Kde vás vyšla dovolenka pri mori najlacnejšie?
Prosím mamičky,ktoré si myslia,že boli pri mori LETECKY a ALL INCLUSIVE za jednu z najlacnejších možných cien,nech mi prosím napíšu cestovku a lokalitu 🙂 Chcela by som ist s prckom,ale všetko sa mi zdá drahé.
My ideme po deviaty x do talianska 🙂 tento krat lignano, ubytovanie hned pri plazi 400e, cesta autom 250e. Plus to co pominame,vzdy vecer chodime na pizzu..., cize .max 1000e. Ideme 2 dospeli, 2 deti (5r a 2r)
my sme boli v Turecku, cena na jedného okolo 550 €, cestovka INVIA, all inclusive- strava super, letecky z bratislavy...bolo to sice last minute, ale vedeli sme kedy chceme ist, takze sme cakali na spravnu ponuku
Odporucam hladat v turecku stvorhviezdickovy hotel... kvoli kvalite
a co tak 200e za letenku (dieta do 2 rokov bezplatne) a 35e na noc (tyzden 245e) za ubytko v apartmane pre 4 osoby? bez stravy (ktora je v BG velmi lacna) ale aj bez dalsich poplatkov?
takze rodinu s dietatom do dvoch rokov to stoji 645e
rodinu s dietatom nad dva roky 845e
a rodinu s dvomi detmi nad dva roky 1045e
Vzdy ideme priamo cez tal.agenturu alebo si pozri booking.com cez nich sme boli minuly rok. Je to suhrn vs.ponuk do vs.dovolen.destinacii. ideme od soboty do soboty. Ano apartman mame. Mozem ti vecer poslat link na tu cestovku. Do teraz sme chodili do bibione,ja to tam zboznujem. Je to nizkonakladova dovolenka 🙂 kazdy rok sice nadavam ze bez stravy uz nikdy viac, ale je to fakt najlacnejsie. A zase ziadne velke varenie zase nerobime...
Ahoj,ja som nasla dovolenku presne za 1000€, Turecko, priamo v meste Alanya,čiže nebol problem ísť na prechádzky kedykoľvek počas dňa.Pláž cez cestu,čistá,udržiaaná.Malá mala 2 roky a vôbec to nebolo také ťažké,, čo sa týka cesty z letiska do Aalnye.Dcérka nevnímali tú vzdialenosť.Zvládla to,stačí ju zabaviť.My sme nechceli rezort aj preto,že oni sú síce fajn,ale ja chcem vyjsť aj von na prechádzku a niečo vidieť a väčšina rezortov je skoro v pustatine.Jedlo výborné,mali aj zdravú stravu pre dieťa a vpredu veľký bazén,vzadu malý pre detičky a stredný.Absolútne postačujúce. Bolo to prirodzene letecky.Takže keď hľadáš poctivo,nájdeš.ale určite sa nedá spojiť luxusné ubytovanie, perfektná strava a skvelý program za 1000€.My sme boli veľmi spolojní.Bol to dľa mňa 4* hotel,ale služby skvelé, dole hadam kúpele,dokonca nám vyšli v ústrety,kedže nám posunuli neplánovane cestu odchodu.Takže sme sa mohli do poslednej chvíle najesť aj napiť bez problémov.Takže dá sa nájsť len musíš hľadať.Boli sme mimo sezòny niekedy koncom septembra a začiatkom októbra,počasie úplne v pohode,krásne.
ahojte, skúste pozrieť aj toto - celkom fajn tipy, dúfam že pomôžu a potešia 🙂
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/tipy-na-lacnu-dovolenku-pri-mori/
+ dole pod clankom linky na najpredavanejšie last minuty do tych "lacnejších" krajín ..
Napr. Bulharsko letecky last minute za cca 300€ all inclusive a do 200€ sa da najst polpenzia v celkom dobre hodnotenych hoteloch.
Turecko letecky tak isto - 5* hotel all inclusive za 299€ (53% zlava last minute)..
Alebo su tam aj taliansko a chorvatsko vlastnou dopravou za super ceny atď, veď preklikajte.
@sorciera24 prosim ta kam chodite do Talianska...rozmyslame tiez, len neviem kam najlepsie s dvoma detmi
@ivanie my jednoznacne Lignano pre deti, piesocna plaz s modrou vlajkou...cize cista, teple pristupne more a a vela vela atrakcii pre deti a blizko...z BA 600km...ubytko vzdy vyberame tu: www.lignano.it zadas si parametre podla tvojich poziadaviek a njde ti dostpune ubytka volne v danom termine.....
