icon

Dovolenka s dieťaťom v Chorvátsku

lulu2
19. feb 2008

Ahojte, chystate sa niekto toto leto do Chorvatska? My sme si vybrali hotelovy komoplex Solaris pri Sibeniku. Neboli ste tam niekto nahodou minuly rok? Ideme s malym - v case dovolenky bude mat rok a 4 mesiace. Nie je to skoro? Nepoznate tento hotel, ake su tam izby, sluzby, prostredie? Dakujem za vsetky prispevky.

natalia777
9. mar 2013

@mima595 praveze sme tam este neboli, my sme stale chodievali na peljesac, co je vsak daleko na take male babo......stale hladam ubytko, prave som nasla v Potocnici za fajn cenu, poradis mi? ako tam je? vhodne pre take deti ako mame my??? dakujem, myslim plaze a pristu do mora, a aky tam je velky ruch, a ci je tam par restauracii a nejake zabavky pre deti 😅

mima595
9. mar 2013

@natalia777 - my chodime do Potocnice už 4 roky..plaz je ako stvorena pre tvoje deti, ale je to uplne kludne dedina, iba s jednym hotelom a nie je tam ani obchod....na nakupy a na prechadzky chodime do NOvalje...
ake ubytko si nasla?? posli mi link, ti poviem, kde to je....

lolonka
9. mar 2013

@mima595 kde je ta Potocnica?

lolonka
9. mar 2013

my sme boli minuly rok v Tucepoch.........bolo tak pekne...len by som uvitala teplejsie more...a menej ludi.....hladame peknu plaz...kamienkovu...ale taky strk skor...a klud....

cmulinko
9. mar 2013

My uz druhy krat ideme do Podstrany k tomu istemu domacemu.Apartman ma priamo pri mori....doslova doplujete do mora z okna 😀 a domaci je fajn chlap.Nema problem s detmi ako napr sme raz zazili v Zaborici u jednej domacej,ktora mala este aj vyhradeny cas na siestu a vtedy moje deti museli byt uplne ticho aby nerusili bohaty taliansky manzelsky par.Tento rok ideme 2 rodiny a mame rezervovane cele prizemie kde su 2 apartmany spojene do celku a je to pre 8 osob.Nas bude 10 a z toho je 6 deti-2 najmensi budu spat v cestovnej postielke.Tu si kuknite ak to niekoho zaujima.
http://www.cromedia.com/martina/apartmani.htm#

mima595
9. mar 2013

@lolonka - ostrov pag, za Novaljou...

lolonka
9. mar 2013

@cmulinko ta Podstrana je kde<

cmulinko
9. mar 2013

@lolonka ked otvoris ten link tak tam je to pekne rozpisane.Je to nedaleko Splitu len 10km a znamy Omis je tiez len 10km.Celkom kludne miesto.

lolonka
9. mar 2013

@cmulinko ...a more tam bolo ake.teple?..

lolonka
9. mar 2013

@cmulinko ..take nieco si predstavujem....hned u mora...a malo ludi...teple more..klud...vy ste ako nasli toto ubytko?...na blink niekedy?...nema tam fotky apartmanov..ake su?

cmulinko
9. mar 2013

@lolonka fotky su v galerii ale zvlast o kazdom apartmane nema...len take spolocne fotky,kde je z kazdeho rozka troska.nesli sme na blink nikdy a v zivote by som s 3 detmi tak nesla.nam to odporucal kolega z prace.

lolonka
9. mar 2013

@cmulinko a ake to tam inak je?...nie je tam vela ludi?... je tam nejaka restika??? obchod?

cmulinko
9. mar 2013

@lolonka my sme boli vzdy na konci augusta...ludi malo.do obchodu sme chodili to splitu cca 10km,ale su tam aj miestne potraviny.restiku sme ani len nehladali,takze o takychto vymozenostiach ti nemozem nic napisat.pre mna bolo dolezite mat klud a pokoj a plaz hned pri dome... myslim si,ze vsetko ostatne sa da najst podla potreby.

diocka
9. mar 2013

@cmulinko tie apartmany vyzeraju super. chcem sa spytat ci tam nie je hned taky prudky nastup do vody - ze hned je pomerne hlboka voda. asi nie velmi vhodne pre 1,5-4 deti, ze?

tinushka13
9. mar 2013

@mima595 juuj ostrov Pag.. ostrov hriechu a zábavy.. aspoň tea bolo to tak v našom podaní.. doteraz.. 🙂 skvelé miesto 😀 Ale tak ja to poznám len tam ako sú tie bary a diskotéky.. .-🙂

Chystáme sa na ostrov Krk.. je najbližšie.. predsa len sectovať s bejby sa mi ďaleko nechce, Krk mám vyskúšaný 4x.. vždy skvelé počasie.. super pláže.. reštiky.. potraviny.. a dokonca na pláži tobogán pre dospelákov a predetičky maličký bazénik.. 🙂

lolonka
9. mar 2013

@tinushka13 a kam tam chodite? tiez mate zajednane dopredu?

cmulinko
9. mar 2013

@diocka my tam budeme mat 6 deti vo veku 10,7,6,4,2 a 18 mesiacov...voda je tam pre deti dobra.mam niekde ulozenu fotku,kde manzel je daleko vo vode a furt ma vodu len po pas.skusim pohladat a dat to sem.

cmulinko
9. mar 2013

@diocka prva fotka je voda priamo pred apartmanom a druha fotka je dalsia plaz cca 300m od apartmanu smerom von z Podstrany na smer Omis.Na tej druhej plazi nebol skoro nikto.Tu manzelovu fotku nemozem najst...asi som ju vymazala z pocitaca.

