icon

Je 28-stupňová voda v bazéne príliš studená?

23. apr 2025

Ahojte baby možno blbá otázka ale predsa sú tu rodiny co stále niekde chodia, ideme zajtra na pobyt a voda v bazéne ma 28 st bude to veľmi studené? 🫣

Strana
z2
denisa_deniska
23. apr 2025

Ako pre koho, pre mňa áno 🙂 ale nie je to vyslovene chladná voda

doriiis
23. apr 2025

Pre mňa malo.Pre moje deti a muža akurát.

felycity
23. apr 2025

nebude to veľmi studené, bude to tak akurát

belllinka
23. apr 2025

tak fajn na plávanie. Iba na také postávanie to je studené

zuzubb007
23. apr 2025

Normálna voda na plávanie, na státie v bazéne to nieje 😉, pre mňa ideál teplota pre môjho muža je ideál 35 🤣

thereisabear
23. apr 2025

Dávnejšie som sa pýtala pediatričky, od koľkých stupňov môže ísť malý do bazéna a vraj aspoň tak 25. No celkom ma pobavila, to by som ani sama nešla. 28 je už v pohode.

nyusika
23. apr 2025

ja som minule vosla do takeho realxacneho bazanika v seneckom aquaparku a skoro ma vykotilo - horuce, ako polievka...a ludia tam normalne posedavali.
ja som to nedala 😀

cize pre mne ja 28 stupnov uuuplne super, vsetko nad 30 je pr
e mna vriaca voda

nynia
23. apr 2025

Pre mna by to bolo trochu teplejsie mam rada na plavanie studensiu vodu takych 25st je pre mna akurat

gab1sol
23. apr 2025

Pre mňa studený, ale odporúčaná voda pre plavecký bazén, resp. rekreačné plávanie je tuším 26-28 stupňov. Takže ide o štandardnú teplotu bazéna.

simsalabim
23. apr 2025

Na plavanie ok. Od tych 24 to je ok, ak sa clovek ozaj hybe.

katulienkax
23. apr 2025

28 C je teplota na plavanie, pokial sa ides splachtas s detmi a chces sa v bazene macat s detmi hodinu, tak je to malo

sulavikova
23. apr 2025

Pre mňa je 28 priveľa, taká cikanička. V lete v žiadnom prípade, lenže ja obľubujem plavecký bazén

katulienkax
23. apr 2025
@sulavikova

Pre mňa je 28 priveľa, taká cikanička. V lete v žiadnom prípade, lenže ja obľubujem plavecký bazén

@sulavikova lenze je rozdiel leto, bazen vnutri, bazen v zime. Ked je horuce leto nad 35 C tak jasne, ze clovek sa chce schladit. Ale ak sa mam macat s malymi detmi vo vode hodinu - dve, pre mna je to proste malo na splachtanie. Manzelovi to staci.

sulavikova
23. apr 2025
@katulienkax

@sulavikova lenze je rozdiel leto, bazen vnutri, bazen v zime. Ked je horuce leto nad 35 C tak jasne, ze clovek sa chce schladit. Ale ak sa mam macat s malymi detmi vo vode hodinu - dve, pre mna je to proste malo na splachtanie. Manzelovi to staci.

@katulienkax máme vonku bazén od mája do októbra. 26 stupňov. V lete tam nejdem ani 1x. Humus, bačorina

cyberk
23. apr 2025

pod 32 stupnov je pre mna vse studene :D .. brr

slavomira236
23. apr 2025

U nas ma este menej v plsveckom bazene a v lete ma vonkajsom tiez

trisha_r
24. apr 2025

Však to je podľa preferencií. Pre mňa ideálna od 30 do 33. Do chladnejšej nejdem .

merlinja
24. apr 2025

Bežná teplota v plaveckom bazéne.

maya_hi
25. apr 2025

Je to bežná teplota v plaveckých bazénoch. Pre aktívnych plavcov v pohode, pre "čľapkáčov" studená 😊

autor
25. apr 2025

Ahojte tak my sme na pobyte a voda je úžasná 🤗ja co musím mať horúce, tak som spokojná

koto1
25. apr 2025

Tak keď si spokojná mala si to tu napísať a nie že tu zbytočne píšu názory iní.

autor
25. apr 2025
@koto1

Tak keď si spokojná mala si to tu napísať a nie že tu zbytočne píšu názory iní.

@koto1 pekný deň aj tebe

feuille
25. apr 2025

Pre deti malo

cukroska
26. apr 2025

Ak je vonku horúčava, tak osviežujúca .Deťom a plavcom nebude studená určite.. Za nás studená.

belllinka
27. apr 2025
@cukroska

Ak je vonku horúčava, tak osviežujúca .Deťom a plavcom nebude studená určite.. Za nás studená.

@cukroska preco myslis, ze detom nebude studena urcite?

cukroska
27. apr 2025
@belllinka

@belllinka Pretože deti znesú viac ako dospelý.Im zima nie je nikdy.Teda viem podľa seba.Ked sme sa v detstve kúpali v potoku a rodičia nás nevedeli dostať von. Vždy sme chodili tlupa detí a mohli sme mať modré ústa a drglovat sa zimou aj tak nás z vody nedostali 😂Rovnako keď sme kdekoľvek nám studená voda nebola nikdy. Rovnako som to mala i deti. Doslova ťahať z vody som ich musela. No ja nepoznám decko čo nie je happy,keď sa môže mágať vo vode 😃😃 Ale nájdu sa. To je od prírody tak,že čím je človek mladší znesie toho viac a vo všetkom. Vtedy to proste nerieši.

cukroska
27. apr 2025
@belllinka

@belllinka Deťom nie je zima nikdy. Nepoznáte s detstva, mladosti?

belllinka
27. apr 2025
@cukroska

@belllinka Deťom nie je zima nikdy. Nepoznáte s detstva, mladosti?

@cukroska ano, poznam, ale tak to bolo hlavne preto lebo sme namali na vyber a neboli ziadne aquaparky s teplou vodou. Teraz ked dieta vie, ze moze byt v teplej, tak sa nebude drkotat v studenej

slovakboy
27. apr 2025

28 je pre pravca teplá už sa v nej zle pláva. Ideál je 26-27. 25 je už studena pre bežného človeka. Neotužilého. 28 bude veľmi fajn len treba sa osmelil vojst trošku pohýbať a už je prijemne.

cukroska
28. apr 2025
@belllinka

@cukroska ano, poznam, ale tak to bolo hlavne preto lebo sme namali na vyber a neboli ziadne aquaparky s teplou vodou. Teraz ked dieta vie, ze moze byt v teplej, tak sa nebude drkotat v studenej

@belllinka To súhlasím, ale zas viem,že mojich som nevedela dostať aj zo studenej.Ci v Chorvátsku, aj Šttúrovo vlnobitie nie vždy bolo teplé a u nás letné kúpaliská neboli termálne. A vždy sme ich museli ťahať nasilu. Chodili sme aj s inými deťmi tak viem, že deti vydržia len nech sa čvachcú.

Strana
z2