icon

Mám napísať kritickú recenziu na ubytovanie?

11. júl 2024

Ženy, neviem čo mám robiť. Vybrali sme si ubytovanie podľa hodnotení 4,8 na Google. Avšak som s ním nespokojná, mám napísať zlú recenziu? Možno som len zvyknutá na niečo iné a nechcem, zbytočne "odradiť" ostatných. Tak poraďte.
+Izba čistá, vybavená kuchyňa, veľký balkón
- platíme 120€ za noc čo nie je veľa ALE, za tu cenu očakávam viac. Dali nám 2 toaletné papiere na dva týždne, uteráky sa peru raz za týždeň (práčku nemáme), klíma síce funguje ale nefúka lebo je pokazená tá lišta, ktorá by ju mala držať otvorenú. Na balkóne je šnúra, na ktorú keď spadne list zo stromu rozpadne sa. Kúpeľňa je veľmi stará, čo je aj vidno na používanej sanite. Keď sme prišli, pani nechala pootvarane okná a dvere po upratovaní, čo je v poriadku, lenže nechala otvorené práve tie, kde nie sú sieťky, a bolo tu extrémne veľa komárov. A pani nám odmietla dať druhé kľúče od apartmánu, aj keď sme jej ponúkali zálohu za tie kľúče, nakoľko by sme ich potrebovali, keďže sa nezdrziavame stále spolu. K ubytovaniu sme mali mať k dispozícii výlety a raňajky za poplatok, čo sme plánovali využiť, keď som komunikovala s majiteľkou všetko sme potvrdzovali, prišli sme na ubytovanie a povedala, že momentálne nerobia raňajky a čo sa týka výletov, malo to byť na ich rodinné farmy, že to momentálne tiež nie je možné.
Co poviete? Mám to napísať, alebo som len náročná ?

Strana
z2
mikadooo
12. júl 2024

Tak potom áno, napísať... Takisto by sa mi tvoja recenzia zišla, daj aj plusy, aj mínusy, nech je vidieť, že sa snažíš vidieť aj to pozitívne a vybavené. Viac by som sa tam neukázala.

anouschka5
12. júl 2024

Veci dojednané v zmluve ale nedodržaní v skutočnosti treba hneď riešiť s majiteľom a žiadať nápravu - recenziu by som napísala, ale až na konci pobytu, dovtedy sa môže mnohé zmeniť aj k lepšiemu, ale aj k horšiemu - totiž ak niekto napíše že celé to bolo katastrofálne ( hocičo ) tak to evokuje obraz o tom človeku že asi nedostal svoj " keksík " treba písať konkrétne veci ( ako v tomto prípade: nedostali raňajky, nie je ponuka výletov, nefunguje klíma )

ankare
12. júl 2024

Napíš. Veď len pravdu a realitu opises.

sisska96
12. júl 2024

120 na jednu osobu? To je strašne veľa. My sme mali cca 60/70 eur na noc pre dvoch a čisto nový nábytok, čistota, tip top, práčku sme mali aj celú krabicu gélových kapsúl. Klimatizácia, kuchyňa s kompletným vybavením, soľ cukor korenie káva čaj sladkosti všetko

jana_eyre_2
12. júl 2024

Prečo by si nemala dať? Recenzie sú predsa o tom ako sa tam úprimne človek cíti a je jedno či je náročný alebo nie - každy si predsa môže sám urobiť rozhodnutie či dane ubytko vezme alebo nie podľa všetkých recenzií.. my dávame vždy všetko čo sa nám páčilo čo sa nám nepáčilo.. a viac krát sa už stalo že na základe recenzie niečo ubytovatelia upravili, lebo si uvedomili svoju chybu..

gab1sol
12. júl 2024

Píš fakty, podlož to fotkami - čo ponúkajú a aká bola realita. Inak, 120e na noc je za osobu, či apartmán? Za koľko ľudí?

ibrunova
12. júl 2024

120 za celý apartmán, predpokladám.

cacianka
12. júl 2024

neodpovedáš - 120 e pre koľko ľudí a na aký čas

sono2
12. júl 2024

Samozrejme by som sa dožadovala toho, za čo som zaplatila!!

autor
12. júl 2024

120 € apartmán na noc

gab1sol
12. júl 2024

A koľko ľudí?

nika3136
12. júl 2024

Ked pisem recenzie, resp.riesim nejaku neprijemnost, vzdy sa to snazim vyriesit a nevnasat do toho zbytocne emocie.

Ohladom toaletaku by som sa spytala, ci je mozne dostat viac kusov (obe verzie by som spomenula pri recenzii)

To iste pranie atd. Ja pisem recenzie preto, ze nieco chcem objektivne zhodnotit a mozno niekomu pomoct (ci jednej alebo druhej strane), nie preto, aby som niekomu uskodila, je to jednoducho fakt.

