icon

Kam idete tento rok na dovolenku k moru?

cukroska
21. jún 2015

Kam sa chystáte tento rok na dovolenku k moru? Respektive kde ste boli?Podeľte sa o svoje dojmy,zážitky,pridajte recenzie, tipy na výlety a miesta ktoré sa určite oplatí vidieť a spoznať.Akú ste mali cestu autom,v akom termíne je najlepšie ísť,aby ste nezastihli na hranici Turkov.Ďakujem za každú recenziu,zážitky,dojmy,poteší každá rada či skúsenosť a prajem všetkým tú najkrajšiu a zároveň pokojnú dovolenku 🙂

ena70
13. júl 2015

@lulana79 ahojky este posledna otazocka, treba nam repelenty proti komarom ci nie? spomenies si ci boli na tom nassom hoteli?

deniss111
14. júl 2015

@ena70 ano,na niekoho šli,na mna len jednu noc...a to som ich ani nepočula ani nevidela🙂

ena70
14. júl 2015

@deniss111 no jejda...a to v noci alebo aj k večeru keď ste sa šli prejsť?...noo ty máš ešte tvrdý spánok, ja odkedy mám malého, tak ma veru aj tá sviňa komár zobudí 😒

deniss111
15. júl 2015

@ena70 ja bežne doma počujem komara,hned som hore..ale tieto nie je počuť a ani citiť,až rano som našla na sebe

ena70
15. júl 2015

@deniss111 no beriem aj repelenty aj B-komplex, my máme sladkú krv, takže preto 🙂...dnes večer nám to letí...tak drž palčeky, ozvem sa podľa možností 🙂 papa

oliverceky
15. júl 2015

@ena70 Kam letíte?

deniss111
15. júl 2015

@ena70 jasneee,želám krásny pohodový let a ničím nerušenu dovolenku🙂

ena70
19. júl 2015

@deniss111 ahooooj mame sa super, s hotelom som spokojna hoci vraj recenzie neboli dobre, mame krasnz vyhlad na bazeny tobogany a aj more. sice sa tu menej hovori anglicky ale ja si drink vzdy vypytam 😀 po prichode sice pristelka nebola postlana,ale v sekunde to dorobila, sprcha trochu blbla,na recepcii sme povedali co a ako, a vsetko ok. porobili. komare nemame, v mori nie su ziadne meduzy, paradicka, je ciste a tepluckeeeeee asi z tych horucav, a to ja som zmrzlina. ale taku brecku ako v turecku zas nemusim ale v chorvatsku som nenamocila iba palec do vodz 😀 😀 tu sa magam ako kacica.no parada. este tyzden tu budeme vegetit 😀 zatial sme este nesli na ziadny vylet, ale vecer ideme asi do mesta. vo stvrtok pojdem na ten trh a uvidime. proste vegetime aj s drobcom

ena70
19. júl 2015

@oliverceky leteli a sme v spanielsku, oblast Roquetas de Mar, hotel ATH Las Salinas Park. ja som spokojna, hoci recenzie boli aj take aj take, ale to je tak, ako si kto urobi dovolenku tak ma. ja sa dohovorim a vybavim si vsetko vsade. more je ciste a teple, skvely vyhlad na bazeny toboganz a aj more, strava super, izba je fakt ze velka....ja som spokojna. mame all inclusive,takze pohodka.

deniss111
20. júl 2015

@ena70 som rada,že sa vam páči, ja by som šla kludne ešte raz 😉

zanas
20. júl 2015

@alsi kde v grecku ste boli na dovolenke? aky hotel?

zanas
20. júl 2015

@deniss111 @ena70 @lulana79 ahojte, mate odporucania na dobry hotel v ramci EU?
grecke ostrovy, kalabria, sardinia, andaluzia. Pekna plaz blizko hotela a nejake smykacky pre deti. Dakujem.

deniss111
20. júl 2015

@zanas my sme boli Andaluzia tam kde je aj
@ena70 ale iný hotel, hotel Mediterraneo ROquetas de mar,kukni na nete ,veľa šmyklaviek,program pre deti

