icon

Dovolenka v Chorvátsku - studená voda a drahé pláže

rabdal
9. dec 2025

Už tretí krát sme tam boli a to isté ,boli sme aj dole aj hore na istrii ,studená voda ,ďaleká cesta ,všetko drahé umelo podrobené plaze ,síce pekné okolie ,ale bolo to naposledy ,máte to tak aj vy?

anonym_60a2aa
9. dec 2025
@anonym_1c8d12

My ideme objednavat dovolenku bud tento alebo buduci tyzden.Ale snad tento,uz dnes by som mohla vediet,kedy budeme mat dovolenku v lete.Cize jul,najdrahsia sezona.Mozme len vtedy.V Tunis uz nechceme,uz sme boli 2krat.
Ja som chcela Turecko,muz Cyprus.Tak uvidime kde nakoniec vyberieme.Rozpocet na 2izby a aspon 12dni,do 10tisic.Tak som zvedava,co,kde a ako vyberieme.A samozrejme hotel pri plazi,pieskova plaz,teple more,lehatka,slnecniky v cene a tie animacie pre deti.
Tak mozte poradit,aj hotel kde ste boli a ako ste boli spokojne.Izba pre 4osoby.

@anonym_1c8d12 my sme boli spokojni v Limaku. A tu zabijete dve muchy jednou ranou, je to na S cypre, ale turecka cast 😆 len naokolo nic nie je

anonym_1bd7de
9. dec 2025
@anonym_61f57f

@anonym_1bd7de Nemusíš chápať🙂…
písala som, že nám to takto vyhovuje. Letecky by sme nešli, nejdem písať dôvody, to je vedľajšie.
Autom zastavíme kde a kedy chceme. A tiež nie sme celé 2 týždne len na pláži, ale pobehame aj po širšom okoli, vždy inde a aj loďou na ostrovy, iné pláže. Cestou tam aj späť aj prespávame napr. v Bosne, Plitviciach, Dubrovniku…

@anonym_61f57f ja len, že ja za tých 15 rokov sme s deckami videli rôzne krajiny a kultúry. Za mňa by to bolo plytvanie dovolenkou

anonym_1c8d12
9. dec 2025
@anonym_60a2aa

@anonym_1c8d12 my sme boli spokojni v Limaku. A tu zabijete dve muchy jednou ranou, je to na S cypre, ale turecka cast 😆 len naokolo nic nie je

@anonym_60a2aa to nevadi,isto hotel ponuka nejake vylety tam kde nieco je.V Tunise sme boli na lodi,aj na 4kolkach po pusti,na masazach.Tak nieco snad na ten styl ponukaju tiez,ci???

anonym_60a2aa
9. dec 2025
@anonym_1c8d12

@anonym_60a2aa to nevadi,isto hotel ponuka nejake vylety tam kde nieco je.V Tunise sme boli na lodi,aj na 4kolkach po pusti,na masazach.Tak nieco snad na ten styl ponukaju tiez,ci???

@anonym_1c8d12 ano ponukala cestovka aj vylety

andrea_ff
9. dec 2025
@nairobi

@rabdal my sme objavili penzion ktorý vlastnia dvaja bratia Chorvátsko-Slovaci, je to v zátoke na Krku čiže voda tam mala teraz v juli 28-29°, dovolenka na 1*, malo ľudí,ziadne preplnené korzo a od penziónu k moru je to na tri metre,,, my si nevieme vynachváliť,,, budúce leto sme tam opäť

@nairobi ahoj. Vieš mi do správy hodiť, o aké ubytko ide? Ak to nie je tajné? Ďakujem 🙏🙂

anonym_1c8d12
9. dec 2025
@anonym_60a2aa

@anonym_1c8d12 ano ponukala cestovka aj vylety

@anonym_60a2aa tak super,ako prve sa budeme pytat na tento hotel.Dakujem.Mame v meste 3cestovky,tak si skusime aj porovnat ceny medzi nimi.

anonym_60a2aa
9. dec 2025
@anonym_1c8d12

@anonym_60a2aa tak super,ako prve sa budeme pytat na tento hotel.Dakujem.Mame v meste 3cestovky,tak si skusime aj porovnat ceny medzi nimi.

