Dovolenka v Turecku
@babyborn a co?? Ideme prvy krat jul ja a 2deti
@slavomira236 pokazila si retaz🙄😌😁
@stanulienkat 🤣
Autorka my odporucame delphin diva a leto 2025 ideme baia Lara
Aj ja idem po 5x tusim.
Aj my ideme prvý krát, vyrážame 2.7 ,
tiez sa opat chystame 😊
No vidím, že autorka tu nič viac nedala, tak ja sa tu troska na tom zveziem....🙂 tiež co ste už boli v Turecku, poraďte mi ako je co najlepšie riešiť dovolenku? Cez cestovku, alebo si samostatné nájsť letenky a samostatné ubytovanie? ... mojim snom je prejsť Turecko krížom krážom... mam vyhliadnute také miesta ako gobekli tepe, kapadokia atď. Co si myslím, že tento rok nebude možné, keďže mame 2 malé deti. V čase dovolenky bude mať syn 3r. A dcéra 1r. A to by bolo veľmi náročné, takže by sme chceli začať s niečím,,jednoduchsím" ako Istanbul antalya atď. Ale určite by som chcela aj niečo vidiet a cestovať. Otázka znie, či máte skúsenosť s dovolenkou s tak malými deťmi, či mi odporúčate ísť zatiaľ len na jedno miesto a tam pobehať po okolí? A tiež ma zaujíma ako to je s požičanie auta? A či požičovne majú k dispozícii aj autosedacky?
@mey8 to tu cestovať moc nepomôže,to sú musíš rozplanovat sama... my Turecko každý rok, väčšinou na jeseň.. teraz sme prvý raz boli prelom Jul August a tých 43 stupňov, co bolo po prilete, bolo na zabitie...Transfer sme mali vybavene, autosedacku sme malemu brali z domu
@mey8 cedok.cz poznavacka Turecka. Presli sme mega vela zaujimavosti. Odporucam. Ale nie v lete. Je tam do 40°C. A nie s detmi.
@anjelicek26 my ideme ma ten prelom jul a august prave
Takze sa mam pripravit na horucavy?? Este sme neboli
@7miriam77 my 23.7 prvy krat side evrenseki ..
@slavomira236 my sme boli august a ano je tam teplo, ale tam to inak vnimas..
@slavomira236 my oblasť Konakli, tak som zvedavá
@ktobytobolpovedal mne teplo nevadi. Aj v lete ma strasili ze horuco bude na cypre abolo 33 len tazky vlhky vzduch. Este chcem daco na jun asi egypt skusime ked vyjde tiez prvy raz
@7miriam77 mu ideme do do casti kde je rozhranie evrenseki a hned konakli za rieckou. Tiez som zvedava na to turecko..
@slavomira236 my tiez milujeme teplo… pre mna je ideal 38+ 🤣
Baby poradte dobre nieco na opalovanie pre decka aj vodeodolne. Minuly rok sa koniec juna hned prvy den spalil v bulharsku a to ani nejake horucavy neboli. a uz celu dovolenku v tricku behal. Mala som prenich z dm 50 tku. Ja a dcera ok mi mame inu kozu .
@7miriam77 inal to ty simi pisala noekde ze ste boli v tunisku el mehdi(primasol) si ho odporucala..bola som rozhodnuta tam ist v juni. Ale citala som na trip advisore recenzie za rok 2024 a tie fotky tam tak sa obavam ho rezervovat. Strasne ma laka to more tam plaz s muslami
@slavomira236 my sa do El Mehdi vrátime asi budúci rok, bolo tam úplne úžasne, minulý rok sme boli v Bulharsku,teraz Turecko a 2026 nazad Tunisko. Nám sa tam páčilo úplne všetko 🍀🍀🍀
@7miriam77 a cez aku cestovku si bola? Za tento rok ma ten hotel fakt strasne recenzie..no uvidim mozno tohto roku to necham tak a pocksm na recenzie ake budu teraz ci sa to trosku zlepsi. Ale na tu plaz musim ist. A el mehdi ma aj smykacku tobogan to zas musi mat starsi syn.
@7miriam77 prosim ta a boli aj miesane napoje nejake v ramci all? Take obycajne sex on the beach pina colada..lebo zvazovala som aj nour palace(tam je uzka plaz nie velmi dobre) a tam sa take vsetko plati. Doma nepijem cely rok no na dovolenke si dam par drinkov za den. Deti sa bavia a ja si posrkavam na lehatku🤣
@slavomira236 vážne? Just som mrkla recenzie cez inviu, a všetko super a ľudia tam píšu skúsenosti s ktorými sa stotožňujem. Žiadne vymysly, ale tak vieš 100 ľudí 100 chuti. Za nás to bolo 100 bodov a boli tam aj skvelí animátori,ktorí pre deti robili akcie každý deň, veľa veľa zábavy. Jasné, miešané drinky rôzne, boli ochotní namiešať aj podľa tvojho želania, je tam milý a ochotný personál. Jedlo bolo tiež úžasné a výhoda je, že je tam aj plážová reštike,kde sa naješ a nemusíš sa kvôli obedu ísť prezliekať. A veľký výber všetkého.
@slavomira236 El Mehdi dobre ale nečakaj miesane nápoje. Nour Palace vôbec nemá úzku pláž. Boli sme sa tam prejsť. Za mňa radšej Nour Palace . El Mehdi je dosť hlučný hotel v rámci animácií.
Pláž je jedna z najkrajších v rámci Tuniska . Pláž je plná mušlí, vstup do mora aj pre malé deti a neplavcov.
@slavomira236 poznám to tam, záleží od hotela... niektoré majú kúsok pláže a sú tam ako sardinky ľudia, drahšie hotely veľkú širokú pláž s barom...
Keď píšete o počasí … odchádzame za dva dni do side a na počasí ukazuje len cca 20-25°… aké to tam je pocitovo? Boli ste niektorá v máji? Mám si vôbec brat plavky ? 😂

Dovolenka v Chorvatsku