icon

Dovolenka s dieťaťom v Chorvátsku

lulu2
19. feb 2008

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Chorvatska? My sme si vybrali hotelovy komoplex Solaris pri Sibeniku. Neboli ste tam niekto nahodou minuly rok? Ideme s malym - v case dovolenky bude mat rok a 4 mesiace. Nie je to skoro? Nepoznate tento hotel, ake su tam izby, sluzby, prostredie? Dakujem za vsetky prispevky.

mima595
25. máj 2011

@zuba - my sme platili do OTB banky v zadare

syja
25. máj 2011

my sme objednavali cez limbu a tym padom to bola platba cez nasu tatrabanku tak poplatok bol len minimalny nejaky par centov a cena aparmtanu bola len o 3 eur vyssia na noc ako priamo cez apartman. limba nam poslala ubytovaci poukaz a vsetko takze maximalna spokojnost. neviem ci to minimalne navysenie bolo len pri nasom apartmane aleob je to tak u vsetkych.

zuzkap2
25. máj 2011

@zuba neviem ti povedat do ktorej banky v chorvatsku isla platba,lebo zalohu platil kmotor kedze ideme spolu dve rodiny do jedneho apartmanu , ale platba bola realizovana z tatrabanky a majitel apartmanu mal peniazky cca na 5 den uz na ucte a v celej sume

mariamayi
26. máj 2011

@simonka16 Ahoj Simonka ..chcem sa ťa opýtať, či máš nejakú skúsenosť alebo si počula od iných , ako je to s ubtkom v Nine alebo okoli, ak chceme isť "naslepo" koncom júna - začiatkom júla." dik

babulinkab
26. máj 2011

@zuba my jsme vždy platili platebním příkazem a byly tam vysoké poplatky, letos jsme zaplatili platební kartou přes internet a přeúčtovali nám jen nějaký minimální kurzovní rozdíl myslím okolo 50 kč

jasminet
26. máj 2011

baby kolko cca trva cesta do tucepi?

lucinocka
26. máj 2011

@jasminet odkial🙂

biba12
26. máj 2011

@zuba nas domaci ma ucet v nemeckej banke a prevody v EU su , ked si to posles sama cez IB zdarma.

biba12
26. máj 2011

@jasminet cca 10 hodin po dialnici. Ale je tam poriadny natresk,hlava na hlave. Aspon, co poznam ja. Ale pekna promenada. Ale na moj vkus primnoho ludi. A sami Cech a Slovak🙂

biba12
26. máj 2011

@lucinocka vidis, to mi nedoslo, ja som automaticky ratala BA.

gumkacik
26. máj 2011

my tiez chceme ist autom na blink kde je krasne v chorvatsku este sme neboli

jasminet
26. máj 2011

@lucinocka
@biba12 z BA 🙂 diky.. my ideme uz o necely mesiac, takze to nebude este tak strasne s ludmi. davno davno sme tam boli, ale cestu si moc nepamatam

janulka21
26. máj 2011

Ahoj, moc Vás prosím o radu. Chtěli bysme s roční holčičkou do Chorvatska, někam nahoru jak je Opatija nebo na Krk. Můžete mi doporučit nějaké apartmány? Případně nějaké Vaše tipy, kde jste byli spokojení s ubytováním? Děkuji 🙂

katie1
27. máj 2011

@vargovka ahojky. Este jednu otazocku 😅 Kde je lepsie zamenit eurace na kuny? Urcite si vezmeme nejake kuny na cestu, ale zbytok je vyhodnejsie zamenit az v Primostene, ci je to jedno?

linda40
27. máj 2011

Vlani bolo oveľa výhodnejšie meniť v Chorvátsku. My sme sa vybrali na dovolenku len s eurami. Aj v Maďarsku sme platili eurami - za benzín a dialničnú známku a v Chorvátsku sme si zamenili.

vargovka
27. máj 2011

@katie1 ubytko sme platili v € a potom sme si zamienali tam na kuny. je tam pri potravinach banka,ale zamenia vam aj v Turist Bire. 🙂 🙂

katie1
27. máj 2011

@linda40 @vargovka dakujem 😎

jankabambulka
27. máj 2011

ahojte. my ideme 1.8. neviete aké počasie hlásia predbežne?? počula som , vraj má byť august studený ...

mima595
27. máj 2011

@jankabambulka - a kde nakoniec idete??

jankabambulka
27. máj 2011

zasa ten pirovac ako minulý rok a do toho istého apartmánu. radko sa nedal presvedčiť na iné miesto a že u vyhovuje tá pláž skrz deti, ubytovanie by sme lepšie isto nezohnali.. a milion ďaľších dôvodov prečo neísť inde ale zrovna zasa tam. ale našťastie nejdeme zo svokrovcami ako cheli . tak aspoŃ to ...

macka01
27. máj 2011

@daanka85 oneskorene,ale ...nemusíš sa báť,určite sa ubytko á zohnať aj priamo na mieste,tam kde chodíme my určite,luia stoja s tabuľkami okolo cesty a nukaju sa,tak sas neboj.

maruska22
27. máj 2011

baby oplatí sa ist do chorvátska aj v septembri...tak v polovici...myslím kvoli pocasiu..ci uz nie je velmi zima

heln
27. máj 2011

@maruska22 asi ako ktorá lokalita, boli sme jeden rok koncom augusta, začiatkom septembra na istrii - rovinj, tam bolo dosť teplo a minulý rok sme boli v auguste v istrii - poreč, tam bolo dosť veterno, porasty borovíc, takže mne osobne bola zima. 🙂 iné neviem.

darca30
27. máj 2011

@maruska22 No, my sme boli minulý rok v septembri pri Zadare a september bol teda v ten týždeň v celom Chorvátsku dosť chladný. 😖

biba12
28. máj 2011

@jankabambulka pocasie sa na takto dlhodobo urcit neda. Pozeram vzdy radary na shmu a riadim sa podla toho...

biba12
28. máj 2011

@katie1 lepsie je menit tam, pozri si pred dovolenku kurz v chorvatskej NB a u nas.

drnduliak
28. máj 2011

@maruska22 aj my chceme ist az zaciatkom septembra, dufam, ze bude este pekne...mozno treba ist potom cim juznejsie

jankabambulka
28. máj 2011

my ideme v auguste ale časť kún sme už vymenili. všimnite ako išlo to hore. ušetrili sme síe nejakých 15€ ale mohli sme aj viac keby sme bli menili hne´d ako sme chceli.. ale zvyšok meníme až priamo na mieste v chorvátsku