Kam sa vybrať na letnú dovolenku?
Ahojte,mate už kúpenú dovolenku na leto? Ak áno, kam idete, aký hotel ste si vybrali? Nevieme si vybrať a rozhodnúť z toho množstva ponúk.
Ano, mame objednanu aj zaplatenu zalohu. Ideme do Turecka
my ideme Malta po vlastnej osi, mame vybrane rezervovane este leteny ciham
@natalka1919 my sme boli toro leto prvykrat turecko a egypt. Vraciame sa so egypta a ideme do tuniska prvy krat mahdia
Kúpený Egypt.
Mame zaplatene Turecko,14jula odlietame,Club Calimera Serra palace.
Kupenu zatial nie, ale vybrali sme na leto Mallorcu - Hipotels Mediterraneo Club. Tento rok sme boli na Cypre v hoteli Vrissiana.
@anjelok presne tento hotel na Mallorce mam v hľadáčiku 😉 my sme boli cez leto na Cypre v hoteli Asterias beach
Nie nemám kúpenú, ale.hotelové komplexi a plaže typu hlava na hlave a pod sú nám proti srsti. Uprednostňujem penzióny a menšie ubytovacie zariadenia.
Ešte otázka, kedy idu ceny dovoleniek hore? Po Novom roku alebo až koncom januára?
Ešte otázka, kedy idu ceny dovoleniek hore? Po Novom roku alebo až koncom januára?
@natalka1919 niekrore cestovky tie akcie predlzuju napriklad kartago..ale napriklad hotely kde mame kupene uz niesu 11 dnovky v danom termine len 8cky..tak preto sme kupovali skor. Minuky rok sme kupovali 11dnovku do turecka last minute za dobry cenu..da sa majst aj neskor ak nechcete konkretny hotel
@natalka1919 ja mam cenu na 1 izbe,ze 7879 a zlava 3000eur,cize cena 4999,a ked sme to tam hned uhradili 4872eur,ale tiez rozmyslame,ci ta prva cena je fakt aj realna aj ked je to v sezone a o to je to drahsie ale ze by az tolko???
Nie nemám kúpenú, ale.hotelové komplexi a plaže typu hlava na hlave a pod sú nám proti srsti. Uprednostňujem penzióny a menšie ubytovacie zariadenia.
@anonym_27cf15 v hotelovom rezorte, ktory ma vlastnu plaz, sme este nikdy nemali plaz, kde boli ludia hlava na hlave, takze neviem o com tocis. Skor z toho maleho penzionu musis ist na verejnu plaz, kde je hlava na hlave.
@natalka1919 Ja mám kúpený zájazd do Ria De Janeira…
@anonym_27cf15 v hotelovom rezorte, ktory ma vlastnu plaz, sme este nikdy nemali plaz, kde boli ludia hlava na hlave, takze neviem o com tocis. Skor z toho maleho penzionu musis ist na verejnu plaz, kde je hlava na hlave.
@anonym_e57e0d nuž nás na tej pláži bolo napr toto leto Max 10-12. Mne ten veľký ruch nevyhovuje,ale každému vyhovuje niečo iné
My mame kúpenú Dubai v marci a na september Thajsko.
Určite cheme ísť tento rok Poľsko Rewa a do Španielska . Ale ešte presne nevieme kam , ale uricte mimo CK
Nasla som Sardiniu s odletom z KE, to ma velmi láka, alebo Mallorca.
Máme ubytko na Kanárskych na mesiac, letenky začnem riešiť tak marec cca.
V januári ideme na exotickú dovolenku, len ešte neviem presne kam, lebo je to darček od manžela k mojim okrúhlinám...
Na jún som kúpila pod stromček Ibizu, hotel Insotel Tarida Beach resort & spa.
V septembri pravdepodobne ešte Malta, h. Seabank resort & spa. Alebo severný Cyprus, po tom pokukuje muž.
Najlacnejšie zájazdy bývajú do konca novembra. Vrcholí to black friday - om. Potom ceny stúpajú. Niektoré termíny a izby už vôbec nie sú k dispozícii.
Hlavne že autorka sa pýta na letnú dovolenku a nie januára či marec atď
@anonym_27cf15 Ale pýta sa aj na konkrétne hotely, tak tie som napísala, ak narážaš na mňa, anonym. Na Maltu a severný Cyprus sa chodí aj v lete, ak by si náhodou nevedela.
@anonym_27cf15 v lete mozenist kamkolvek. Ja konkretny hotel neradim kde je dobre jednemu druhemu byt nemusi...skor krajinu plaz nejaky konkretnu peknu. Kamoska bolu v grecku v hoteli ktory recenzie otras po precitan by som tam nesla ale oni mega spokojni kedze islu po cene last minut a vyberali kde nebolu a s najnizsou cenou.
My Cyprus, boli sme tento rok, ideme opat
My Cyprus, boli sme tento rok, ideme opat
@mk1111111111 do akého hotela?
Vassos, ale ten nie je moc pre deti
ideme Sardinia a Puglia bez cestovky a na jesen cyprus.

Kupenu zatial nie, ale vybrali sme na leto Mallorcu - Hipotels Mediterraneo Club. Tento rok sme boli na Cypre v hoteli Vrissiana.