Kedy je najlepšie navštíviť Egypt na dovolenku?
Prosím skúsenejších dovolenkárov...táto destinácia je kedy najlepšia navštíviť, aby sme sa neuvarili ale aby mali more tých 28st.(podmienka mojho muža)
Ďakujem
Október
My sme boli posledné dva septembrové týždne a more teple ako čaj vonku horúco iba mi vadilo, že strašne skoro vonku tma.
Tiež radšej jún,kvôli svetlu .okolo 4ej už tma
Urcite jun, more je dost teple a je normalne svetlo aj vecer, setember/oktober je si e tiez dobre pocasie ale strasne skoro tma.
Najteplejsie more bude na juhu v okoli Marsa Alam.
My sme do Egypta chodili na prelome august/september alebo prvá polka septembra a za mňa super, teplo, more ako čaj 👌👌 myslím že obdobné je to aj v júni, ale za mňa je vždy lepšia dovolenka keď už na SVK leto končí. Ja osobne keby idem na začiatku leta na dovolenku tak potom chcem ísť znova 🙈🙈 takto sa môžem celé leto tešiť ☺️
Druhá polovica júna najlepšie ceny a dlhý deň
2019 som bola v druhej polovici septembra a more teple max bolo 35 stupnov...
2021 som bola koniec jula a more horuce a teplota cca okolo 45 ° 🤦♀️
My dme boli okolo 20. júna a bolo super. Ako píšu ženy vyššie, od septembra sú už kratšie dni.
Ďakujem veľmi pekne za tipy...to s tým skorým stmievanim by ma nenapadlo a asi by to aj nám vadilo...
Ani mňa to vtedy nenapadlo a za mňa už nie. Mali by na to upozorniť v cestovke
ak chces svetlo tak Jun ale more bude urcite teplejsie v septembri.. ale tak v egypte by nemalo byt chladno v juni podla mna .. ja som bola v aprili a more bolo cerstve ale v pohode,... aj ked ja nemam rada hic a znesiem aj chladnejsiu vodu..
Skôr jún, my ideme v juli a pohoda boli sme aj na začiatku augusta nieje tam na nevydržanie pofukuje furt vietor, čiže lepšie teplotne ako u nás čo sa nepohne ani list na strome a otrasné dusno, keď je 35 u nás sa nedá vydržať, tam 38 úplná pohoda
Bola som v decembri, máji, júny, septembri aj októbri a za mňa naj druhá polovica septembra. Super teplé more a fajn teplúčko. Čo sa týka stmievania, v Egypte nikdy nebude tak dlho svetlo ako u nás, ani počas leta, najneskôr je tma o 19:00.
@pe_mi to vážne tak skoro? Vedela som, že tam sa skôr stmieva, ale ze až tak? To som prekvapená.
@elenajezova je to blízko k rovníku, v septembri sme boli do piatej na plazi slnko piekla išli sme na izbu sa osprchovať a kým sme prišli na večeru bola tma ako o polnoci ale teplo
Kočky a co je pravda ze v júni je viac veterno V Egypte - Hurgada , ako trebárs v auguste? Mate nejaký postreh ze by bol jún viac veterný ? More búrlivé ?
@aahojj Bola som v Egypte 11x a nepríde mi, že zrovna v júni by v Hurgade mal byť vietor alebo búrlivé more. To sa deje skôr v Marsa Alam alebo počas zimných mesiacov je v Hurgade viac veterno.
@miskasiska ďakujem <3
Za mna tiež jún posledné dva júnové týždne, niekoľkokrát po sebe a vždy super teplo, more teplé, nebolo ešte veľa ľudí a ak idete bez detí, tak hotel, ktorý je bez detí....
@betulinka1 super, ďakujem za odpoveď
@aahojj za mna fúkalo tak isto aj jun, jul, august. A to je zase dobre, lebo vdaka tomu vetru sa dobre odpális 🤣🤣🤣 inak by si na slnku nevydržala keby tam nefukalo. Cize ten vetrík je tam fajn. Egypt je super. Chodte plavat s delfínmi. Uzasny zazitok.
@betulinka1 ja som bola v auguste v Hurgade a veru doslova ma odpálilo :D tak som sa upiekla ze celú dovolenku som nemohla mať odhalenu kožu na slnku, takže iba po krk vo vode :D a mam pochodene Maroko a Tunis, ale všetko august, teraz chceme ísť skôr

September je perfektny za mna