lolonka
9. mar 2013

@cmulinko to ziram....kde su ludia?...to by sa mi pacilo..tak malo ludi.. 🙂

tinushka13
9. mar 2013

@lolonka nikdy sme nemali zajednané dopredu.. ideme vždy partia.. vždy nájdeme fajn ubytko.Nikdy nebolo zle.aj teraz pojdeme len tak.. vyrazime v noci..a ráno o 6-7 hod sme tam.. V noci sa aspon malá vyhajá.. a zásadne chodíme vždy vo štvrtok- kvôli premávke a v mesiaci Jul- kvoli niektorym statom, tie maju prazdniny az od augusta. cize v july sa sa aj lahsie hlada ubytko.. a o Pagu aninehovorim. August total napraskany..sme boli leto dozadu.. no tazko sa hladalo..

cmulinko
9. mar 2013

@lolonka to bolo fotene minuly rok koncom augusta.

simikiko
10. mar 2013

Ahoj, boli sme tam síce predminulé leto s polročným synom a poviem, že to bola úplne pohodová dovolenka. Vyskytla sa jedna krízová situácia na ceste tam, lebo sme išli autom z piatka na sobotu, a uviazli sme v zácpe, ale inak čo sa týka malého úplne super, bolo síce teplo, ale pri hoteli pri bazéne boli stromy a malý tú dovolenku pod nimi skoro celú prespal. Je to super komplex, ale chýbal mi tu priamy kontakt s mestom a izby boli strašne malé a fakt to bolo dosť drahé, ale myslím že sa tam ešte vrátime. A ešte jeden mínus z hotela keď sme sa chceli dostať s kočíkom k bazénu, ktorý bol pri tom hoteli tak sme museli kočík prenášať cez taký malý kamenný múrik, to majú nedomyslené, boli sme v hoteli Ivan. Pozitívum bola pláž pri hoteli vysypaná jemným kamienkom a potom v prípade nepriaznivého počasia vnútorný komplex bazénov.

nellyza27
10. mar 2013

@zuzin78 ahoj, my sme mali apartman pre piatich a stal 80 eur

lauraa
10. mar 2013

@lolonka my sme skoncili na blint v podstrane, tiche, pokojne , plaze pred apartmanny sukromne ,malo ludi, restiky priamo na plazi , aj bufet a zmrzlinu najdes, potraviny , pekaren, lekaren.... vsetko tu.....len co chyba je nejake detske ihrisko.... ale ked zajdete do Omisu (nie je daleko)pieskova plaz ale mna nejako nenadchla,zato kolotoce,trhy, mestecko stoji za pozretie.....

lauraa
10. mar 2013

@lolonka https://picasaweb.google.com/102146716195483106...
skus sa pozriet ....je tam aj Podstrana.... biely domcek priamo na plazi....

helulicek
10. mar 2013

Ahojte holky,
tož i já brouzdám po netu a koukám na apartmány v Chorvatsku. Na blind jsem nikdy necestovala, když už, tak se stanem na zádech a to te´d jaksi nejde 😀
Byla bych ráda, kdyby mi někdo doporučil nějakej apartmán, kontakt na někoho atd. Hlavně chci být blízko pláže, vhodné pro děti a v klidném prostředí, ne plné pláže a v noci aby mi nikdo nevřískal pod oknem 😉 ale zas život tam může být to jooo 😀 😀 A nééé nic drahého 😀 to je požadavků co 😀 😀
@cmulinko prosím tě, dívala jsem se na ten tvůj odkaz a zaujal mě. jen teda jsem nenašla nikde tabulku pro rezervaci. To jsem se blbě dívala nebo musím napsat přímo majiteli maila? a v jakém jazyce, porozumí češtině?? Se asi ptám jak trotl co?

cmulinko
10. mar 2013

@helulicek musis mu napisat mail a ja osobne mu pisem po slovensky.kludne mozes aj cesky alebo anglicky.majitelova dcera ovlada nejake zaklady anglictiny.inak nemusis sa bat...on si to aj tak preklada v pocitaci do chorvatctiny a odpisovat ti bude tiez po chorvatsky.odpoveda este v ten den...max na druhy den.

budgeto
10. mar 2013

Ahoj všem. HLEDÁME RODINU NA DOVOLENOU V CHORVATSKU v hlavní sezoně 2013. Už nějakou dobu marně hledám v okolí někoho, kdo by s námi jel na dovolenou do Chorvatska. Známí buď jedou v jiný termín, nebo mají čerstvě mimi. Jsme rodina z východních Čech se dvěma dětmi - holka 5 let, kluk 1,5 roku - a máme představu týdenní až dvoutýdenní dovolené v Chorvatsku v termínu 13. 7.-4.8 2013, někde severněji - Istrie, ostrov Pag... optimálně klidnější místo s pozvolným vstupem do moře. S dětmi si ještě neriskneme jet autobusem. Bylo by to na častější zastávky autem a rádi bychom našli další rodinu alespoň na cestu, pro strýčka Příhodu, když by se něco šustlo. Potřebovali bychom k moři hlavně kvůli dětem, dcera trpí hodně na dutiny. Jsme celkem přizpůsobiví, ale pod stan bychom s dětmi nejeli. Nevíte o někom, kdo řeší podobný problém, nebo by mu nevadilo se na nás vázat s cestou? Díky Martina
budgeto@seznam.cz

helulicek
10. mar 2013

@cmulinko moc díky za odpověď. Můžu se ještě zeptat, pláž je oblázková, písčitá nebo nějaká směska??

maca_p
10. mar 2013

@cmulinko moja salka kavy 😉 , pekne fotecky, malo ludi na plazi. super.