icon

Dovolenka v Turecku

babyborn
23. jan 2025
stanulienkat
23. jan 2025

Dovolenka v Chorvatsku

slavomira236
23. jan 2025

@babyborn a co?? Ideme prvy krat jul ja a 2deti

stanulienkat
23. jan 2025

@slavomira236 pokazila si retaz🙄😌😁

ktobytobolpovedal
23. jan 2025

@stanulienkat 🤣

Autorka my odporucame delphin diva a leto 2025 ideme baia Lara

la_dolce_vita
23. jan 2025

Aj ja idem po 5x tusim.

7miriam77
23. jan 2025

Aj my ideme prvý krát, vyrážame 2.7 ,

denden77
23. jan 2025

tiez sa opat chystame 😊

mey8
23. jan 2025

No vidím, že autorka tu nič viac nedala, tak ja sa tu troska na tom zveziem....🙂 tiež co ste už boli v Turecku, poraďte mi ako je co najlepšie riešiť dovolenku? Cez cestovku, alebo si samostatné nájsť letenky a samostatné ubytovanie? ... mojim snom je prejsť Turecko krížom krážom... mam vyhliadnute také miesta ako gobekli tepe, kapadokia atď. Co si myslím, že tento rok nebude možné, keďže mame 2 malé deti. V čase dovolenky bude mať syn 3r. A dcéra 1r. A to by bolo veľmi náročné, takže by sme chceli začať s niečím,,jednoduchsím" ako Istanbul antalya atď. Ale určite by som chcela aj niečo vidiet a cestovať. Otázka znie, či máte skúsenosť s dovolenkou s tak malými deťmi, či mi odporúčate ísť zatiaľ len na jedno miesto a tam pobehať po okolí? A tiež ma zaujíma ako to je s požičanie auta? A či požičovne majú k dispozícii aj autosedacky?

anjelicek26
23. jan 2025

@mey8 to tu cestovať moc nepomôže,to sú musíš rozplanovat sama... my Turecko každý rok, väčšinou na jeseň.. teraz sme prvý raz boli prelom Jul August a tých 43 stupňov, co bolo po prilete, bolo na zabitie...Transfer sme mali vybavene, autosedacku sme malemu brali z domu

stanulienkat
23. jan 2025

@mey8 cedok.cz poznavacka Turecka. Presli sme mega vela zaujimavosti. Odporucam. Ale nie v lete. Je tam do 40°C. A nie s detmi.

slavomira236
23. jan 2025

@anjelicek26 my ideme ma ten prelom jul a august prave
Takze sa mam pripravit na horucavy?? Este sme neboli

slavomira236
23. jan 2025

@7miriam77 my 23.7 prvy krat side evrenseki ..

ktobytobolpovedal
23. jan 2025

@slavomira236 my sme boli august a ano je tam teplo, ale tam to inak vnimas..

7miriam77
23. jan 2025

@slavomira236 my oblasť Konakli, tak som zvedavá

slavomira236
23. jan 2025

@ktobytobolpovedal mne teplo nevadi. Aj v lete ma strasili ze horuco bude na cypre abolo 33 len tazky vlhky vzduch. Este chcem daco na jun asi egypt skusime ked vyjde tiez prvy raz

slavomira236
23. jan 2025

@7miriam77 mu ideme do do casti kde je rozhranie evrenseki a hned konakli za rieckou. Tiez som zvedava na to turecko..

ktobytobolpovedal
23. jan 2025

@slavomira236 my tiez milujeme teplo… pre mna je ideal 38+ 🤣

slavomira236
23. jan 2025

Baby poradte dobre nieco na opalovanie pre decka aj vodeodolne. Minuly rok sa koniec juna hned prvy den spalil v bulharsku a to ani nejake horucavy neboli. a uz celu dovolenku v tricku behal. Mala som prenich z dm 50 tku. Ja a dcera ok mi mame inu kozu .

slavomira236
23. jan 2025

@7miriam77 inal to ty simi pisala noekde ze ste boli v tunisku el mehdi(primasol) si ho odporucala..bola som rozhodnuta tam ist v juni. Ale citala som na trip advisore recenzie za rok 2024 a tie fotky tam tak sa obavam ho rezervovat. Strasne ma laka to more tam plaz s muslami

7miriam77
23. jan 2025

@slavomira236 my sa do El Mehdi vrátime asi budúci rok, bolo tam úplne úžasne, minulý rok sme boli v Bulharsku,teraz Turecko a 2026 nazad Tunisko. Nám sa tam páčilo úplne všetko 🍀🍀🍀

slavomira236
23. jan 2025

@7miriam77 a cez aku cestovku si bola? Za tento rok ma ten hotel fakt strasne recenzie..no uvidim mozno tohto roku to necham tak a pocksm na recenzie ake budu teraz ci sa to trosku zlepsi. Ale na tu plaz musim ist. A el mehdi ma aj smykacku tobogan to zas musi mat starsi syn.

slavomira236
23. jan 2025

@7miriam77 prosim ta a boli aj miesane napoje nejake v ramci all? Take obycajne sex on the beach pina colada..lebo zvazovala som aj nour palace(tam je uzka plaz nie velmi dobre) a tam sa take vsetko plati. Doma nepijem cely rok no na dovolenke si dam par drinkov za den. Deti sa bavia a ja si posrkavam na lehatku🤣

7miriam77
23. jan 2025

@slavomira236 vážne? Just som mrkla recenzie cez inviu, a všetko super a ľudia tam píšu skúsenosti s ktorými sa stotožňujem. Žiadne vymysly, ale tak vieš 100 ľudí 100 chuti. Za nás to bolo 100 bodov a boli tam aj skvelí animátori,ktorí pre deti robili akcie každý deň, veľa veľa zábavy. Jasné, miešané drinky rôzne, boli ochotní namiešať aj podľa tvojho želania, je tam milý a ochotný personál. Jedlo bolo tiež úžasné a výhoda je, že je tam aj plážová reštike,kde sa naješ a nemusíš sa kvôli obedu ísť prezliekať. A veľký výber všetkého.

dadaaa87
23. jan 2025

@slavomira236 El Mehdi dobre ale nečakaj miesane nápoje. Nour Palace vôbec nemá úzku pláž. Boli sme sa tam prejsť. Za mňa radšej Nour Palace . El Mehdi je dosť hlučný hotel v rámci animácií.
Pláž je jedna z najkrajších v rámci Tuniska . Pláž je plná mušlí, vstup do mora aj pre malé deti a neplavcov.

alla11
24. jan 2025

@slavomira236 poznám to tam, záleží od hotela... niektoré majú kúsok pláže a sú tam ako sardinky ľudia, drahšie hotely veľkú širokú pláž s barom...

zuzana2405144
28. apr 2025

Keď píšete o počasí … odchádzame za dva dni do side a na počasí ukazuje len cca 20-25°… aké to tam je pocitovo? Boli ste niektorá v máji? Mám si vôbec brat plavky ? 😂