alsi
20. júl 2015

@zanas boli sme pri meste Thessaloniki, boli to apartmány More, časť Perea

zanas
20. júl 2015

@deniss111 dakujem 🙂

ena70
26. júl 2015

@zanas no ja som dnes dokvitla z dovolenky v Andalúzii, bolosuper, teplučko, teplá voda, hoci som sa bála, my sme boli v hoteli ATH Las Salinas Park. baby tu vraveli ze odporucania nema bohvieake, a ja tiez zrovna nevyhladavam nizke kategorie, ale predstav si bolo mi super. kto si ako urobi,tak ma. strava fajn, more teplucke asi od tych horucav, smykalky tam boli,aj tobogany aj herna pre deti. co sa tyka gréckych ostrovov, tak to ti viem presne povedat, ja som taky grekofyl asi 😉 .... milujem grecke ostrovy. Takze Kreta - hotel Apollonia - tobogany, strava aj na plazi, minigolf,biliard, Kreta - hotel Lyttos Beach - tam to bolo uplne super, ale hotel je drahsi, potom sme na krete boli este v hoteli Luis Kreta Princess, ale tam uz bola kamenista plaz. ale hotel bol super. na ostrove Korfu odporucam hotel Aquis Sandy Beach, tam su tobogany, herna, vsetko ako taka mala dedinka je, tak roztrusene v areali, ale je to hlavne pre decka. no a ostrov Rhodos - hotel Irene Palace, tam sme boli davnejsie, bola tam len jedna smykalka, ale zato tam boli formulky, na ktorých sme vecer jazdili vsetci - v popise cestovky ani nie su, ale su tam, je tam mini zoo - deti mohli krmit zvieratka, preliezky, detske ihrisko. popozeraj, pytaj. 😉

ena70
26. júl 2015

@deniss111 ahooj no uz sme doma, dnes rano sme dofrcali, tak ja uz periem ☹ ...ale bolo úúúžasne....horuco až moc, ale more neskutočneé, teplučké, hoci ja som zmrzlina tak mi chladné vôbec nebolo. ani medúzy neboli, na hoteli mi bolo tiez fasa, aj ked najprv blbla sprcha, ale opravili, a taktiez susiak na balkone, ale kto sa ozve, tak si vybaví no nie?.... bola som aj na tom trhu....pár vecí sme kúpili...fakt bolo fajn.

summerlili
29. júl 2015

Pridávam aj sem:
Práve sme sa vrátili z Grécka - Peloponéz. Boli sme v Aldemar hoteli - Olympian Village cez Hydrotour.
Letecky AI - maximálna spokojnosť !!! So všetkým.
Boli sme aj na 2 výletoch - celodenný na Zakyntose a tiež v Olympii. Úplná nádhera. Až na teploty. Celý deň cez 40 C emoticon)). Nuž, vybrali sme si termín na konci júla, tak sme dostali, čo sme si zaplatili.
Žiaden zdravotný problém (a to sme boli 6 dospelých a 4 deti vo veku od 6-12 rokov).
Izba skvelá (ak by to niekoho zaujímalo - 4028-4030).
Strava skvelá, veľký výber, aj na pláži pre deti a pod. Voda všade len balená.
Keby niekto chcel pozrieť, tu je to:
https://www.hydrotour.sk/katalog-leto-2015/grec...

lenka0283
17. aug 2015

Mz sme boli tento rok 2krat v chorvacku na ostrove Pag aj s malou...a som maximaaalne spokojna..tam sa clovek nenudi 🙂

diva83
10. jún 2016

@sandra551 fíha...niekto sa má! 😀

bijaba
10. jún 2016

Baby ake mate skusenosti s cestou do chorvatska s priblizne rocnym babom? celkom sa obavam, ci cestu zvladneme, ci nebude nejaky problem. Alebo ci radsej si more odpustime tento rok a radsej dame dovolenku bud len na balatone alebo niekde na slovensku 🙂

giugia
15. mar 2017

@summerlili Ahoj ☺chcela by som sa ta opýtať na hotel Aldemar Olimpian Village...chcem ísť S dvomi deťmi 2,6 rokov. ..je to tam naozaj také úžasné.
....vhodné hlavne pre deti?úbytovanI ste boli V hlavnej budove či bungalovy,cítalA som dosť zle recenzie na ubytovanie.......Dalo sa ísť niekde aj na pešo mimo hotela, či len V areáli alebo výlety.vopred Ďakujem za každú informáciu 😉