my ideme cez CK Ancora - sprostredkovane cez zajazdy.sk, 2 dospele osoby, 1 4,5 rocne dieta, 8 dni/7 noci, ranajky a letecky do Primorska - Bulharska za 977€ 😉
@monalisa2 tu ti dam konkretne apartmany dokonca az pre 5 osob...okolo 400E:
http://www.lignano.it/sk/appartamenti/dettaglio...[arrivo]=5.7.2014&ricerca[partenza]=12.7.2014&ricerca[notti]=&ricerca[cosa][1]=appartamenti&ricerca[trattamento][0]=BB&ricerca[camereAppartamento][1]=1&ricerca[camereAppartamento][2]=2&ricerca[persone]=4&ricerca[camere][0][adulti]=2&ricerca[camere][0][numeroRidotti]=&appartamento=55017&agenzia=806
http://www.lignano.it/sk/appartamenti/dettaglio...[arrivo]=5.7.2014&ricerca[partenza]=12.7.2014&ricerca[notti]=&ricerca[cosa][1]=appartamenti&ricerca[trattamento][0]=BB&ricerca[camereAppartamento][1]=1&ricerca[camereAppartamento][2]=2&ricerca[persone]=4&ricerca[camere][0][adulti]=2&ricerca[camere][0][numeroRidotti]=&appartamento=55423&agenzia=806
http://www.lignano.it/sk/appartamenti/dettaglio...[arrivo]=5.7.2014&ricerca[partenza]=12.7.2014&ricerca[notti]=&ricerca[cosa][1]=appartamenti&ricerca[trattamento][0]=BB&ricerca[camereAppartamento][1]=1&ricerca[camereAppartamento][2]=2&ricerca[persone]=4&ricerca[camere][0][adulti]=2&ricerca[camere][0][numeroRidotti]=&appartamento=49603&agenzia=866
http://www.lignano.it/sk/appartamenti/dettaglio...[arrivo]=5.7.2014&ricerca[partenza]=12.7.2014&ricerca[notti]=&ricerca[cosa][1]=appartamenti&ricerca[trattamento][0]=BB&ricerca[camereAppartamento][1]=1&ricerca[camereAppartamento][2]=2&ricerca[persone]=4&ricerca[camere][0][adulti]=2&ricerca[camere][0][numeroRidotti]=&appartamento=56534&agenzia=1012
http://www.lignano.it/sk/appartamenti/dettaglio...[arrivo]=5.7.2014&ricerca[partenza]=12.7.2014&ricerca[notti]=&ricerca[cosa][1]=appartamenti&ricerca[trattamento][0]=BB&ricerca[camereAppartamento][1]=1&ricerca[camereAppartamento][2]=2&ricerca[persone]=4&ricerca[camere][0][adulti]=2&ricerca[camere][0][numeroRidotti]=&appartamento=48666&agenzia=429
a to som vybralal len apr...popozeraj dalsie na tej stranke, termin si zvol.....v juli je cena rovnaka, ak haldas ovsem v auguste, vtedy tak lacno nikde nezizenies, lebo Taliani maju dovolenky a vsde je narvano, plno a teda aj draho
autom Bulharsko bez cestovky. bezkonkurenčne
Mám krásny byt v Chorvátsku s výhľadom na more a pláže takmer nie je doteraz k dispozícii ideálny pre deti, piesková a sljuncane.apartmani majú klimatizáciu, TV, satelit, internet ... všetko
Ak máte záujem o bližšie informácie, môžete ma kontaktovať prostredníctvom e mailu: marija.simunic1@zd.t-com.hr
Mám krásny byt v Chorvátsku s výhľadom na more a pláže takmer nie je doteraz k dispozícii ideálny pre deti, piesková a sljuncane.apartmani majú klimatizáciu, TV, satelit, internet ... všetko
Ak máte záujem o bližšie informácie, môžete ma kontaktovať prostredníctvom e mailu: marija.simunic1@zd.t-com.hr 😵
mám Prekrasne apartmane okolí Mora je pogledom viac, potpuno opremljen.Ima klimu, TV, satelit, internet, perilice rublja, perilice stehien, komíne, privátne parkovisko ... sve.plaza nich odmah okolia a pjecana a sljuncana.ako ste zaintereirani Mozet me kontaktirati putem e mailu;
marija.simunic1@zd.t-com.hr
Prosím Vás, bol niekto z Vás v hotely OMORIKA - PUNAT, ostrov Krk? Prosím o bližšie informácie, ďakujem.
Na začiatku jula v Bulharsku letecky s ranajkami 249€ na osobu komplet cena, predtým v septembri na Rodose 330€ all inclusive, minulý rok sme boli na Balatone sice slaná voda tam nieje ale super ceny,nočný život fakt paráda
@tehulka_mk zajazdy.sk s odletom do týždna najjj ceny
Sardínia za cca 600-700 € na 8 dní v hlavnej sezóne 🙂 Letecky, ale nie cez cestovku, čiže nebol to all inclusive v hoteli, ale reštaurácie 🙂

Bulharsko-Primorsko cez cestovku BalkanTravel,milý a ochotný majiteľ cestovky a aj ceny sú super,my chodíme s nimi každý rok...www.bulharsko.ws