icon

Kam sa vybrať na letnú dovolenku?

natalka1919
Dnes o 09:56

Ahojte,mate už kúpenú dovolenku na leto? Ak áno, kam idete, aký hotel ste si vybrali? Nevieme si vybrať a rozhodnúť z toho množstva ponúk.

anjelok
Dnes o 09:59

Kupenu zatial nie, ale vybrali sme na leto Mallorcu - Hipotels Mediterraneo Club. Tento rok sme boli na Cypre v hoteli Vrissiana.

patta89
Dnes o 10:04

Ano, mame objednanu aj zaplatenu zalohu. Ideme do Turecka

anonym_d8a046
Dnes o 10:05

my ideme Malta po vlastnej osi, mame vybrane rezervovane este leteny ciham

slavomira236
Dnes o 10:08

@natalka1919 my sme boli toro leto prvykrat turecko a egypt. Vraciame sa so egypta a ideme do tuniska prvy krat mahdia

maca1984
Dnes o 10:11

Kúpený Egypt.

anonym_28dc77
Dnes o 10:12

Mame zaplatene Turecko,14jula odlietame,Club Calimera Serra palace.

natalka1919
autor
Dnes o 10:17
@anjelok

Kupenu zatial nie, ale vybrali sme na leto Mallorcu - Hipotels Mediterraneo Club. Tento rok sme boli na Cypre v hoteli Vrissiana.

@anjelok presne tento hotel na Mallorce mam v hľadáčiku 😉 my sme boli cez leto na Cypre v hoteli Asterias beach

anonym_27cf15
Dnes o 10:19

Nie nemám kúpenú, ale.hotelové komplexi a plaže typu hlava na hlave a pod sú nám proti srsti. Uprednostňujem penzióny a menšie ubytovacie zariadenia.

natalka1919
autor
Dnes o 10:19

Ešte otázka, kedy idu ceny dovoleniek hore? Po Novom roku alebo až koncom januára?

slavomira236
Dnes o 10:28
@natalka1919

Ešte otázka, kedy idu ceny dovoleniek hore? Po Novom roku alebo až koncom januára?

@natalka1919 niekrore cestovky tie akcie predlzuju napriklad kartago..ale napriklad hotely kde mame kupene uz niesu 11 dnovky v danom termine len 8cky..tak preto sme kupovali skor. Minuky rok sme kupovali 11dnovku do turecka last minute za dobry cenu..da sa majst aj neskor ak nechcete konkretny hotel

anonym_28dc77
Dnes o 10:36
@natalka1919

@natalka1919 ja mam cenu na 1 izbe,ze 7879 a zlava 3000eur,cize cena 4999,a ked sme to tam hned uhradili 4872eur,ale tiez rozmyslame,ci ta prva cena je fakt aj realna aj ked je to v sezone a o to je to drahsie ale ze by az tolko???

anonym_e57e0d
Dnes o 10:41
@anonym_27cf15

Nie nemám kúpenú, ale.hotelové komplexi a plaže typu hlava na hlave a pod sú nám proti srsti. Uprednostňujem penzióny a menšie ubytovacie zariadenia.

@anonym_27cf15 v hotelovom rezorte, ktory ma vlastnu plaz, sme este nikdy nemali plaz, kde boli ludia hlava na hlave, takze neviem o com tocis. Skor z toho maleho penzionu musis ist na verejnu plaz, kde je hlava na hlave.

nikoletta1712
Dnes o 11:01

@natalka1919 Ja mám kúpený zájazd do Ria De Janeira…

anonym_27cf15
Dnes o 11:09
@anonym_e57e0d

@anonym_27cf15 v hotelovom rezorte, ktory ma vlastnu plaz, sme este nikdy nemali plaz, kde boli ludia hlava na hlave, takze neviem o com tocis. Skor z toho maleho penzionu musis ist na verejnu plaz, kde je hlava na hlave.

@anonym_e57e0d nuž nás na tej pláži bolo napr toto leto Max 10-12. Mne ten veľký ruch nevyhovuje,ale každému vyhovuje niečo iné

anonym_d38abd
Dnes o 11:20

My mame kúpenú Dubai v marci a na september Thajsko.

lenka.25
Dnes o 11:22

Určite cheme ísť tento rok Poľsko Rewa a do Španielska . Ale ešte presne nevieme kam , ale uricte mimo CK

la_dolce_vita
Dnes o 11:33

Nasla som Sardiniu s odletom z KE, to ma velmi láka, alebo Mallorca.

anonym_0418aa
Dnes o 12:04

Máme ubytko na Kanárskych na mesiac, letenky začnem riešiť tak marec cca.

jaja20
Dnes o 12:17

V januári ideme na exotickú dovolenku, len ešte neviem presne kam, lebo je to darček od manžela k mojim okrúhlinám...
Na jún som kúpila pod stromček Ibizu, hotel Insotel Tarida Beach resort & spa.
V septembri pravdepodobne ešte Malta, h. Seabank resort & spa. Alebo severný Cyprus, po tom pokukuje muž.
Najlacnejšie zájazdy bývajú do konca novembra. Vrcholí to black friday - om. Potom ceny stúpajú. Niektoré termíny a izby už vôbec nie sú k dispozícii.

anonym_27cf15
Dnes o 12:39

Hlavne že autorka sa pýta na letnú dovolenku a nie januára či marec atď

jaja20
Dnes o 12:49
@anonym_27cf15

@anonym_27cf15 Ale pýta sa aj na konkrétne hotely, tak tie som napísala, ak narážaš na mňa, anonym. Na Maltu a severný Cyprus sa chodí aj v lete, ak by si náhodou nevedela.

slavomira236
Dnes o 13:03
@anonym_27cf15

@anonym_27cf15 v lete mozenist kamkolvek. Ja konkretny hotel neradim kde je dobre jednemu druhemu byt nemusi...skor krajinu plaz nejaky konkretnu peknu. Kamoska bolu v grecku v hoteli ktory recenzie otras po precitan by som tam nesla ale oni mega spokojni kedze islu po cene last minut a vyberali kde nebolu a s najnizsou cenou.

mk1111111111
Dnes o 14:30

My Cyprus, boli sme tento rok, ideme opat

natalka1919
autor
Dnes o 14:47
@mk1111111111

My Cyprus, boli sme tento rok, ideme opat

@mk1111111111 do akého hotela?

mk1111111111
Dnes o 15:45

Vassos, ale ten nie je moc pre deti

natalka13
Dnes o 15:51

ideme Sardinia a Puglia bez cestovky a na jesen cyprus.