@anonym_1c8d12 limak ponuka len Satur. Maju na neho exkluzivitu 😊

anonym_1c8d12
9. dec 2025
@anonym_60a2aa

@anonym_1c8d12 limak ponuka len Satur. Maju na neho exkluzivitu 😊

@anonym_60a2aa tak,co chodime do 1cestovky tak oni tam maju prak.viac tych cestoviek ale neni to invia,tu mame v meste tiez.Ale potrebujem riadnu cestovku,s delegatmi a riadnou organizaciou.Predsa len male deti,starsi clovek tak aj preto.

anonym_60a2aa
9. dec 2025
@anonym_1c8d12

@anonym_60a2aa tak,co chodime do 1cestovky tak oni tam maju prak.viac tych cestoviek ale neni to invia,tu mame v meste tiez.Ale potrebujem riadnu cestovku,s delegatmi a riadnou organizaciou.Predsa len male deti,starsi clovek tak aj preto.

@anonym_1c8d12 tak to je cestovna agentura, ktora ponuka zajazdy cestoviem

anonym_007824
9. dec 2025

Chodime 2x do roka, okolie Split, omis,,ostrovy a vzdy super. Voda 24-25 stupnov, niekde aj viac, cistucka. Treba vediet kam ist.

anonym_007824
9. dec 2025
@katarinaba

Ja to mam este radikalnejsie - ja tam vobec nechcem ist. Staci mi co pocuvam a citam - vacsinou strkove plaze, studena voda, hlava na hlave. A pocasie - s mojim stastim by mi preprsalo celu dovolenku.

@katarinaba hlchodime.15 rokov a nikdy sme nemali studenu vodu.

rabdal
autor
9. dec 2025
@anonym_138b02

Zdieľam tvoj názor. Hrozná cesta v kolónach, studená voda, kamene, po ktorých sa nedá chodiť, hlava na hlave, jedlo hrozné.
@anonym_f780e6 v HR si ani tie vlny veľmi neužiješ, asi ako u nás na Šírave 🙂

Áno už tam nikdy nepôjdeme a tie mytnice to bola katastrofa

anonym_007824
9. dec 2025

Niekto sa teraz v decembri zaregistroval na MK a ide sa postazovat na dovolenku? 🙂 🙂

stormie
9. dec 2025

Mozno by bolo dobre napisat kde presne a kedy ste boli? Ak niekto hlada malu plaz, teple more a prijatelne ceny a potom napise ako kritiku ze jul-august bolo na Makarskej plno, ze na Istrii bolo v juny studene more a ze v Dubrovniku bolo draho tak bol v zlom case na zlom mieste…. My sme boli 3x z toho dva razy v tom istom apartmane a plazi, ktora bola menej napchata ako Zlate piesky v BA v lete, chobotnicovy salat za 13€ a cesta v sezone (a navyse sobotu co kazdy neoporuca) uplne ok - o 7 sme vyrazili a o 16 sme sa uz kupali v mori (okolie Zadaru)

anonym_007824
9. dec 2025
@minenkaa

@rabdal prestali sme chodiť do chorvatska ,tie ceny sú strasne

@minenkaa kde su ceny strasne? O cosi drahsie ako u nas, stravovali sme sa.v restikach vacsinou, ked sa nam nechxelo, sli,sme nakupit do,supermarketu a nejako,draho sa mi nezdalo.

alantroj
9. dec 2025

Ja som chodila 15 rokov iba Ai letecky kade tade. Po korone muz nechcel lietat s malou dcerou a zacali sme chodit autom. Najskor HR hotely AI, su tu tiez kvalitne znacky ale ceny su tiez kvalitne. Vtedy mas sluzby porovnatelne s inymi krajinami. Teraz mame druhy rok karavan a chodime do HR ako do jednej z krajin. Ale mame vyslovene miesto kt nam vyhovuje - tepla voda, pieskove dno, v kempe bazeny, animacie. Len strava v restokach v HR je nic moc. Same vyprazance ak nemas rada morske veci.

