icon

Letenka Wizzair do Londýna

martinkosik
21. apr 2019

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať. V júni letím nízkonákladovou leteckou spoločnosťou Wizzair do Londýna na letisko Luton. Musím mať prosím váš vytlačený palubný lístok alebo ho stačí mať v mobile ? Letenku som už zaplatil online na www.wizair.sk cez aplikáciu v mobile 😀😀

fokuska
21. apr 2019

@martinkosik Netreba vytlaceny. Stiahni si aplikaciu, urob si online check-in a stiahni si boarding pas. Ten potom staci ukazat v mobile - len treba zabezpecit aby bol mobil nabity ;)

simsalabim
21. apr 2019

@martinkosik suhlasim s
@fokuska a ja si este vzdy spravim printscreen boarding passu a poslem aj mojim spolucestujucim pre pripad, ze by mi nesiel internet alebo sa mi vybil mobil alebo....

janinah
21. apr 2019

Papier nezlyhá,nevybije sa,,ja vytláčam.

martinkosik
autor
21. apr 2019

@fokuska dobre ďakujem a platí to aj pre letisko Luton ? Radšej si spravím aj ten prinscreen

fokuska
21. apr 2019

@martinkosik Ano plati, pred 2 tyzdnami som odlietala z Lutonu Wizzairom ;)
Ja si tiez robim printscreen keby nahodou nesla nacitat aplikacia.

loginexistuje
21. apr 2019

ja vytlacam a dokonca dvojmo jednu kopiu do prirucnej bataziny a druhu do normalnej

simsalabim
21. apr 2019

@janinah je pravda, ze papier sa nevybije - ten mavam pri sebe pri odlete z BA ci Viedne. Ale kde si to tlacite na cestu spat, ak byvate nie u znamych ci rodiny na hoteli alebo na apartmane? Ja pre istotu vzdy googlim, kde je v okoli kniznica s moznostou si nieco vytlacit, ale este som to nevyuzila. Pouzivam len mobil a boarding pass v nom.

suzie28
21. apr 2019

Z Košíc ak odlietate tak naposledy čo som lietala tak bola potrebná vytlačená letenka .. z Londýna stačí ukázať boarding pass na tel taktiež z Ba letiska

lavender273
21. apr 2019

@martinkosik

Sice sme leteli s wizzair naposledy v r 2017, a myslela som ze staci mat appku v telefone. 3 h pred odletom som si precitala na ich stranke ze trasa Kosice Luton musia mat vytlacenu letenku. Ta panika stala zato :D
Ale kedze vidim ze dievcata pisu ze staci appka asi sa to uz zmenilo.
Nizkoakladovky si vsak stale budem radsej vytlacat.

fokuska
21. apr 2019

@suzie28 Kedy to bolo? Leteli sme v marci Kosice - Luton a naspat a od nikoho nepytala vytlacene, stacil boarding pass v mobile ;)

suzie28
22. apr 2019

@fokuska sa mi zdá že november - september .... tým pádom sa konečne aj košické letisko znormalizovalo 👌 Niekedy som musela tlačiť letenky ... môže byt že to už majú dlhšie len ja som vedela že keď som lietala pravidelne tak som z Košíc vytlačenú musela mat ... takze som automaticky brala a plus som letela s malou takze som nechcela riskovať aby som behala po letisku a tlačila letenku niekde

fokuska
22. apr 2019

@suzie28 Moze byt, ze sa to menilo, tak ako sa casto meni povolena prirucna batozina :D

suzie28
22. apr 2019

@fokuska no tak s tou prirucnou je to extrém ... ja som dosť praktická a vždy len s malým kufrom lietam všade .. rýchlo do lietadla a rýchlo von ... no teraz pri tých ich zmenách to veľmi nepojde 😂

fokuska
22. apr 2019

@suzie28 My lietame s ruksakom 40x30x20cm a vzdy sme sa zmestili :D

maria4895
12. máj 2019

Najlacnejšie letenky - https://search.jetradar.com/?marker=15048&curre... Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.