icon

Dovolenka bez deti

bohovska29
17. jan 2016

Ahojte....som tu nova..potrebujem poradit ci nema niekto z Vas skúsenosti s dovolenkou bez dietata...ideme v marci na kubu a po vsetkych uvazeniach sme sa rizhodli nechat nasho syna 1,5.. U babky na 12 dni...je to pre mna dost tazke nedokazem sa ani tesit... A preto by som chcela vediet ci niektora nemate taku skúsenosť ci sa to neodradilo na dietatku nejako.... Dakujem

trdelnik234
18. jan 2016

@janinah Jasne, ze by mohla. Zo zaciatku sa otecko zapaja, neskor vsetko zvladne sam a s dietatkom su partaci.

jajaoli
18. jan 2016

Pokial ide o to aby ta v Kube nepodviedol tak ti poviem rovno skoda cesta a penazi lebo ak je taky ze by ta mohol podviest tak to urobi hocikedy a hocikde ani na Kubu nemusi ist. Neber to v zlom ale cim viac mu budes skakat okolo zadku tym menej ho budes mat isteho, prestane si ta vazit zacne to brat ako standard. Drzim ti palce.

katka1981
18. jan 2016

@bohovska29, ja ti na tvoju otazku neodpoviem, jednak som bola na dcerkuvelmi naviazana a ona bola extremne narocna, uplakna, nam by ju na tak dlho nepovaroval nikto ani by nevydrzala dlhsie ako tyzden aj to s placom a to ma 6,5 roka. Mam velmi dobru kamaratku, odkedy sa im narodila dcerka (rok po svadbe) odvtedy spavala s dcerkou, neskor dcerka v izbe, no manzel stale v inej izbe. Nikdy jej s malou muz nepomohol, jedine co robil, navaril cez vikend, nic ine. Varovania mali dost, jeho mama sa malej stale venovala a venuje sa jej mama tiez. Na dovolenky chodievaju v trojici ale aj mama, dcera, svokra a muz bol v praci. Uz maju aj majetok podeleni, ked su samy, je riziko ze sa zabiju, absolutne sa odsudzili, chceli druhe dieta, ale kedze spolu neziju ako partneri, nema to vyznam, len preto aby mala nebola jedinacik. Su spolu len preto, ze jej je luto vyhodit ho z jej domu. Ona sa stara o malu, o domacnost a zarobi 2x tolko co on. Na spolocnu dovolenku by uz ani nesli. Pokial tvoj partner nezmeni svoj pristup, coho sa obavam, vas vztah zle skonci a nepomozu vam ziadne dovolenky osamote. To pomoze vtedy, ked sa obaja rovnako venujete dietatu a domacnosti, praci a nemate na seba cas, nikdy nebyvate samy. Ty mozes na dovolenke citit krivdu, ze si dieta nechala doma, len aby si ho strazila a on si oddychol a zhorsi to celu situaciu.

trdelnik234
18. jan 2016

@katka1981 Ja dufam, ze si to zakladatelka precita a aspon o tom popremysla. Niektore veci tu vyzneju sice drsne, ale je to tak.

mircalla
18. jan 2016

@bohovska29 ty vobec nemas problem ci ist na dovolenku s dietatom alebo bez ale s niecim inym
1. partner kasle na dieta (je jedno ci ho lubi, ked nic nerobi a mysli len na seba, tak mi staci) a je egocentricky sebec....
2. neveris mu - nuz bud mas dovod alebo proste ziarlis? zda sa mi dost divne nechat dieta doma, aby si dohliadala na partnera, lebo kubanky su koketne...to myslis vazne?

No teraz si zabila....ozaj nemam slov

katka1981
18. jan 2016

@trdelnik234, ak by sli na dovolenku len preto, aby si oddychli a vedia, ze dieta bez nich vydrzi, je to na mieste, aj vztahu to prospeje, ak sa na to vsetci citia, ale toto je trosku o inom. Trosku mi to pripomina situaciu, kedy krachuje vztah a idu ho zachranovat dalsim dietatom. Keby som mala pocit, ze mihrozi, ze ma manzel bude podvadzat, ja neviem ja by som ho uz nemilovala, ja som ina povaha.

trdelnik234
18. jan 2016

@katka1981 Tak nejak mi to pride.

agiagi
18. jan 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@mircalla neda mi nesuhlasit s tebou. Jej problem tkvie uplne niekde inde.