marca12
9. dec 2025

@rabdal Chorvatsko je krasna krajina. Nebola som tam nikdy prave kvoli studenemu moru a preplnenym plazam. Ale raz by som chcela ist mimo sezony a vychutnat si historiu,statobyle mestecka a len tak sediet a pozerat na more. Ale ako letna dovolenka ma vobec nelaka.

martinka13
9. dec 2025

V Chorvátsku sme boli raz pred X rokmi. Nikdy viac.

anonym_1c8d12
9. dec 2025
@anonym_60a2aa

@anonym_1c8d12 tak to je cestovna agentura, ktora ponuka zajazdy cestoviem

@anonym_60a2aa no moze byt.Ini na dverach maju napisane,viac tych cestoviek.Aj preto chceme porovnat tie ceny inde,lebo aj ta agentura si cosi vezme.

lejja
9. dec 2025

Chodíme každý rok do Chorvátska, minulý rok sme boli 2 krát.Milujeme to tam.

rabdal
autor
9. dec 2025

A doplním boli sme viac krát v Taliansku a teplá voda ,piesok všade v okolí Benátok proste Chorvátsko je veľká haluz

benit
9. dec 2025

My sme boli zasa po rokoch, lebo muz to tam miluje. Voda na moje pocudovanie bola fajn a to ja som velmi hakliva, mna zabili tie ceny. Buduci rok isto taliansko.

anonym_521205
9. dec 2025
@jaja20

@anonym_521205 Za 1950€ môže mať rodina leteckú dovolenku v hoteli s all inclusive stravou, pitným režimom a animáciami v tých destináciách, ktoré som vypísala vyššie, a nielen v apartmáne, kde si musí človek sám variť a odkerovať niekoľkohodinovú cestu tam aj naspäť.
Ale samozrejme, 100 ľudí, 100 chutí, takže pokiaľ vám dovolenka v Chorvátsku vyhovuje, je to v poriadku.

@jaja20 so širokej piesočnatej pláže bez štipky chládku iba slnečník za slnečníkom k tomu voda teplá ako polievka, hlava na hlave, mi naskakuje husia koža, ďakujem nie.
Preferujeme rozmanitosť, pamiatky, výlety, múzea, kostoly, poznavačky, túry, lezenie po skalách a pod. Keď chcem byť v horúčavách na jednom mieste 8-10h môžem sedieť aj v kancli.

anonym_da6460
9. dec 2025

My Chorvátsko milujeme, z nášho pohľadu je to blizko, dá sa tam dostať aj autom, krásna priezračná, čistá voda, teplota mora úplne vyhovujúca, skvelé jedlo a vína, nevnímam, že by sme boli hlava na hlave. A potulky po historickom starom meste sú v mnohých miestach veľmi romantické.

anonym_349a53
9. dec 2025

@rabdal boli sme viackrat v chorvatsku. istria nas neocarila. mestecka krasne ale more studene a pokojne bez vln, v takej zatoke, vyzeralo to ako u nas niekde na jazerach. vadilo mi ze treba mat boty do vody. skusili sme ist aj do dalmacie, more pekne ale hlava na hlave, mne vadi ze ludia lezia tesne vedla seba a na zemi. slnecniky boli pre rezorty. ceny vysoke, strava akoze ok a doprava tam hrozna, vzdy sme chytili zapchy a kamoska ta raz isla miesto 8 hodin az 16, muza jej odvalilo na dalsi den cely prespal. potom sme skusili taliansko, hoci vela ludi to kritizuje. za mna pre male deti super, dlhe piescite plaze, pekne slnecniky s lehatkami, voda tepla a strava super, pizza, cestoviny, lasagne a zmrzlina uzasna. deti sa krasne prehraju na plazi, no stres lebo more je dlho plytke a ziadne kamene. a hlavne pre deti kopa atrakcii, lunaparky, akvaparky, pre dospelych nakupna zona, kopa restik, za mna lepsia volba ako chorvatsko. pamiatky uzasne, stale je kam ist na vylety.

