icon

Dovolenka s dieťaťom v Chorvátsku

lulu2
19. feb 2008

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Chorvatska? My sme si vybrali hotelovy komoplex Solaris pri Sibeniku. Neboli ste tam niekto nahodou minuly rok? Ideme s malym - v case dovolenky bude mat rok a 4 mesiace. Nie je to skoro? Nepoznate tento hotel, ake su tam izby, sluzby, prostredie? Dakujem za vsetky prispevky.

maartinkaa
1. jún 2011

@katka55, bodka13 tu na tejto strane dala dobre mapy, tam si zadas odkial-kam a malo by ti to vyznacit trasu aj cez slovinsko a aj cez madarsko,,,, 😉

alicc
1. jún 2011

@katka55 teraz sa uz nemusis vozit po dedinach v madarsku, v komarome nabehnes na dialnicu a tou ides az do chorvatska, v madarsku si kupis dialnicnu znamku, myslim je 10 dnova. my sme takto presli madarsko cca za 3 hodiny, aut na dialnici bolo malo, takze sa dalo v podode slapat 😉

zuzin78
1. jún 2011

@alicc nebol tam vecer hluk? myslim ako diskoteky? my ideme aj s 5 mesacnou dcerkou aby sa vyspala

zuzin78
1. jún 2011

@alicc tak je to rychlejsie ak sa date na dialnicu. my ak pojdeme na dialnicu sa napojime az v Sekesfehervari, aby sme sa vyhli budapesti.

zuzin78
1. jún 2011

tak este raz pisem
hladam info od vas ,kto bol v Girandelli v Rabaci 😉
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katka55
1. jún 2011

@maartinkaa ja s tymi mapami zvyknem robievat, ale treba sa s tym trochu aj pohrat, lebo ta to posle do madarska cez rakusko 😀
@alicc no super, dakujem za pozitivne info 😉

maartinkaa
1. jún 2011

@alicc presne ako pises, pekne po dialnici a za par hodin si v chorvatsku 😉

alicc
1. jún 2011

@zuzin78 vies co ja nemam nejake negativne skusenosti, nepamatam si ze by nam hluk nejako zneprijemnoval zivot, tak dufam, ze aj v prezijete krasnu nezabudnutelnu dovolenku 😉

alicc
1. jún 2011

@katka55 nie je za co, krasnu dovolenku prajem 🙂

mima595
1. jún 2011

@zuzin78 - ale Budapest je uplne v pohode...my sme isli 2x...s navigaciou, prechadzali sme Budapestou raz okolo polnoci, raz o 22.- bez problemov.....
dokonca sa da ist cez obchvat Budapesti, ale to asi cez den......kamoska isli cez obchvat v nedelu okolo 15.00, vtedy sa aj Madari vracali z Balatonu, takže bolo plne, ale inak my mame s Madarskom len dobre skusenosti

mima595
1. jún 2011

teda cez Budapes sme isli 4 x...hore som pisali o ceste tam, naspat z Chorvatska sme isli cez Budapest v sobotu o piatej, tam sme chytili kolonu, lebo jedna baba tam tukla v uzuckom miestecku, a minuly rok asi o druhej v noci a takisto parada.....

zuzin78
1. jún 2011

@alicc to verime aj my, aj ked s dvomi malymi detmi - to uvidime . stale hladame , a girandella sa nam paci.

agentkak
1. jún 2011

@katka55 ahoj kati nad tym sme dlho špekulovali aj my kadial....a kam konkretne idete ??
my sme sa naokniec rozhodli pre cestu rakusko-slovinsko-chorvatsko.....po všetkych uvahach a prepočítaní to zhruba vyjde rovnako švagor ma nejaky program kde nam hladal najvyhodnejšiu cestu a po preratani a vypočitani všetkeho vyhodilo tuto trasu aj napriek tej 30e dialničnej a kedže ideme na istriu tak asi uz špekulovat nebudeme 😉

babule ktoréé máte už skusenosť s miminom pri mori, chcem sa spýat čo ste dávali na pitie drobcom? lebo čajíky hipp ktore davam normalne tu mi pri dlhšom pobyte vonku v teple lúbia skysnúť 😖 a to nehovorim potom o teple tam máte nejaké skúsenosti či rady?