katka1981
18. jan 2016

@bohovska29, keby si povedala partnerovi, ze bud pojdete vsetci traja, alebo pojde on sam, co by ti povedal? Je vobec moznost, ze by odisiel sam? A inak ak mas strach, ze by ta podviedol s Kubankou, tak si bud ista, ze ovela lahsie si uzije s kolegynou na sluzobke alebo vecierku v praci, alebo s nejakou ex, alebo s kamoskou. A nemas sancu ho ustrazit nijako. Ja som nikdy nechapala, ze moj partner nebol ziarlivy, vzdy mi vravel, ze naco sa bude trapit, ze ked budem chciet tak ho podvediem, ze tomu nezabrani a rokmi som pochopila, ze mal absolutnu pravdu a uz sa nemusim zozierat touto myslienkou, len aby ma nepodviedol. Nemas tomu ako zabranit. Bud vztah funguje, resp. je partner charakter (lebo podvadzat sa nema ajked vztah nefunguje, treba ho ukoncit a potom nech si kazdy robi co chce), alebo podrazu nijako nezabranis. Ved aj klamstvo, je svojim sposobom podvod, a ako tomu zabranis, aby ti muz neklamal?

mircalla
18. jan 2016

@bohovska29 nuz jedna vec je niekoho lubit, ale otazne je, ci aj on teba. ist s nim na kubu ti vztah nezachrani. zrejme zijes v ustavicnom strachu, ze ta opusti, tak si ochotna urobit hocico. skus si polozit otazku, ci si takato pre neho tym co robis pritazliva....a tiez by som si polozila otazku, ci mi taky sebecky partner stoji za to. ved je to dost chore, ked povies, ze sa obavas aj toho, aby si tam nezaplatil prostitutku..... zrejme mas dost velky dovod mu neverit, inak nechapem taketo obavy

mima4
18. jan 2016

@bohovska29
fuuuha dievča... ved vy mate podstatne vaznejsie problemy ako nejaku blbu kubu na dva tyzdne...
Ja neviem, ale čo ta pritahuje byt vo vztahu s člvoekom, ktorý:
- nie je tvojím manželom
- nemá vytvorený vzťah k dieťaťu, nevie sa oň postarať, vlastne dieťa ho nezaujíma
- vnímaš, že ked nie si s ním niekde, si v ohrození...lebo má sklony ku koketným ženám...

Čo spraví tvoj súčasný priatel ked mu povies, že na kubu najskôr o 3 roky, ked bude malý starší? ako sa zachová? ak pojde bez teba, asi vieš, kde ťa má...

eeffka
18. jan 2016

@bohovska29
ty si dobre mimo... kusala som si do jazyka, ma 2deti a od nich by som isla v pripade nutnosti, cize nejaka hospitalizacia a pod ale dovolenka aby si panko nenasiel miestnu predajnu devu bezo mna... ?!?
Mam deti 2, cestujeme od ich 2mesiacov a ani jedneho z nas by nenpadlo nechat deti doma a ist si opekat sunky bez nich... rodinna dovolenka je o rodine a tam deti patria. Ked nechcel mat starosti nemal si robit deti. Ech idem radsej makat... 😠

mima4
18. jan 2016

inak, zvlastne, ze kazdy predpoklada, ze na kubu sa ide do rezortu 😀

za seba - nikdy by som nevrazala tolko penazi za nejaky trapny rezort, ktory najdem aj v europe... ist na kubu, urcite precestovat kubu, ist na zaujimave miesta.... a toto fakt nie je pre deti...

mima4
18. jan 2016

@eeffka
no mas dovolenky:
- rodinné a
- párikové, t.j. idú naň manželia

😉

eeffka
18. jan 2016

@mima4 jasne a idu parikovat sa preto aby jeden z nich nezahol....
len tak off topic: ty mas kolko deti? myslim ze ani jedno. Az budes mat tak pochopis ze ak su dvaja rodicia v pohode, nepotrebuju si ist dokazovat lasku na druhy koniec zemegule...

sardinka335
18. jan 2016

no svatá prostoto!!!!
Radšej sa vzda dieťaťa a pojde si muza stražiť? A ked ti drahy povie ze ved nech ho vychovava babka tak čo? Aj to budeš suhlasit? Ako extrém to je jasne...ale vo vysledku....des bes...o takeho chlapa ani bicykel neoprieť. Radšej by som bola sama ako cely zivot ziť s niekym kto si ma evidentne nevaži....a aby som ja chlapa stražila pred zenami? A čo som šiši...ked bude chcieť tak zahne a ani sa nedozviem nie? Je to o dovere, ktora v tomto vztahu evidentne chyba. Kde na takých to muzov chodite? A čo vas vedie si s nimi zkladat rodiny to mi fakt hlavička nebere...(lebo to si mojka musela vidieť aj pred tehotenstvom ze je to bullo)

mircalla
18. jan 2016

@mima4 tak som bola aj ja, ale fakt to nie je pre deti, mna tiez nebavi az tak plaz atd, ale odkedy mame deti, tak sa vybera dovolenka podla inych kriterii

mima4
18. jan 2016

@eeffka ale ved ja suhlasim s tym, ze ist na dovcu kvôli "strazeniu dospelého chlapa" je volovina... len som reagovala, ze dovca nemusi byt len rodinna, niekedy je aj partnerska a niekedy si clovek vyjde iba s kamaratmi.. .

