icon

Dovolenka s dieťaťom v Chorvátsku

lulu2
19. feb 2008

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Chorvatska? My sme si vybrali hotelovy komoplex Solaris pri Sibeniku. Neboli ste tam niekto nahodou minuly rok? Ideme s malym - v case dovolenky bude mat rok a 4 mesiace. Nie je to skoro? Nepoznate tento hotel, ake su tam izby, sluzby, prostredie? Dakujem za vsetky prispevky.

zuzkap2
14. jún 2011

@lydia22 stastnu cestu domov

@bubinko83
@dida81 aj my ideme na Rab-Lopar a uz sa nam to krati odchadzame 1.7

dida81
14. jún 2011

jééj, no super, aspon date tiež infošky 😉 a fotečky 😀
@bubinko83 a vy kedy idete ? My asi tak v polovicke jula, len este to nemáme potvrdene,ale tak by sme chceli..

alami
14. jún 2011

@lydia22 šťastnú cestu, nech vám cesta rýchlo prejde a ďakujeme za všetky akturálne info 🙂 🙂 🙂

bubinko83
14. jún 2011

@zuzkap2
@dida81 my ideme 8.jula ,tak sa asi vždy obideme. No už sa neviem dočkat 😉

zuzkap2
14. jún 2011

@bubinko83 my budeme na Rabe do 9.7

dida81
14. jún 2011

tak to ano, na Rabe zacne @zuzkap2 , potom @bubinko83 a nakoniec MY 🙂

verondza
14. jún 2011

@dida81 ja idem uz tuto nedelu. tak to vypada tak, ze zacinam ja 🙂

lauraa
14. jún 2011

@dida81 ano da, len sme ho tam nosili, lebo pretlacit kocik pieskom bolo skoro nemozne....deti je na plazi velmi vela a kocikov tiez....

alami
14. jún 2011

baby, čím platíte v maďarsku za dialničnú? dá sa eurami, alebo kartou zaplatiť?dík

renciik
14. jún 2011

@marija ahoj, kde ste boli ubyt. v rabaci? my rozmyslame ist niekam na istriu, ak vies poradit dobre ubytko, budem ti vdacna 🙂

marija
15. jún 2011

@renciik ahoj, my sme boli v Girandelle, maju tri pavilony Satur, Merkur a Uran, ale hned v tom istom areali su aj apartmany Lanterna a depandance Mediterna. Ubytko v pohode, ciste, pekne, ziaden luxus, ale tak su to 2hviezdickove ubytka, ale naozaj ciste a to je hlavne. Podla mna lepsie ako 3hviezdicky v Grecku 😉 stravovanie je v hoteli Girandella a jedlo neskutocne dobre, naozaj tam varili na vybornu, velikansky vyber jedal. More krasne. Pekne stredisko. Ak nenajdeme nic ine co by nas zaujalo, pojdeme spat tam 😀

lydia22
15. jún 2011

@alami platili sme kartou.

mima595
15. jún 2011

@lydia22 - už ste doma?? aka bola cesta??

zuzi26
15. jún 2011

ahojte my cestujeme na Rab Lopar uz tuto sobotu, nemate nejake info a tipy? Ja potom napisem ako bolo 😉 My berieme surodenecky kocik PT a urcite aj manducu - no som zvedava ako to zvladneme s dvoma krpcami - ale uz sa veeeelmi tesime 🙂

kaja73
15. jún 2011

@renciik Suhlasim s
@marija aj my sme tam boli-v tom istom hoteli -plna spokojnost-boli sme tam 2 krat.Ale-to len aby si vedela - Rabac nie je typicke chorvatske stredisko-je to skor kupelne mestečko,kde je vela hotelov a vilky ani moc nie.Tiež tam nenajdes typicke uzke chorvatske uličky.proste atmosfera je tu ina-ale je tu fakt pekne.

marija
15. jún 2011

@kaja73 a dnes vyplacame dovolenku a ideme opat do Rabacu 😀 😵

lydia22
15. jún 2011

@mima595 ahoj uz sme doma z rabu sme vyrazili o 16tej a domov dosli o 3tej rano.cesta prebiehala lepsie ako tam nam rychlejsie zbehla.cesty v pohode.

kaja73
15. jún 2011

@marija Do akeho veku sa teraz za deti neplati? My sme tam chodili,kym sme platili len za 2 osoby-deti mali zdarma do 6 rokov-vtedy.My chodime vždy na 2 tyždne a už sa to potom predražuje 😒-ak platis aj za dieta- tak už chodime len do sukromia.Sice varim,ale mm pomaha-tak sa da.

mima595
15. jún 2011

@lydia22 -este taka kontrolna otazka.. 😀 ..na Rab sa ide trajektom???
ja som totiž vcera vecer pozerala na nete, kolko zdrazel trajekt na Pag, a kolko by stalo. keby sme sa isli pozrieť na 1 den na Rab...ale zoaden trajekt na Rab som nenasla....
nasla som len lod z Novalje na Rab....

zuzi26
15. jún 2011

na rab sa ide trajektom
lydia22 ako ste sa mali? Kde ste byvali? Kolko ste cakali na trajekt? Budem vdacna za kazdu info - ideme 1 krat s dvoma malymi, tak mam stiahnuty zaludok ☹ Pocasie vam vyslo?

lydia22
15. jún 2011

@mima595 hej ide tam trajekt my sme sli z jablanacu a stal nas 126 kun dieta do 3 rokov neplatí.

lydia22
15. jún 2011

@mima595 ale neviem ako to je medzi pag a rab ci trajekt ci lod daj si do googla trajekty na rab co ti vyhodi.

marija
15. jún 2011

@kaja73 za obe deti platime po 14eur poistenie, to je vsetko 🙂

kaja73
15. jún 2011

@marija tak to mate zatial fajne 🙂

lydia22
15. jún 2011

@zuzi26 sli sme trajektom z jablanacu cestou tam sme cakali asi pol hodinu cestou spat sme akurat prisli a nastupili ako posledne auto su aj vypisane ako casto chodia z rabu tak kazdu hodinu.byvali sme v apartmane villa franka 5minut od mora. Stal na den 50eur ranajky 7eur.pocasie bolo krasne a aj ked sem tam bolo pod mrakom tak bolo dusno.ak mas dalsie otazky rada odpoviem.

marija
15. jún 2011

@kaja73 hej hej mame 😉 ale letecky uz ta starsia plati nejaku sumu... to len do 2 rokov je to lacne 😀

zuzi26
15. jún 2011

ako ste zvladli cestu - my cestujeme z Bratislavy...chodili ste na rajsku plaz, ci ste nasli aj lepsiu?

alami
15. jún 2011

@lydia22 ďakujem 🙂

lydia22
15. jún 2011

@zuzi26 my sme boli v banjol tam su pekne kamienkove plaze a dno je piesok,boli sme aj na rajskej plazi ale nam vadil piesok mali sme ho vsade a aj ako mesto sa nam banjol viac pacil ako lopar.

lauraa
15. jún 2011

@lydia22 tesi ma ze sa vam pacilo v Banjole.... aj ja ho mam radsej ako Lopar, do mesta Rab nie je daleko a da sa tam ist kazdy vecer a vzdy najdes nieco nove.... Plaze v banjole su pokojnejsie ale o to rusnejsie je mesto vecer.....takze z kazdeho rozku, trosku 😵