Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@vanduska3 a ake mas stare deturence? to male co tak strasne plakalo v lietadle bolo este nerozpravajuce a po takom malom takto vyvreskovala, ju bolo veru pocut najviac.
ze anglicko-nemecko-slovensky🙂 dobry dr.🙂
@nefertitka trinásťročnú Aničku,8ročného Šimka a 16 mesačnú Viki. Tá kecá, len nie vždy jej rozumieme 😀 😀
@kosska3003 Idete na letisko autom?Budete potom parkovať za tých 25eur na celú dobu dovolenky?
@vanduska3 jaj takto to mas ty, z kazdeho veku trosku🙂
@vanduska3 chcem vybavit odvoz na letisko co nas tam naraz odveze 6tich ked sa nepodari nechame auto v Ba u kamosa asi ale chcem sa tomu vyhnut po minulom roku ked sme kluce od auta nechali na izbe a auto na letisku 😀 😀 😀
@nefertitka to aby som si každé užila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 . prvé dve sú už skoro samostatné jednotky, aj keď mojkať sa majú tendenciu stále 😀
@kosska3003 tak to musel byť prúser. My sme pred tromi rokmi išli do Ba vlakom a boli sme na letisku 4 hodiny pred odletom 🙂 , decka preskúmali každý kút letiskovej haly 🙂 a boli vo vytržení, že nemusia spať. Potom sme mali od nich s mužom jeden deň pokoj lebo dospávali 😀 , zaslúžená rodičovská romantika 😉 . teraz ideme autom kôli malej a v cestovke nám ponúkli to parkovanie, tak sme celkom radi.
@vanduska3 no uvidime este neviem zalezi na tom ci zozenieme odvoz ale dufam ze ano nechcem ten stres prezivat od znova ako nakoniec sme zohnali chalana co nam nahradne kluce doviezol do viedne na parkovisko 😀 😀 😀 a tam pokazene auto uz som kolabovala pomaly este ze moje deti to zvladli 😀 😀
@lipicano my sme mali standardnu izbu s 2 pristelkami (c.izby1319) ale supr bolo ze bola skoro uplne vprednej casti hotela s peknym vyhladom na more a cely areal. Vecer sme z balkona mohli pozerat aj vecerny program susedneho hotela Concord 🙂
Izba bola dost velka aj pre 4 ludi... takze spokojnost. Ako som uz raz pisala problem je len nedostatok vytahov...bolo si treba pockat.
Chcem sa spytat... nema este nikto odlety z BA do ANTALYE s Hydrotourom cez Travel service?
Dievcata, kamaratka sa akurat vratila z Turecka, takze uz je tam 30st a more vhodne na kupanie 😵 boli tam aj s 8-mesacnym babom a uplne v pohode 🙂
@lavyrle, @tinka76 - tie pavilony, ak netrepem, volaju tusim cabany cabanas/ a niekde na TripAdvisor som niekto pisal ze stoja tusim 70 eur/den...ak sa nam to bude moc pacit, tak si jeden prenajmeme, uvidíme...
- s tymi vytahmi ratam, neznasam to, je to vsade tak...v tomto je lepsie vilkove ubytovanie, ale tam zasa byvaju velmi rozlahle arealy a nehrozi vyhlad na more - vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody
- inak teraz pisu na TripAdvisor, ze vo vedlajsom hotely Sherwood sa rekonstruuje a je tam z tej strany dost velky hluk od skorého rana, tak by som chcela poprosit lavyrle, ci by sa mi mohla ozvat s info ked tam bude, ci je to tak...nechce sa mi verit ze by stavebne prace neukoncili pred hlavnou sezonou 😕
Letime 14.6. do Turecka - Lara. Titanic Beach Resort Hotel 5* cez Hydrotour. Su tam velmi dobre recenzie, a co ma tesi nebudeme dlho cestovat do hotela. Co som pozerala fotky, cez ich priamy web, krasa....jedine tie vytahy...ale tak to je asi vsade pri plnej obsadenosti hotela.Ideme s 2 detmi, 11 a 5 rok. Myslim,ze si kazdy pride na svoje.Mam kusok aj obavi, lebo predminuly rok som bola Tuereckom sklamana...tak snad tento hotel nesklame.

@vanduska3 no sranda bude 😀 😀 😀 tesim sa veru uz ako na tu cestu moc nie ale aj to prezijeme 😀 😀 😀