mima4
18. jan 2016

@mircalla jasne, ked ides s dietatom, neutrapis ho svojimi predstavami...

natalym
18. jan 2016

No ja tu budem asi za odľuda, ala ja by som išla na dovolenku bez dieťaťa, kľudne. Veď predsa to je o oddychu a užití si.
12 dní dieťa nezabije, normálne prežije. A na tom, že sa chlap nestará podľa mňa nie je nič čudné, však nie sú všetci chlapi čo sa vedia postarať o také malé dieťa a možno im je aj na príťaž, len to nepovedia nahlas, lebo však sa to nepatrí.
To o tej nedôvere, to je už iná kapitola............
Ak chceš ísť na dovolenku tak choď, ak tam ideš preto, aby Ti ho nejaká neukradla, tak to by som teda nikde nešla a radšej si to užila s dieťaťom. Aby si ešte nebola rada, ak sa nejaká ulakomí. 😉

prasiatko30
18. jan 2016

@eeffka aky je svet jednoduchy ked je len cierno biely - asi tak by som hodnotila tvoje vyjadrovania a rehocem sa ako diva😂😂😂😂ze ist na dovolenku len manzelia znamena ze sa bojia aby ti nezahol😂😂😂😂toto ma dostalo do kolien 😂😂😂😂

petra7777
18. jan 2016

@bohovska29 Diskusia sa ti tu rozdelila na dva tábory, ale je len na tebe, ako sa rozhodneš 🙂 Kľudne choď, ak je starká zodpovedná a neboj sa, drobec určite "neochorie" od žiaľu, že pri ňom nie si, ani neumrie, ani nič podobné.....Nevníma čas a je mu jedno, či by si bola napríklad dva dni v nemocnici, alebo budeš 12 dní na dovolenke....starká si to užije 🙂

eeffka
18. jan 2016

@prasiatko30 no nesmej sa mne ale zakladatelke, to ona napisala ze dovod preco nechjde dieta je ze panko ho tam nechce a ona sa ho boji pustit sameho.... tak otvorit ocka utriet slzy a citat lepsie 😉

sardinka335
18. jan 2016

@mima4 my sa chystame aj na rodinnu dovolenku a chceli by sme aj taky welnes vikend bez deti, raz sme tak boli a bolo to fajn - nič sme si tym nekompenzovali len sa proste dalo...nie sme len rodičia, sme aj manzelia, takze na nejakom čase stravenom spoločne nevidim problém ale posledne dieťa je ešte malinke tak toto ešte ma čas ...ale tak ak by som mala ist chlapa nahanat..no nedlabem ho? Ako sa hovori za električkou a za chlapom nebežím... 😀 😀 😀 a henten za to ani nestoji...

petra7777
18. jan 2016

@bohovska29 Moja chyba...beriem späť....nečítala som to celé ☹ Tak to by som toho drobca vzala naschvál, keď je ten tvoj taký narcis 😀

mima4
18. jan 2016

@sardinka335
inak, čo je to byť vo vzťahu, kde sa v kuse bojíš, či ti nezahne?
nech si zahne a páli do riti... láska, neláska..ak je láska a vzťah iba z jednej strany... tak je to skôr tragédia pre dotyčnú...
ak on je fakt kurevník, všetko je len otázkou času...

mima4
18. jan 2016

@petra7777 vezme ho a bude dostavat od frajera "psyhichické buchnáty" ako toto nemoze, hento nemoze... a dovolenka bude pre nu pernamentny stres a plač...a on sa jej vykašle na hlavu.

jasminet
18. jan 2016

za normalnych okolnosti si stojim za svojim prvym prispevkom, ale.... v tomto pripade by som teda nesla, urcite nahanat chlapa aby nezahol...no neviem, zahne aj tot cestou z prace ked bude mat potrebu... na to nepotrebuje kubanku. a ze decko za 1,5 roka neprabalil a nenakrmil??? este si s nim urob na tej kube druhe dieta a mas o zabavu postarane... @bohovska29

petra7777
18. jan 2016

@mima4 Ja by som zrejme s takým idiotom na žiadnu dovolenku nešla.... a ako si spomínala, je len otázkou času, kedy jej zahne....aj ked si myslím, že taký panovačný hňup to robí už dávno a permanentne ☹

mima4
18. jan 2016

@natalym
no ja si myslim, ze je cudne, ked chlap - OTEC dietata nevie vlastne dieta prebalit, okupat... ako na toto nepotrebuje mat specialne vzdelanie, ani talent...