icon

Kedy je najlepší čas na dovolenku na Cypre?

ivry
30. jún 2025

Kedy letieť na Cyprus aby tam bolo max.26°C?
Mám limitovaný rozpočet, ako ho čo najlepšie využiť?
Tip na fajn hotel/penzión s raňajkami?
Nie som plážový typ, pristáť skôr na Phaphos alebo Larnaka?
Ďakujem všetkým za rady 🌷😘🍀

janinah
30. jún 2025

Trochu sa zaujimaj o svetove dianie a potom mozno zvolis inu destinaciu.

hellwant
1. júl 2025
@janinah

@janinah nic tam nie je. Len sa skrz Cyprus lietadlami prepravuju ludia, ktori utekaju kvôli Izraelsko-Iranskemu konfliktu. 🤷🏽‍♂️

hellwant
1. júl 2025

@ivry 26 stupnov tak v maji a potom v oktobri. Ale aj tam je pravdepodobnost o cosi vyssich teplôt. Na maj sa udava 25-28 co som pozeral, snad to plati aj pri tomto oteplovani.

baaambulkaa
1. júl 2025
@janinah

@janinah sme na Cypre a absolútne nič sa tu nedeje 😉

janinah
1. júl 2025
@baaambulkaa

@janinah sme na Cypre a absolútne nič sa tu nedeje 😉

@baaambulkaa ze sa TERAZ nic nedeje je skvelê...
Niekto potrebuje riskovať a niekto predvida...

mk1111111111
1. júl 2025
@janinah

@janinah prosim Ta, nestras ludi. Zatial nie je problem, ak bude, budeme rychlo vediet.

leni1977
1. júl 2025
@janinah

@janinah to by sme nemohli vyjsť z domu keďže sa všade deje toľko zlých vecí, my ideme o dva týždne a už sa neviem dočkať.

hellwant
1. júl 2025
@janinah

@janinah Co ak v Chorvatsku bude zemetrasenie? Co ak v ITA vybuchne sopka? V Egypte, ci Tunisku sa môze ojedinely atentatnik vyskytnut. Môže ta aj susedov pes zabiť.Je nieco ine, ked je krajina v konflikte, ale Cyprus nic nema s Izraelom a Iranom. Keby si to pisala pre dovolenkarov, co idu do o Izraela, to ano. Ani nie su ziadne otvorene vojenske eskalacie medzi S. a J. Cyprom.

hellwant
1. júl 2025
@leni1977

@janinah to by sme nemohli vyjsť z domu keďže sa všade deje toľko zlých vecí, my ideme o dva týždne a už sa neviem dočkať.

@leni1977 my teraz v nedeľu🤩

baaambulkaa
1. júl 2025
@janinah

@janinah tak predvidaj a sed doma😂 za hranicami mame uz 4 roky vojnu, mala by si sa zamknúť v pivnici

mk1111111111
1. júl 2025
@hellwant

@leni1977 my teraz v nedeľu🤩

@hellwant my az v septembri. To sa este nacakam 😬🤣
Uzite dovcu... 🏝💕

baaambulkaa
1. júl 2025
@hellwant

@janinah Co ak v Chorvatsku bude zemetrasenie? Co ak v ITA vybuchne sopka? V Egypte, ci Tunisku sa môze ojedinely atentatnik vyskytnut. Môže ta aj susedov pes zabiť.Je nieco ine, ked je krajina v konflikte, ale Cyprus nic nema s Izraelom a Iranom. Keby si to pisala pre dovolenkarov, co idu do o Izraela, to ano. Ani nie su ziadne otvorene vojenske eskalacie medzi S. a J. Cyprom.

@hellwant my sme dokonca na južnom Cypre a v sobotu sme šli na výlet na sever, absolútne žiadny problém ani napätie ani nic

hellwant
1. júl 2025
@baaambulkaa

@hellwant my sme dokonca na južnom Cypre a v sobotu sme šli na výlet na sever, absolútne žiadny problém ani napätie ani nic

@baaambulkaa tiez na Juzny ideme, Aya Napa. Na Severnom v Bafre sme boli v 2017.

leni1977
1. júl 2025
@hellwant

@baaambulkaa tiez na Juzny ideme, Aya Napa. Na Severnom v Bafre sme boli v 2017.

@hellwant ktorý hotel v Bafre?

cacianka
1. júl 2025

@ivry odporúčam druhú polovicu októbra až november, mesto Pafos a jeho mega mrte historických pamiatok, chrámov, múzeí, kláštorov - v meste a okolí. a všeličo iné

hellwant
1. júl 2025
@leni1977

@hellwant ktorý hotel v Bafre?

@leni1977 Kaya Artemis

janocka
1. júl 2025

ak nie si plážový typ, tak jednoznačne Pafos... tam je čo robiť aj mimo sezóny. Pláže nemá také krásne ako na východnej časti ostrova, ale zas je tam čo pozerať. Ak chceš behať po meste, tak podľa mňa apríl a začiatok mája by mohol byť fajn alebo potom druhá polovica októbra.

hellwant
2. júl 2025

Teraz cítam info, ze Happy travel skrachovala ( par krat mi od nej reklamy vybehovali) , dufam, ze ste tam niekto nemali zajazd. Poistenie proti upadku vraj maju v Generali do 30.11. 2025, tak snaď ľudia neprídu o vsetko. Nejaka casť dovolenkarov uviazla v Egypte, snaď to promptne vyriešia.

leni1977
2. júl 2025
@hellwant

Teraz cítam info, ze Happy travel skrachovala ( par krat mi od nej reklamy vybehovali) , dufam, ze ste tam niekto nemali zajazd. Poistenie proti upadku vraj maju v Generali do 30.11. 2025, tak snaď ľudia neprídu o vsetko. Nejaka casť dovolenkarov uviazla v Egypte, snaď to promptne vyriešia.

@hellwant mňa by porazilo, ktovie ako dlho to potrvá kým im poisťovňa peniaze vráti, kto nemá finančnú rezervu, nikam sa v lete nedostane.

dadusha27
2. júl 2025

@ivry ahoj my sme leteli koncom októbra a cez deň sme mali 25-28 stupňov ale na vecer už fúkalo a bolo trochu chladno (svetrik stačil) lepšie ísť možno začiatkom októbra alebo september ak ti vadí v noci trosku chladnejšie . Boli sme v Larnake hotel Indigo ( adults only ) super služby blízko centra

ivry
autor
4. aug 2025
@dadusha27

@ivry ahoj my sme leteli koncom októbra a cez deň sme mali 25-28 stupňov ale na vecer už fúkalo a bolo trochu chladno (svetrik stačil) lepšie ísť možno začiatkom októbra alebo september ak ti vadí v noci trosku chladnejšie . Boli sme v Larnake hotel Indigo ( adults only ) super služby blízko centra

@dadusha27 ďakujem 😘🌷

ivry
autor
4. aug 2025
@janocka

ak nie si plážový typ, tak jednoznačne Pafos... tam je čo robiť aj mimo sezóny. Pláže nemá také krásne ako na východnej časti ostrova, ale zas je tam čo pozerať. Ak chceš behať po meste, tak podľa mňa apríl a začiatok mája by mohol byť fajn alebo potom druhá polovica októbra.

@janocka ďakujem 😘🌷

ivry
autor
4. aug 2025
@hellwant

@ivry 26 stupnov tak v maji a potom v oktobri. Ale aj tam je pravdepodobnost o cosi vyssich teplôt. Na maj sa udava 25-28 co som pozeral, snad to plati aj pri tomto oteplovani.

@hellwant ďakujem 😘🌷