Kupujete si dovolenku na leto 2021?
Ahojte zienky, planujete, pripadne kupujete si dovolenky na leto ???
Leto vobec neriesim no dufala som zeby sme na vianoce dosli na Svk ale zatial to tak nevyzera. Ale uvidime co bude v Septembri.
@andrejka1974 inak prečo nejdeš pracovať do parlamentu, ľudia netušia ako bude o týždeň, či pôjdu, či nepôjdu všetky deti do školy, či budú mať prácu, či nie, či sa otvorí konečne všetko, či len časť, ale ty už vieš, že v lete si človek užije iba Slovensko. Gratulujem, teba je škoda na koni
nie, nemam vestecku gulu. V lete uvidim, ako bude.
@maciatkolulu vsak preto som to napisala aby sa dopredu netesila a ked bude nieco lepsie tak aj dovolenka bude ak bude za co
@katka17787 mozno hej
Ja som si zarezervovala ale len na Slovensku. Do zahraničia si netrúfam...
V tejto dobe radsej nic neplanujem...
Inak ludia stale chodia na dovolenky. Pocula som ze male divy su plne slovenskych celebrit. V januari mi fb tvrdil ze poznam daku slovensku fitness zenu a ta bola akurat v Dubai cvicit s ludmi na plazi. Na YouTube davaju ludia recenzie z hotelov v karibiku s ruskami na verejnych priestoroch. A podla situacie v lete urcite pojde aj kopec strednej vrstvy Svk niekde k moru .. ale nie teraz kupovat s ck. Bud kupia v lete alebo pojdu bez ck.
Po poslednom vyhlásení premiéra ja už osobne na leto neplánujem ani ten bazén z Montfieldu u našich na záhrade o dva okresy ďalej 😂
@oblecenie99 :D
@ceresna2 vieš čo,radšej “risknem” vedcami vyvinutú vakcinu,ako to, či náhodou ja nebudem patriť medzi tie percentá ľudí končiacich v nemocnici, aj keď som “relatívne mladá a nie chorá” (mám sestru pracujúcu na reprofilizovanom covid oddelení,takže verím na koronu a aj v to,že to vôbec nie je “sranda”)..
Radi by sme (však, ale kto by aj nie) ale v momentálnej situácii budeme asi radi ak to už celé skončí a budeme si môcť opäť vypiť kávičku pekne vonku bez rúška kdesi na, slnečnej terase, alebo ísť na pekný výlet či okúpať sa na kúpku.
Chcem byť optimista, ale nevidím to tento rok opäť na more. Takže skôr nie...
Mame a ideme, uz sa tesim!!! Boli sme aj minuly rok a, vsetci sme zdravi ako rybicky...kde len na to chodia ze na dovolenke ochories? Ochoriet mozes aj doma od suseda. Vzdy zavisi len od toho ako rizikovo sa spravas...

Toto leto do zahraničia asi nie, budeme niekde na Slovensku