katka55
1. jún 2011

@agentkak my ideme do sibeniku. skusim to este prepocitat, ale mozno na istriu je to lepsie takto ako pises. musim si k tomu seriozne sadnut 😀 😉

agentkak
1. jún 2011

@katka55 ahaa jasne tak to potom ešte stoji za zavženie my ideme k Pule takže asi riskneme to slovnsko a kedy sa chystate?

katka55
1. jún 2011

@agentkak my ideme 25.6. rozmyslam, ze by sme vyrazili uz o polnoci, lebo my s mm uz aj tak nezaspime 😀 je to nejakych 800 km.

katkabb1
1. jún 2011

@katka55 aj my ideme k šibeniku, presne nejaká dedina Žaborič. Idete tam prvýkrát,alebo ste tam už boli? my ideme 13.8.

agentkak
1. jún 2011

@katka55 jej aj my 😀 tiez sme premyšlali kedy a nakoniec sme sa dohodli že pojdeme o 04:00 nad ranom lebo keby sme šli na noc a došli tam skoro rano tak neviem ako by sme zvladli sa venovat malemu check inn mame az o 14tej takže asi to riskneme takto aj ked sa zas obavam maleho ako to vydrzi v aute predpokladam ze do tej deviatej si pospi no čo bude potom dufam že nie cirkus 😠

katka55
1. jún 2011

@katkabb1 my ideme do strediska Solaris. este sme tam neboli, ale mam same dobre odporucania, tak musi byt dobre 😀 😉
@agentkak vy mate aj menej km, ze? my mame tiez check in az poobede, ale niekedy sa vraj da ubytovat aj skor a toto este nie je sezona, tak mozno sa bude dat. ale budeme mat asi aj dost prestavok kvoli malemu, tak mozno prideme akurat 😉

agentkak
1. jún 2011

@katka55 hej menej asi do 700 km zhruba tak hadam budu cesty ok ked ideme v piatok čo som všade čitala že to je najhorši den na cestovanie 😀 užite si to tam a potom daj info ako sa pačilo 😉

katka55
1. jún 2011

@agentkak aj vam peknu dovolenku 😉 ideme my teraz von na nejaky MDD program 😉

katkabb1
1. jún 2011

@katka55 Solaris odporučovali v cestovke aj nám, ale keďže máme trošku špecifickejšie požiadavky - ubytovanie pre 3 dospelých- tak už tam nebolo nič voľné. Tak hádam budeme spokojní 🙂 Hlavne aby sa páčilo deťúrencom 🙂

ketinecka
1. jún 2011

@zuzin78 ja som bola 2x, ak mas konkretne otazky, tak mi napis do IP 🙂

lauraa
1. jún 2011

@agentkak cez slovinsko je dialnica nejakych 70 km a vzdy nam to trva strasne dlho kym tych par km prejdeme, uz nie len ze zaplatis tych 30 eur ale este ti to trva ovela dlhsie ako cez madarsko...... a to my necestujeme ani piatok ani vikend vzdy volime den v tyzdni......aj tento rok ideme uz vo sttvrtok a vraciame sa v utorok....

lauraa
1. jún 2011

@agentkak na pitie beriem cistu vodu , okrem toho nemame daleko do apartmanu, casto sme cez obed chodili s malou na ubytko aby si oddychla v postielke ,aj ked jej nerobilo problem spinkat v kociku na plazi...

syja
1. jún 2011

@zuzin78 poslala som ti IP s vycerpavajucim info o girandelle. ak ta napadne nieco konkretne rada odpoviem

agentkak
1. jún 2011

@lauraa jooj čistu vodičku mi moc nechce asi ho budem musiet na to naučit lebo ine vychodisko asi nevidim 😅 a vy chodite na istriu cez madarsko ?

nikoleta164
1. jún 2011

Poznate niekto dedinku Nin, pri Zadare a viete mi nieco povedat kam sa chodi k liecivemu bahnu?

janka_puf
1. jún 2011

@nikoleta164 liečive bahno maš kusok od plaže,to uvidiš ludi namazanych bahnom a tak sa tam prechadzaju po plaži.Vidno to z plaže

drnduliak
1. jún 2011

@agentkak s cajmi su take peripetie?no chvalabohu, ze stale kojim...to je najistejsie a vzdy cerstve, hehe 😀