summerlili
16. mar 2017

@giugia AHOJ,
boli sme 1,5 roku dozadu, leto 2015.
Išli sme cez Hydrotour a boli sme max spokojní, ale brali by sme na dlhšie, nielen 8 dní.
My sme bývali nie v bungalovoch, ale v novopostavenej budove mimo hlavnej a boli sme MAX spokojní s bývaním. Mali sme 3 izby vedľa seba na prízemí smerom k parkovisku a tenisovým kurtom, ticho celý deň. deti si vybehli von na trávnik, pobehali aj cez obed (bol tam tieň).
Viem, že neboli ľudia spokojní s bývaním v hlavnej budove, lebo nebola prerobená, ale toto bolo temer nové, aj vybavenie vnútri. Myslím, že bungalovy boli dosť ďaleko od mora.
Pešo mimo hotelu ani nie veľmi, len pred hotelom také ... 2-3 obchodíky.
My sme chodili na výlety, boli sme na Zakynthose (SKVELÉ !!!) a v Olympii.
Išli by sme aj viac, ale boli sme len na 8 dní a Zakynthos bol celodenný a Olympia len poobede od 15.00. Chceli sme ísť na malý okruh Peloponézom, ale časovo to už nevyšlo.
Pre deti áno, naše sa zabavili, veľmi dobrý animačný tím, aj zo Slovenska, pláž dosť široká, takže to množstvo ľudí sa bez problémov stratilo na pláži.
Deti boli v tom čase 6, 8, 11, 11 + 6 dospelých a všetkých 10 sme si užili vážne dobre.
Strava ok, aj moje intolerancie potravín to bez problémov prežili.
Voda balená k dispozícii v hlavnej budove v jedálni, brali sme si kedy sme chceli.
Piesková čistá pláž, pomalý vstup do mora, veľmi malé vlny, ani raz sme nemali červenú vlajku.
Chceli by sme ísť aj ešte raz, ale už len na 11 - 12 dní , 8 sa nám neoplatí.
A letisko ok, také mini pidi, veľmi rýchle odbavenie tam aj späť. Cestou domov, na to, že to letisko je miniatúrne, veľmi dobre zásobené duty free shopy, aj na darčeky domov.
Cesta z letiska v pohode, myslím, že max 1 hodina a aj to nie som si istá presne.
Pýtaj sa kľudne čo ešte potrebuješ alebo chceš vedieť.

u2jana
16. mar 2017

@lulana79 ahoj, nepamatas ako sa volal ten hotel s plazou s korytnackami? Dik

lulana79
16. mar 2017

@u2jana fuuu... tak to si veru uz nespomeniem... ale bola to tusim pevnina... nie ostrov

giugia
16. mar 2017

@summerlili jeej,dakujem veľmi pekne
za podrobné opísanie....Mali ste zaplatenú štandard izbu, či ste si priplacali?ešte by ma zaujímalo ihrisko pre deti či tam bolo A či prístelky boli normálne postele, lebo niekde bývajú len také rozkladacie kreslá ,čo neni nič moc.Každý rok sme chodili do Turecka, tam bola istota všetko tip top....ale od minulého roku sme prestali,tak sme boli na Rodose,tento rok zase neviem kde ísť ....A Aldemar mi odporučila V cestovke. ....tak teraz zháňaM reálne informácie. .....podstata U mňa je aby to malo úroveň 😉

summerlili
17. mar 2017

@giugia mali sme zaplatené štandardné izby, kupované počas first moment, takže dosť veľká zľava. Izby nám ale vybavovala v hoteli pani z Hydrotouru, niekoho tam v hoteli poznala a sme stáli klienti 🙂 .
Či tam boli ihriská, si nepamätám, pretože naše deti už boli dosť veľké, takže sme riešili len more, tobogán a pod.
V našej izbe bola jedna kvalitná prísteľka pre mladšiu dcéru a veľký pevný gauč pre staršiu dcéru, ktorý sme ani nerozkladali, lebo bol dosť veľký.
Myslím, že 5* nie je úplne adekvátne v tomto hoteli v neprerobenej časti, ale tam kde sme boli my ubytovaní, tak áno. Ale 4* určite áno.
Minulý rok sme boli na Kréte, na náš vkus príliš veľké vlny tam kde sme boli, tak tento rok skúšame Grécko zase, oblasť Chalkidiki.
Kde ste boli vy na Rodose ? Prijmem dobrý nápad na budúci rok 😉

giugia
17. mar 2017

@summerlili Ahoj. ...Na Rodose sme boli calypso beach....Chalkidiky som bola 4 krát ale už veľmi veľmi dávno A páčilo sa mi ....more piesocek super....Teraz sú tam nové rezorty vybudované. ...keby to neni tak daleko od letiska....hneď by som išla ....tam budete isto spokojný ☺

giugia
29. mar 2017

@giugia Ahoj. ...tak rozhodnuté zaplatené ...Ideme tam ....Ešte som sa chcela opýtať na vylet na Zakyntos či by podľa teba zvládlo aj 3 ročné dieťa, možno to budeš vedieť posúdiť keď ste ho absolvovali ....A veľmi ma to láka .....mAli ste čas aj na kúpanie ..či nie ☺😉

giugia
29. mar 2017

@summerlili ...ahoj prečítaj si prosím správu pred touto,lebo som si nevšimla A preposlala som to sebe 🙈