Kde v Chorvátsku je otvorené more bez ostrovov?
Chceli by sme ist s rodinou v lete do chorvatska kde je tam otvorene more ? Aby som z plaze nevidela ostrovy.. poprosim nejake tipy dakujem🙂)
však si kukni mapy 😉
skoro nikde 😀
Zapadne pobrezie poloostrova Pula
Primosten
A možno ešte časť Rogoznicr
aj v Umagu...
Dubrovnik alebo Murter.
Primošten ;)
Takúto blbú otázku, čo sa týka mora, som ešte nečítal!!!
@ja63 Práveže je to dobrá otázka. Lebo nájsť v Chorvátsku pláž a necítiť sa ako na priehrade na Slovensku je umenie
@ja63 tiež je to podľa mňa normálna otázka. Však ma potom netreba k moru, môžem ist niekde na priehradu. Ak sa raz rozhodnem pre Chorvátsko to bude jedna z mojich požiadaviek otvorené more a ubytovanie v prvej línii z priamym výhľadom na more.
no ved preto sa pytam lebo sa mechcem citit ako na priehrade 🙂 keby som nemala par mesacne dieta tak pojdem letecky niekde dalej ale kedze je dieta tak chcem ist blizko a zaujima ma kde v chorvatsku je more ptvorene
Ja mam tiez rada otvorene more, ale vidiet vo velkej dialke nejaky ostrov mi vibec nevadi. A takych je v HR mnoho
Ja mam tiez rada otvorene more, ale vidiet vo velkej dialke nejaky ostrov mi vibec nevadi. A takych je v HR mnoho
@liv1 v dialke by mi to az tak nevadilo tiez
V zadare je časť kde vidno krásne otvorené more, je tam vyhliadka, chodia odtiaľ obrovske výletné lode .. pláže sú ale umiestnene tak, že vidno ostrovy..
my sme boli v Chorvátsku len raz za život a to na Istrii a áno aj v tom spomínanom Umagu a Pule.Všade kameň,síce more pekné priezračné .Aj dosť vysoké vlny sme vychytali pred búrkou.Ale aj za pekného počasia, nevyzeralo to ako na priehrade vlnilo sa celkom pekne 🙂 ale potom sme tam už neboli kedže ja mám rada skôr pieskové pláže a v Chorvátsku sú viacmenej všade tie kamene.To mi liezlo na nervy.Preto tam ani nechodíme.Ale tak páčilo sa mi v rámci možností
Gradac
Za to že vidieť nejaký ostrov neznamená, že si ako na priehrade. Porovnávať priehradu s morom mi pri kde naozaj divné. Práve ten ostrov tam more tlmí. V primosteni keď fuklo boli vlny že sa nedalo kúpať. V rogoznici posielam foto z pláže lozica.
@6mia6 to vyzera pekne dakujem za inspiraciu🙂
Primosten je krásny a veľmi vyhľadávaný. Skúste popozerať isto nebudete sklamaní.
Primošten💙 my sme tam boli na 1 dovolenke a ked to porovnám teraz, ze sme boli aj v iných krajinách tak voda na Chorvátsko krásna, niekedy až porovnateľná napr s Gréckom. Čistá ale aj búrlivá, tým, že je to fakt otvorené more.
Choďte na Istriu, Poreč,Pula,Rovinj,Umag a ďalšie,tam máte otvorené more.
@elhome Podstatné krajšie sú Pag a Mali Lošin.
Ísť na Juh je zbytočné.
Istria mi pripomína Bulharsko...
@ja63 my sme si presli celé Chorvátsko a určite Istria nie je ako Bulharsko🙂)chodíme 2x do roka,na jar na turistiku a v lete s deťmi,treba si prejsť každý kút ale sto ľudí sto chutí a sto pohľadov...každý má iný pohľad no;)
@ja63 my sme si presli celé Chorvátsko a určite Istria nie je ako Bulharsko🙂)chodíme 2x do roka,na jar na turistiku a v lete s deťmi,treba si prejsť každý kút ale sto ľudí sto chutí a sto pohľadov...každý má iný pohľad no;)
@elhome my sme boli v Chorvátsku cez 40 krát!
Od Istrie po Dubrovník.
Minulý rok Pag a Vodice... A 2 krát Grécko
... Tento rok podobne...
@ja63 tiež je to podľa mňa normálna otázka. Však ma potom netreba k moru, môžem ist niekde na priehradu. Ak sa raz rozhodnem pre Chorvátsko to bude jedna z mojich požiadaviek otvorené more a ubytovanie v prvej línii z priamym výhľadom na more.
@sendy1977 my ideme tohto roku asi 10 krát na Pag.
Super je i Mali Lošin a Rab- Rajská plaža San Marino...
Všade...
@elhome my sme boli v Chorvátsku cez 40 krát!
Od Istrie po Dubrovník.
Minulý rok Pag a Vodice... A 2 krát Grécko
... Tento rok podobne...
@ja63 my to uz nepočítame za x rokov je to naozaj veľmi veľa ale užívame si to stále rovnako a stále nájdeme nové nádherné miesta ;) v pondelok ideme na ďalšiu dvojtýždňovú turistiku;)
Tak si užívajte krásu Chorvátska;)
@sendy1977 my ideme tohto roku asi 10 krát na Pag.
Super je i Mali Lošin a Rab- Rajská plaža San Marino...
@ja63 rajska plaza … to je to najhorsie miesto v Chorvatsku na akom som kedy bola. Pre male deti ok ale inak…. Miliarda ludi, strasne dlho plytka voda neda sa tam plavat, ani cisto tam moc nie je, proste za mna fakt nie. Nie este Porec hotel Bellevue - plaz, to bolo najhorsie. A to som teda bola na vela vela miestach v Chorvatsku…