icon

Dovolenka s 3 deťmi do 7 000 eur

15. máj 2023

Poradte dobre rezorty,prvy krat dovolenka s detmi.
Co hladame vodne preliezly,smykavky pre deti.
Peknu ,pieskovu plaz s volnym vstupom.
Teple more.
Cestu vyhradne letom max do 3h s odletom Ba,Vieden.
Skor menej ludi v rezortoch,hotely s 700izbami ,skor nie ale ak by bola oblast pekna aj ostatne veci na zvazenie.
Egypt a odkial si deti prinesu suvenir v podobe hnaciek-nie.
Moze byt aj polpenzia
Dakujem.

anonymous87
17. máj 2023

@missdiva my ideme na Severny Cyprus. Je to vela, netvrdim, ze nie. Ale zas ja nie som na to hladat si vsetko sama. Radsej chodime cez cestovku 🙂

missdiva
17. máj 2023

My sme si vzdy samy zabookovali letenky a hotel cez booking a pozicali na ostrove auto. Baleary su super, mallorca je skvela aj pre deti (my sme boli na jednej z naj plazi, hotel tusim iberostar ale taketo drahe to nebolo, ja len, ze ju vies mat isto za menej)... Ale zas je pravda, ze my sme neboli tak dlho.

magdalienkalienka
17. máj 2023

My máme tiež 3 decká a chodíme bez cestovky vlastným autom a v Čiernej hore sme minuli 3000 eur za dva týždne. A videli sme toho strašne veľa...🙂. Deti vedia zvládnuť aj dlhú cestu, stačí naplánovať zastávku.

anonymous87
17. máj 2023

@missdiva no my sme nechceli 8 dni. Preto nam napr.spanielsko padlo. Vsetko co som nasla bolo 7-8 dni. 3 roky sme nikde neboli. Takze sme chceli ist uz na dlhsie 🙂

missdiva
17. máj 2023

@anonymous87 az teraz citam druhy prispevok, tak to potom jasne, cez cestovku s cenou nepohnes a uplne chapem, ze niekto chodi radsej na dlhsie.

ajuska111
17. máj 2023

@silvia2013 no tak my sme isli low cost, s malymi detmi si to neviem predstavit.

mironka
17. máj 2023

@gabriellle prave si citam Vasu spravu...tento rok prvykrat Cyprus...ak sa podari...4 deti..Dome beach...boli ste spokojni?

spolocenskesatynela
17. máj 2023

@anonymous87 dobrý deň, kedy idete ?

anonymous87
17. máj 2023

@spolocenskesatynela od 9.8. (Odlet ba) do 20.8. (Odlet Larnaca) 🙂

spolocenskesatynela
17. máj 2023

@anonymous87 my ideme 16.8 🙂

anonymous87
17. máj 2023

@spolocenskesatynela tak to sa tam stretneme 😀

zuzanars
17. máj 2023

@chovancova27 Môžeš mi dať prosím ťa tip, ktorý hotel idete? Keď tak aj súkromnú správu. Dik

chovancova27
18. máj 2023

@zuzanars na Mallorce? 7 noci budeme v Grupotel Port D'Alcudia a posledne 2 noci v Tent Playa de Palma
Blokovala som to, v januári, kedy boli first minute.

dlucy
18. máj 2023

@aylinn presne tak kde su velke atrakcie pre deti je to vzdy hotel aj s detmi a tam bude urcite vela ludi.mozno ked tak Grecko a mensi rezort

amis89
Autor odpoveď zmazal
rutyruth
18. máj 2023

Ja by som s menšími deťmi do hotela bez slovenskych animátorov nešla...

gabriellle
18. máj 2023

@mironka velmi prevelmi 🙂 je tam nadherne 🙂 more, sluzby, strava, personal 🙂 nebudete lutovat 🙂

zuzanars
18. máj 2023

@chovancova27 ďakujem, pozriem.

silviaeli
18. máj 2023

@mironka pozrite si hotel Chrysomare beach..južný Cyprus.minuly rok ho otvorili, krásny cisty..
Dome beach je zastaralý dost 🫣

silviaeli
18. máj 2023

My ideme do Turecka, keďže všetko je buď vypredané, ale sme už tam boli😊
Numa Bay Exclusiv ..vojdete aj do 5tis na 12dni 😉

mironka
18. máj 2023

@silviaeli ďakujem za odporúčanie 😉

yanni
18. máj 2023

@rutyruth preco nie? No zial, mas smolu. Slovencina nie je svetovy jazyk. A ani nebude. Aspon sa dieta nieco nauci.

mary841
30. dec 2023

@silviaeli dobrý deň, prosím Vás, ako ste tam boli spokojní? Ďakujem

silviaeli
1. jan 2024

@mary841 my sme boli veľmi spokojní..čisté, teple more, blizko letiska, blizko na prechádzky do mesta😊

mary841
1. jan 2024

@silviaeli ďakujem krásne za odpoveď, už sme včera zaplatili Krétu, keďže synovi platí ešte OP a nemusíme vybavovať pas, o rok dáme Turecko alebo Severný Cyprus s pasom. Takže si poznačim aj ten Numa Bay 🙂

silviaeli
2. jan 2024

@mary841 Jaj tak foto je Cyprus - Chrysomare beach😊..ale aj Numa Bay bolo super..len more v Turecku nie je take pekne čisté ako na Cypruse😕

silviaeli
2. jan 2024

@mary841 ja by som viac odporúčala Cyprus👍🏻😉..Turecko už len kvôli moru my nebudeme viac zvažovať 🤷🏻‍♀️Ved kvôli nemu tam predsa ideme😉

mary841
3. jan 2024

@silviaeli tak to veru je pravda, more sa neda porovnávať. Bola som v Turecku, na Cypre už 2x. My sme boli minulý rok na Cypre Ayia Napa, Nissi beach je veľmi komerčná v sezóne, by som tam nechcela veru chodiť každý deň na pláž... Ale boli sme na Makronissos Beach, tip top 😊

silviaeli
3. jan 2024

@mary841 áno Nissi beach je dostupná od hotela Chrysomare beach pesi popri plazi, bolo tsm veru milión ľudí 🫣..ale Chrysomare má vlastnú pláž 😊..
A akom hoteli ste boli na Makronissos beach?

mary841
3. jan 2024

@silviaeli boli sme v Dome beach, tiež majú vlastnú pláž, ale chodili sme i tak na Makronissos beach, prešli sme si pobrežie, a tak som zhodnotila, že Makronissos beach je naj, pre mňa určite 😍 raz znovu pôjdeme 🙂