Dovolenka v Turecku 2013
Ahojte.Viem,že je tu veľa popísané o dovolenke v Turecku, ale myslím si,že všetko sa mení a ja by som chcela informácie od tých čo boli v roku 2012 dovolenkovať v Turecku.Hĺadám hotel,priamo na pláži,stredne veľký,bazénov viac /mám dve deti rozdielného veku,takže potrebujem niekde ,,čvachtať " malú,ale aj 12 ročného plavca,nechcem však veľa tobogánov,detské ihrisko.Strava all ,ale dobrá,animácie,ale nie tak ,že v celej budove po 22,00 to bude počuť.Nie pri ceste,a letisko nech je blízko.Viem,že mám dosť požiadaviek,ale väčšinou sa mi to podarí,preto skúšam hľadať niečo už teraz.Ďakujem za odpovede.
@flower24 ahoj.....určite máš istejsi ten druhy termin 16.6....počasie je nevyspytateľné,aj ja mam malé deti a chodime okolo 20-teho júna vždy. ...a nikdy tam nebol extremne teplo...okolo 30 srupnov....ale niekedy byva aj na začiatku juna 35stupnov....je to na tebe...ja by som zvolila 16.6. 🙂
@flower24 my ideme toho 5teho a dufam ze bude okk pocasie pred rokom sme sli 20teho a mali sme 35 stupnov stale
dakujem za info 😉 Ved to, ze som pocula ze koncom juna bolo v priemere 35-36, no uz aj 39C. To je na nas moc...tak snad sa trafime 🙂
@giugia
bohuzial to ti neviem povedat.... moji boli vlani uz vacsi a tak som to tam nehladala a popravde nechodili sme v jedalni do detskej casti... tak neviem... ale predtym som to nasla vo vsetkych hoteloch.... ale ja by som na tvojom mieste skusila poslat mail priamo na hotel.... moja skusenost je ze ti radi a rychlo odpovedia.
@flower24 my sme mali jeden den ze 49 stupnov to bolo peklo aj invazia lienok bola vtedy vecer o 10 bolo este 39 stupnov ale fakt ako keby nevidim teplomer neverim v pohode sa to na tej plazi dalo vydrzat len tie lienky nas vyhodili 😀 😀 😀 😀
@giugia no kojim este.takze pitie bude vzdy k.dispozicii😝
A zoberiem mliecnu kasu co sa zaraba s vodou na veveru a obed sa bude dat urcite vybrat z bufetu.
Mala nema rada pomixovanu stravu .ma rada cele kusy-napr.ryzu taku len pomackanu.aj zeleninlu.a zoberiem zopar hippiek do prirucnej.tasky a piskotky.
Tetaz sme boli lyzovat.a mala polroka a 1zub a chnapala sa po vsetkpm co sme mali v tanieri😜😝😛
A prezili sme na struhanom jablku.ovoci-som si zobrala taky struhac maly so sebou.ten zoberiem aj do turecka.a kasach.bo sme len zacinali s prikrmami..a teraz bude starsia tak to.bude rozsireni jedalnicek
@sussie259 ....aj ja ešte kojim,ale uz velmi málo. ..len sem tam v noci. ..neviem ci mi mlieko vydrzi este 3mes.....tak zoberiem nejaké hipp ovocne zeleninive a kašu a aj umele mlieko. ..dufam ze ostatok vyberiem tam...ze nejaká varená zelenika tam bude .....no dúfam ze to dobre dopadne 🙂 😉
tento rok to bude Bulharsko
@giugia no ja by som to neplatila.skus prist medzi prvymi na check in a mozno ta daju do predu.
My sme leteli 7.6.min.rok a tak 90%osadenstva v lietadle boli rodiny s nakymi detmi tak do 5rokov a babatkami.
Ha som bola tehotna a sofie 3roky a sedeli sme v 23rade. Pred nami same detiaj za nami..a naspat tiez to bolo podobne..60e.vies aj lepsie investovat si myslim 😝
@sussie259 ...ahoj. .ani moja nepoužíva uz dlho kocik....to len ak by bol nocny let .....a ak by chcela spinkat...tak co potom. ...to ma len tak napadlo.....ale určite ho nezoberiem...lebo si neviem predstavit mat dva kočíky a kufre... plienky berieš. ...ci sa tam dajú kúpiť. ..ty si tam uz bola,tak vies poradiť. ...my sme v lare este neboli.....
@giugia urcite sa plienky kupit dali.pred hotelom bol taky maly supermarket s lekarnou a drogeriou.
Sofie uz ale plienky nemala minuly rok.tak.som to meriesila a mali.sme nocny lwt tam.o o.pol3 sa mi.zfa v noci.a takze od 1na letisku a ona tam lietala aj cely nocny let prehrala sa apotom.az nahoteli po obede odkvecla.ja tehotna som bola uplne odpalena😜😞jej to nicnerobilo😜a ona mi uz ani poobede moc nespavala uz.takze pddychovat som chodila poob3de hlavne ja 😜 inak my sme byvali v hoteli.a este 1slovaci tamboli a tibyvali v takych domcekoch pri bazenoch.hotel je lepsie

Ahojte, prosim poradte, kedy je vhodnejsie ist do Turecka/Side co sa teplot tyka? Chceme ist v juni na 11dni, len nevieme ci vziat termin 5.6 alebo 16.6? A teploty nam stacia do 35C, kedze mame malu dceru. Ake mate skusenosti?