Dovolenka s 3 deťmi do 7 000 eur
Poradte dobre rezorty,prvy krat dovolenka s detmi.
Co hladame vodne preliezly,smykavky pre deti.
Peknu ,pieskovu plaz s volnym vstupom.
Teple more.
Cestu vyhradne letom max do 3h s odletom Ba,Vieden.
Skor menej ludi v rezortoch,hotely s 700izbami ,skor nie ale ak by bola oblast pekna aj ostatne veci na zvazenie.
Egypt a odkial si deti prinesu suvenir v podobe hnaciek-nie.
Moze byt aj polpenzia
Dakujem.
My sme si vzdy samy zabookovali letenky a hotel cez booking a pozicali na ostrove auto. Baleary su super, mallorca je skvela aj pre deti (my sme boli na jednej z naj plazi, hotel tusim iberostar ale taketo drahe to nebolo, ja len, ze ju vies mat isto za menej)... Ale zas je pravda, ze my sme neboli tak dlho.
My máme tiež 3 decká a chodíme bez cestovky vlastným autom a v Čiernej hore sme minuli 3000 eur za dva týždne. A videli sme toho strašne veľa...🙂. Deti vedia zvládnuť aj dlhú cestu, stačí naplánovať zastávku.
@missdiva no my sme nechceli 8 dni. Preto nam napr.spanielsko padlo. Vsetko co som nasla bolo 7-8 dni. 3 roky sme nikde neboli. Takze sme chceli ist uz na dlhsie 🙂
@anonymous87 az teraz citam druhy prispevok, tak to potom jasne, cez cestovku s cenou nepohnes a uplne chapem, ze niekto chodi radsej na dlhsie.
@silvia2013 no tak my sme isli low cost, s malymi detmi si to neviem predstavit.
@gabriellle prave si citam Vasu spravu...tento rok prvykrat Cyprus...ak sa podari...4 deti..Dome beach...boli ste spokojni?
@anonymous87 dobrý deň, kedy idete ?
@spolocenskesatynela od 9.8. (Odlet ba) do 20.8. (Odlet Larnaca) 🙂
@anonymous87 my ideme 16.8 🙂
@spolocenskesatynela tak to sa tam stretneme 😀
@chovancova27 Môžeš mi dať prosím ťa tip, ktorý hotel idete? Keď tak aj súkromnú správu. Dik
@zuzanars na Mallorce? 7 noci budeme v Grupotel Port D'Alcudia a posledne 2 noci v Tent Playa de Palma
Blokovala som to, v januári, kedy boli first minute.
Ja by som s menšími deťmi do hotela bez slovenskych animátorov nešla...
@mironka velmi prevelmi 🙂 je tam nadherne 🙂 more, sluzby, strava, personal 🙂 nebudete lutovat 🙂
@chovancova27 ďakujem, pozriem.
My ideme do Turecka, keďže všetko je buď vypredané, ale sme už tam boli😊
Numa Bay Exclusiv ..vojdete aj do 5tis na 12dni 😉

@missdiva my ideme na Severny Cyprus. Je to vela, netvrdim, ze nie. Ale zas ja nie som na to hladat si vsetko sama. Radsej chodime cez cestovku 🙂