Dominikánska republika
Baby, ktoré ste boli na dovolenke v Dominikánskej republike ..aké máte skusenosti ? ..cez aku cestovku ste išli ..a v ktorej oblasti sa vám pačilo ...dakujem 😝 😝 😝 😉 😉
My sme boli v Dominikanskej republike (Punta Cana) minulý rok zaciatkom jula a prsalo nam raz asi 5 minut. Inak sme mali nadherne. My chodime vzdy v lete do exotiky a ziadny problem , nikdy nas ziadny hurikan nezastihol a ani ziadne velke dazde.
@kacennnka a do akého hotela sa chystáte? Chceli by sme ísť s mm niekam teraz v novembri do tepla, ale nejako sa neviem rozhodnúť. Chcela som Dubaj, ale akosi mi tam chýba príroda, tak pozerám po DR. Pred rokmi sme boli na Medivách a to bola krása, i ked služby akosi ešte vtedy pokulhávali..
Pozerám hotely v DR ,ale neviem si vybrať. Cez akú cestovku idete?. ďakujem.
@maximilian Ahoj, ideme cez cestovku www.nacesty.cz , oni predavaju nemecke zajazdy, takze v podstate cestovka ITS reisen, odlet z Viedne. Ideme do hotelu gran bahia principe turquesa, boli sme tam aj pred tromi rokmi a maximalna spokojnost. Vedla hotela je este jeden hotel a potom je prazdna plaz, takze uplna paradicka, sukromie. Sluzby tiez vyborne, jedlo fantasticke a neskutocny vyber. My sme boli velmi spokojni. Rezort je tvoreny vilkami a medzi nimi je krasna tropicka zahrada. Tak sa mozte k nam pridat, odlietame 4.11.
ahojte. Chceli by sme letiet v januari. Bol niekto v tomto case? Nemate tip na cestovku s dobrymi cenami? 🙂
@kacennnka jeeeej si zlatá ďakujem pojdemm pozriet. pozerala som predtým Grand bahia Principe la Romana. Pozriem tento. vyzerá to fakt super.
@kacennnka ešte sa spýta na dlžku letu, Koľko ste tam leteli? let je z Viedne priamy, my sme na maledivy mali medzipristatie v Dubaji a celkovo aj so všetkým transfermi to bolo skoro do 24 hodín cestovania, bolo to únavné, ale stálo to za to.
@maximilian la romana neodporucam, boli tam znami a moc sa im tam nepacilo, tak sa dali presunut, ono to nieje priamo v la romane ten hotel ale niekde trosku inde a ze je tam dost spinave more a ani sluzby hotela neboli na urovni.
tento gran bahia principe turquesa kam ideme my, je sucastou komplexu v ktorom je 5 hotelov - ambar,esmeralda,punta cana,bavaro a turquesa, cize maju vela veci spolocnych a zrovna esmeralda a ambar su strasne vysoko hodnotene ale aj drahsie ale je to v podstate na rovnakom mieste, len su tam nejake veci navyse.
my ideme sice priamym letom, to trva z viedne 10 hod ale na vacsine letov je prestup v nemecku, tak treba hladat.
@kacennnka dakujem veľmi pekne, uz som pozerala a vyzerá to dobre a ak su dobre referencie, je to plus.
Ahojte žienky. Chcela by som sa opýtať, či ste náhodou niektorá neboli v DR počas veľkonočných sviatkov. My s manželom sa tam chystáme cez Veľkú noc, len sa obávame, či to tam nie je v tom čase "preľudnené"?
@maximilian ak budes mat nejake dotazy kludne sa pytaj🙂 kedy by ste chceli ist vy? idete aj s detmi?
Ja by som práve la romanu doporucila, ja osobne nemusím vietor, ktorý na punte je a dosť teda. Treba pozerať referencie momentálne, stáva sa, že more niekde môže byť momentálne špinavé. Hľadali sme tiež tak, som natrafila na takéto info tak sme okamžite spozorneli, ale ináč nedám dopustiť, človek má len výhľad na katamarany, ktoré idu na saonu a treba samozrejme do hotela investovať. La romana je krásna pre mňa lepšie ako punta, už len kvôli vetru, neznášam, keď fúka od rána do večera. A my sme šli priamo vždy tam aj späť A to vyberáme max 3 týždne pred odletom, čím skôr tým väčšia istota priameho letu. Vyberáme vždy v Rakúsku, lebo tu aj žijeme.
@sono2 a boli ste priamo v la romane alebo v hoteli gran bahia principe la romana?
co sa tyka punta cany, boli sme tam pred tromi rokmi na tri tyzdne a teda ziadny vietor tam nebol a ked nahodou mierne zafukalo, tak to bolo pre nas prijemne osviezenie, napr taky egypt je v porovnani s tymto omnoho veternejsi. Ja tiez nemam rada vietor a je mi chladno, ale tu som taky dojem nemala
@kacennnka catalonia gran dominicus ten čo píšeš neni dobry, no my chodíme február. Ja som teda c pune nebola ale bola som na Kube z oceanskej strany ako je punta a fukanie strašne. Kamoska chodí permanentne punta A fukanie môže len potvrdiť niekedy ani na more nejdu, to isté sme my mali Kuba, odvtedy ja len južne strany, toto je to, čo mne hrozne vadí. Ono fakt može byť, momentálne, ja už viem, na čo si dať pozor. Tam čo sme boli bol bazén aj ďalej. La romanu máš tiež veľkú. Asi V punte máš záruku toho mora. Neviem. Mne prišlo vždy krásne. Aj saona vie byť špinavá už aj na takej časti sme boli. Takže treba pozerať pláž A hotel, možno V punte tak netreba. Akurát by som sa podľa tohto tu neriadila, každému sa iné ľúbi atď.
@kacennnka pôjdeme asi okolo 8.11., mame s mm okrúhle výročie svadby, tak si chceme dat darček, deti nechávame doma , i ked si to neviem predstaviť , ale po tých rokoch chceme byt chvíľu sami, i ked svoje deti nadovšetko milujeme. Su uz školáci a tak nechcem aj aby vymeškavali školu, pretože mame veľa iných aktivít cez školský rok, kedy budú chýbať .
@maximilian my ideme 4.11. .. jasne, dobre robite aspon si oddychnete. My mame 1,5 rocnu dcerku, tak sa trosku bojim ako to zvladneme ale snad to bude v pohode.A na ako dlho idete?
@kacennnka ideme len na týždeň, viac sa nám nedá kvôli práci, ale lepšie ako nič
@kacennnka dnes som ešte raz pozerala hotely a celkom sa mi páčil aj Now Larimar Punta Cana. No musím niečo vybrať
@kacennnka našla som ak Ambar za celkom slušnú cenu, oni su všetky na rovnakej plazí? Pozerala som videá, Tutquose krásna pláž a pri Ambar natočené chaluhy. Ci záleží od prílivu?
@maximilian plaz je tam rovnaka, len somatne vilky u ambara su umiestnene blizsie pri plazi. Zavisi to od prilivu ale tie chaluhy sa snazia cistit.ale zrovna na tej prazdnej plazi vedla hotela som nikdy chaluhy nevidela, na tej hotelovej sa obcas vyskytli ako v podstate vsade.
@kacennnka dakujem krasne, začínam komunikovať s cestovkou, tak uvidíme

@kacennka Ďakujem. A mohla by si mi napísať nejaký kontakt na nich na tomaszigo13@gmail.com prosím? Ďakujem!