hellwant
9. dec 2025
@anonym_521205

@jaja20 so širokej piesočnatej pláže bez štipky chládku iba slnečník za slnečníkom k tomu voda teplá ako polievka, hlava na hlave, mi naskakuje husia koža, ďakujem nie.
Preferujeme rozmanitosť, pamiatky, výlety, múzea, kostoly, poznavačky, túry, lezenie po skalách a pod. Keď chcem byť v horúčavách na jednom mieste 8-10h môžem sedieť aj v kancli.

@anonym_521205 ona dala priklad AI. Môžeš to mať bez AI. Ako komu vyhovuje. Mna zas nudi chodiť ako ťava v teple celu dovolenku. Stači 1, 2 vylety

liv1
9. dec 2025

To zle zle Chorvatsko😁. Prvy dom od mora, nadherne vyhlady, teple more, so sebou paddleboard, nadherna obrovska terasa s virovkou, kuchyna, apartman, skvele jedlo v restikach (ale drahe). Pokojna cast, ked sme chceli ruch a obchody, tak sme isli 5 minut peso. Na plazi my a pred nami len nasa deka 😁. A potom uz len ludia vedla. Ziadnych 35 dazdnikov pred tvarou. Treba si len vediet vybrat… toto bola nasa prva tohtorocna, druha bola tiez v HR.. bola som uz vselikde, Taliansko, Spanielsko aj ostrovy, Sardinia, Mallorca, Tenerife, grecke ostrovy… ale stale sa do HR najma na ostrovy radi vraciame a aspon 1 dovolenka v lete je vzdy tam, druha niekde inde. A za dalsie, VZDY cista priezracna voda, co sa o mnohych destinaciach povedat neda.

anonym_007824
9. dec 2025
@marca12

@rabdal Chorvatsko je krasna krajina. Nebola som tam nikdy prave kvoli studenemu moru a preplnenym plazam. Ale raz by som chcela ist mimo sezony a vychutnat si historiu,statobyle mestecka a len tak sediet a pozerat na more. Ale ako letna dovolenka ma vobec nelaka.

@marca12 chladnejsie, nie studene more sme mali asi 2x za mnoho rokov. Aj dak boko o par dni zas ako caj. Lebo sa stane, ze clovek nevystihne pocasie v auguste. Ale nikdy sme nemali preplnenu plaz. Uprednostnujeme ubytko na sukromi, dalej od velkych letovisk. Tento rok nas bolo na plazi cca 30.

slavomira236
9. dec 2025

@rabdalna chprbatsko nelaka vobec. Tohto roku sme boli turecko egypt minuly rok bulharsko cyprus juzny dalsi ideme egylt a tunisko prvykrat..ja potrebujem teplo a teple more. V egypte sme boli teraz zaciatok juna(bala som sa ze bude horuco) more malo len 25 tak na dalsi leto ideme prelom jun jul.

anonym_7c098c
9. dec 2025

Ja celé Chorvátsko a ošiaľ okolo toho nechápem. Ok možno pre ľudí na krajnom západe mi to trošičku dáva zmysel, že idu autom, ale trepať sa tam 7-8-9 hodín na šutre, hlava na hlave, mesta preplnené, jedlo nechutné, ubytovanie nízkej kategórie a drahé a to rok čo rok? Za tie peniaze máme každý rok Dubaj. Nič ma tam neoslovilo a myslím si, že je to pre ľudí ktorí majú rady jednoduchšie dovolenkovanie niečo ako rezeň v alobale pri nafukovačke … Je to môj názor, nikoho neurážam. Každý nech si chodí kam len chce.