 🙂
@monika15 u nás hracky a rozprávky nefungujú, sama sa nepohla ani 2 minuty jediná zábava je rozoberať sufliky a ich obsah, vyhadzovať veci z kosa na prádlo, kabelky a podobne aktivity takze naši spolucestujúci sa môžu tešiť😂😂 😂🤗 ešte aj v deckych parkoch sa snaží preliezat cez plot a ujsť mi namiesto toho aby sa hrala 😅 A to má len rok aj 3 rýždne👌🏻😩
@tenerifka plienky zisťujem preto lebo napr z tunajších baby love, Tesco a aj tých nových pampers premium sa jej na rituli spraví výsyp🤔 Jooooj baby teším sa už nech sme fuč🤗
@zuzanafasiankova hehe , 🙂)) no tak to budete mat veselo =)))
Baby ešťe má napadlo čo je lepšie vziať ? Doláre alebo euro?
@zuzanafasiankova my sme platili eurami. lebo nam na hoteli povedali, ze by to z eura musela preratat na nejaku dominikansku menu a potom spat na dolare.. a to by sme po preratani dostali za dolar menej ako za euro :D cize sa to vobec neoplatilo. na trznici sa tesili aj za euro len vselijake kurzy si vymyslaju . jeden nam zamenil 1:1 Co je sice nevyhodne ale keby sme zamenili v zmenarni dostali by sme este menej :/
inak my sme boli na Kube cez Airstop.sk tam treba sledovat ceny, menia sa niekolkokrat za den ale mavaju super akcie. a v Dominike sme boli cez tui reisen - Punta cana na 8 dni all in 4* a vyslo nas to na osobu tusim 750 € ale sme to bookovali cez holandsku cestovku a isli sme z Amsterdamu 🙂 cize to bolo spojene aj s navstevou AMS
urcite sa oplati vidiet Saona Island. je to sen 🙂
@zuzanafasiankova inak ked si v rezorte a mas all in nepotrebujes nic, a mimo rezortu v nakupakoch a tak sa da aj kartou urcite 🙂
@zuzanafasiankova USD
Eura ti velakrat zamenia 1:1, prerobis na tom
@tenerifka my sme nemali zamenene a tam menit by bolo este horsie ako euro :/ ale ano najlepsie je zamenit si doma na dolare a je po probleme 🙂
@zuzanafasiankova ahoj..urcite dolare..a ked chcete chodit po vyletoch tak dost😱my sme mali 1100 dolarov a nedonirsli sme spät nic🙈
@monika15 bolo perfektne..hotel pekny len kupelky by bolo treba zrenovovat.qle tak do izby sme chodili len spat a sprchovat sa. Inak bol hotel velmi pekny.len az na mieste som zistila(nepozrela som predtym mapu)ze pri hotely bolo atlanticky ocean a nie karibske more,ale to vobec nevadilo bolo tak ci tak krasne len niekedy dost velke vlny.boli sme aj na vylete vip na ostrove saona rychlo lodou.bolo to krasne..ako raj.odporucam urcite.videli sme aj jedinu dedinu na ostrovo.potom sa oplati este aj piratska lod..mali program a este sme boli plavat rajami a zralokmi.boli to sice take co vloveku neublizia,ale bala som sa trocha ist do vody..ale nakoniec som to zvladla😜my sme boli len na 10 dni..ale odpotucam 14 dni.nqm bolo 10 malo..co z kazdej dovolenky sme doteraz vyteseny isli domov po 10 dnoch..tuto sa nam tazko odchadzalo.a este ma napadlo ze aj ked ma clovek all inclusive ale chce robit vylety tak treba zobrat dostatok penazi..lebo to neni len vylet..ale ak chcete tak tam aj fotky porobia a to tiez stoji
Ahojte, dnes som zacala pozerat DR... Takze zatial vela info nemam... Oplati sa ist v septembri? Boli ste niekto bez cestovky, napr booking? Da sa prestravovat aj mimo all in? kedze chcem aj vylety aj tak by sme jedli inde.. :D Dakujem za info, a idem dalej studovat.. :D
Dominikanska Republika
tak skupina je otvorena este to dotiahnem ked sa vratim z kostola 🙂
@tenerifka prosim ta, troska od temy, ale chcem sa spytat ze akou leteckou spolocnostou letite smerom na zapad... Vychod operuju emirates, qatar -s tymi sme spokojni, a co zapad? Cez koho? Ja si uz vyberam, Condorom uz nepojdem, Thomas Cook tiez nie 🙈.. Daj prosim tipy... Teraz Iberia ma Dominikanu lacno okolo 200€ za letenku z Barcelony, len ci ta Ibera je ok.. 🤓.. vdakaaa ❤

@monika15 no ja ked sa zmestím do 5300 možem skákať 3m 😝
no tak môžem len závidieť aj Kanadu aj celé tie vzdialenosti hehehhe 🙂 my zajtra letíme, skoro 11 hod a 4 osoby sme sa na 14 dní horko ťažko vošli pod 5500e