LUDIA - NEBOJTE SA PISAT RECENZIE, PRAVE NAOPAK, PISTE KAZDEMU 🙏 Je to dolezite pre obe strany

liv1
12. júl 2024

Vdaka Bohu za ludi ako ty, ktori sa rozhodnu napisat do recenzii svoju skusenost, aj ked nie je uplne pozitivna. Ja prve pozeram recenzie a ked je vela zlych tak tam nejdem.

lauricka
12. júl 2024

Áno, napísala by som tak, ako je, opísať stav, situáciu, ako tu.

gubcikova
12. júl 2024

My sme minulý rok išli do Chorvátska. Tiež hodnotenia dobre.Majitel býval dolu. Ubytovanie sa dalo ale majiteľ hruza. Akože tiež sme dostali na 6dni 1,5 toaletného papiera, sáčky do koša jeden, žiadna soľ nič. Všetko sme si museli kúpiť. Zistili sme že majiteľ nám chodí do apartmánu vypnúť klímu keď sme tam neni. V sobotu nečakane ráno prišli nás pozrieť dvaja kamaráti. Chceli sa ho spýtať či by mohli prespať na terase v spacáku,on že áno za 130€ na noc 🙈 a to my sme dali 120€ na noc za apartmán. Následne na nás začal kričať,že sme ho okradli a určite už tam s nami spali od pondelka 🤦🏻‍♀️ no hádka ako hrom. Nedal sa presvedčiť že prišli ráno a pritom tam on byva. Že on zakazuje navštevu a keď chcú prísť tak len na 20min. Inak nás vyhodí všetkých. Riešili sme to s cestovkou cez ktorú sme tam boli ubytovaní, nechápali a povedali nám že si ho nemáme všímať. Odišli sme aj radšej skôr. Napísali sme zlú recenziu

oliverceky
12. júl 2024

@sisska96 v ktorom hoteli?

sense
12. júl 2024

@ajajaj00 tak my chodíme tiež cez booking ale recenzie pozerám aj na Google nielen na booking... Na booking boli recenzie dobre na Google nie. Aj teraz máme ubytovanie kde z booking 8,9 dokonca aj Google 4,6 a teda za mňa sklamanie nevraviac ze je tam uvedené 3 hviezdičky a teda trom hviezdam to nezodpovedá ani zďaleka a teda v v danej krajine mame toho pochodeneho a naprespavaneho dost

sense
12. júl 2024

@elenajezova mne sa jeden majiteľ v reštaurácii na Sardinii vyhrážal trestným oznámením za zlú recenziu na Google za poškodenie dobrého mena, lebo tam ju nemôže len tak zmeniť alebo zmazať, tak chlap napísal recenziu tiež aj s priloženým vyhrážkami aj fótom co som kritizovala. Paradoxne potom tomto sa zrejme viacero ludi odvážilo sa podeliť zo zlými skúsenosťami, lebo už neboli zrazu všetky len 4/5 a 5/5

lienka.7
12. júl 2024

@autorka to, čo si napísala tu napis aj tam nech vedia aj ostatní

milanemila
12. júl 2024

Ak je na ubytovani cokolvek inak ako bolo prezentovane/deklarovane pri ponuke ubytovania, tak by som sa stazovala u majitelky a ziadala napravu, pripadne kompenzaciu. Ak by z jej strany nebola ziadna ustretovost, az potom by som nechala negativnu recenziu.
Podla toho co opisujes, by som zlu recenziu dala, lebo to nie je ze nieco zle upratali, alebo zabudli vam dat.

dariaaa
12. júl 2024

Necitam odpovede.Podla seba
Vzdy pisem recenzie ked žiadajú. A ked neziadaju,tak len ked som nadmieru spokojná alebo uplne nespokojná. Robim to pre druhych,lebo vdaka tym druhym si aj ja vyberam.Nemusis pisat hned,az ked odídete,aby si nemala zly pocit teda.Ale vsetko ako si tu napisala,by si mala aj na public.Ja by som ti bola vďačná

jockey
13. júl 2024

Ja neverím, čo tu čítam...
Tak v prvom rade cena 120€ na noc za apartmán nie je vôbec nízka cena, čiže už by to malo mať nejakú úroveň.
V druhom rade a najpodstatnejšie je to, že predsa, keď nie si s niečím spokojná, tak to treba riešiť hneď a na mieste. A keď nejaké chyby nemožno odstrániť, tak požadovať zľavu z ceny.
Až následne, po príchode domov, by som riešil nejaké recenzie.

sisska96
13. júl 2024

@oliverceky to bol apartmán, súkromný domček. Ale v Maďarsku

kristiii
13. júl 2024

Jasné, že napíš, tiež si vyberám ubytovanie hlavne podľa recenzií a toto by ma fakt nahnevalo, ak by niečo malo byť splnené a nebolo. Ja sa snažím vždy písať recenzie, práve kvôli ďalším záujemcom, či už pozitívne alebo negatívne, mne by sa tiež nepáčilo, keby nájdem samé super pozitivne hodnotenia na nejaké ubytovanie a potom sa nestačím diviť, čo ma prekvapí.

Strana
z2